ligoninėje bus išduotas biuletenis ar kaip yra daroma su operacijom?
QUOTE(Birmania @ 2012 06 21, 08:17)
ligoninėje bus išduotas biuletenis ar kaip yra daroma su operacijom?
Manes pora kartu paklause apie biuleteni. Is pat pradziu registruojant operacijai ryte, pasidomejo, po to dar pats daktaras po operacijos uzejo pasitikslint, ar man reikes nedarbingumo lapelio.
QUOTE(mamulioka @ 2012 06 21, 09:20)
Manes pora kartu paklause apie biuleteni. Is pat pradziu registruojant operacijai ryte, pasidomejo, po to dar pats daktaras po operacijos uzejo pasitikslint, ar man reikes nedarbingumo lapelio.
supratau tai reik gal darbdavio klausti kaip čia man daryti su tuo biuleteniu,nes kaip suprantu prabusiu aš ligoninėje mažiausiai savaitę

QUOTE(Birmania @ 2012 06 21, 10:55)
supratau tai reik gal darbdavio klausti kaip čia man daryti su tuo biuleteniu,nes kaip suprantu prabusiu aš ligoninėje mažiausiai savaitę 

Viskas labai individualu, gal tiek ir neprireiks

QUOTE(mamulioka @ 2012 06 21, 11:49)
Viskas labai individualu, gal tiek ir neprireiks
Draugei salino polipa, tai, sako, operacija buvo vel gi i savaites gala, ketvirtadieni, tai pirmadieni jau buvo darbe. Priklauso, matyt, nuo to, kokio rimtumo buvo operacija bei nuo organizmo stiprumo

supratau,aš guluosi ketvirtadieni ir mane operuos penktadieni tai jei viskas gerai ir mane paleidžia pirmadieni man duos toms 3 dienoms biuleteni

Man nedarbinguma isdave ligonineje visoms 7dienoms (ligonineje gulejau tik 1diena)
Kai kalbejau su daktare dar pries operacija tai sakiau, kad reikes nedarbingumo, bet galvojau kad poros dieneliu uzteks
Kadangi labai prastai jauciausi po operacijos, isvykstant gydytoja atnese nedarbinguma ir sake visa savaite ilsetis namuose, leisti organizmui atsigauti
Taip kad manau cia labai individualu..

QUOTE(rence* @ 2012 06 21, 12:34)
Man nedarbinguma isdave ligonineje visoms 7dienoms (ligonineje gulejau tik 1diena)
Kai kalbejau su daktare dar pries operacija tai sakiau, kad reikes nedarbingumo, bet galvojau kad poros dieneliu uzteks
Kadangi labai prastai jauciausi po operacijos, isvykstant gydytoja atnese nedarbinguma ir sake visa savaite ilsetis namuose, leisti organizmui atsigauti
Taip kad manau cia labai individualu..

tada viskas gerai reikškias matys kokia bus būklė ir duos tiek kiek reikės

QUOTE(Birmania @ 2012 06 21, 13:59)
tada viskas gerai reikškias matys kokia bus būklė ir duos tiek kiek reikės
o kaip iki operacinės ėjote tik su naktiniais ar su halatuku ar aplamai kokią ilgą maikutę užsimesti kad dupcios nesimatytų?

Bent jau Antakalnio klinikoj tokia tvarka - duoda valdiskus marskinukus, juos uzsidedi iskart tik atvaziavus, tik reikia savo chalatuka turet. Jokiu kelnaiciu mautis nereikia. Taip supakuota ir eini i operacine

QUOTE(mamulioka @ 2012 06 21, 13:52)
Bent jau Antakalnio klinikoj tokia tvarka - duoda valdiskus marskinukus, juos uzsidedi iskart tik atvaziavus, tik reikia savo chalatuka turet. Jokiu kelnaiciu mautis nereikia. Taip supakuota ir eini i operacine
Tapkutes ir chalatuka grazina i palata
Galima kokias kojinytes uzsidet, kad pedoms butu silciau

mane operuos raudonam kryže ar sanatriškių filiale dabar jau nesigaudau kas ten ir kaip.Nieko nežinau nei kas operuos nei ką pasiimti reikėjo,vien žodžiu pati renkuosiu informaciją .
Mane tai nuveze su lova i operacine ir parveze atgal, atsibudau savo palatoj.
As operavausi Kaune, Mazylio GN. Kai tik pagulde i palata liepe persirengti ju duotais marskiniais (tokia kaip maikute, gan trumpoka, iskirpte gili- tokia pacia duoda ir gimdymui) bei ju chalatu, tapkutes turejau savo. Kelnaites su paketu liepe isideti i chalato kisene, kaip supratau tai po visko sesute apmove man jas dar operacineje. I operacine nuejau pati. Operacineje "isipatoginau" i kede (buvau su tais marskiniais ir chalatu- pakele juos i virsu), ivede kateteri i vena ir greit atsijungiau...Beje, perspeju del kontaktiniu lesiu- butinai reikia issimti!!, jei rega prasta galima buti su akinukais, po to kai sesute juos nuims. Zinau kaip yra neramu
Sekmes

Sveikos merginos.
Aš pirmą kartą Jūsų forume, bet irgi su tomis pačiomis bėdomis.
Man birželio mėn. buvo padaryta histeroskopija, pašalino polypą. Viskas po operacijos buvo gerai, tačiau jau 12 d. man tepliojasi rudai arba truputį pakraujuoja, nors būna dienų, kad iš viso nieko nebūna. Arba būna taip, kad iš ryto nieko, o po pietų jau teplioja. Be to, truputį maudžia pilvo apačią ir truputį dešinės pusės apačią. Gydytoja buvo sakiusi, kad gali tepliotis 10-14 d., bet apie maudimą nieko nesakė.
Operaciją darė po mmm praėjus 3 d, sirgti turėčiau pradėti tik liepos 22 d. Tai dabar truputį esu išsigandusi. Gal kas blogai, o gal man anksčiau mmm prasidės?
Aš dabar visai pasimetusi.
Aš pirmą kartą Jūsų forume, bet irgi su tomis pačiomis bėdomis.

Man birželio mėn. buvo padaryta histeroskopija, pašalino polypą. Viskas po operacijos buvo gerai, tačiau jau 12 d. man tepliojasi rudai arba truputį pakraujuoja, nors būna dienų, kad iš viso nieko nebūna. Arba būna taip, kad iš ryto nieko, o po pietų jau teplioja. Be to, truputį maudžia pilvo apačią ir truputį dešinės pusės apačią. Gydytoja buvo sakiusi, kad gali tepliotis 10-14 d., bet apie maudimą nieko nesakė.
Operaciją darė po mmm praėjus 3 d, sirgti turėčiau pradėti tik liepos 22 d. Tai dabar truputį esu išsigandusi. Gal kas blogai, o gal man anksčiau mmm prasidės?

Aš dabar visai pasimetusi.