QUOTE(Birmania @ 2012 06 20, 12:36)
jau baugu man darosi po jūsų komentarų

operuos kaip spėju ant tos ginekologinės tipo kėdės?
Nebijokit, tikrai nera baisu. Neturiu jokiu nemaloniu prisiminimu, juolab, kad paciu baisiausiu dalyku, vykstanciu operacijos metu, nematysit

Man, tiesa, dar tik ateity darys histeroskopija, dabar atliko tik laparo, nes mano atveju abieju nelabai pavyko suderint.
QUOTE(Birmania @ 2012 06 20, 12:44)
patarkite ko prireiks ligoninėje,kokį sarašiuką pasidaryti reikės ir susipirkti.
Pasiskaitykit cia
http://www.supermama...?...50&t=846996
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 06 20, 12:44)
Jo, jei atsimenu teisingai, tai ant kedes teko isipatoginti. Tik nuves i operacine , gausi doze ir viskas bus Dzin

As viska gavau....net triusikeliu savo neleido tureti i operacine vaziuojant..viskas buvo ligonines...ir skutimosi reikmenis dave apsitvarkymui.
pagal viska ir Lt. taip turetu buti...vis del to chirurginis skyrius...kad kokiu bakteriju neatnesti is namu, lauko....
Tai susiruosk higienos priemones, paketu ,nes kraujuos....nezinau kiap su pizamom, apatiniais ir chalatais pas jus?
Kas mane labiausiai sunervino, kad pvz as asmeniskai tik dabar suzinojau apie depiliacija. Niekur apie tai nera skelbiama, nei BAK puslapyje, nei duotoj skrajutej (kurioj, beje, buvo visiskai nereikalinga informacija apie pilvo organu echoskopija, o apie tai nei zodzio), nei daktaras apziuros metu paminejo. Na, nezinau, matyt, kurios gimde, tos gal zino, kad reiketu susitvarkyt, bet is kur mes negimdziuosios galim zinot tokius niuansus

Na, nesu visisko naturalumo salininke, bet siek tiek plaukuciu palieku toj vietelej, nedarau braziliskos epiliacijos

Vat