Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(DO&RU @ 2016 04 05, 20:14)
siuo metu kaimynka turkijoj fb metineja nuotarukas kad +30  bigsmile.gif

Jeeeeeeega man liko 3 dienos vacation4.gif vacation4.gif vacation4.gif
Atsakyti
Ar šalta naktimis TR? Ar reikia vaikams pižamėles paimt? Kas užmatys vandens batų pasakykit. Internete prasideda nuo 10 e. O gal kaa bandė su crocsais? blush2.gif
Atsakyti
as pernai sportsdirecte, o uzpernai Batu kalne pigiai maudyniu batus vaikams pirkau, jei cia klausimas apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 04 05, 21:23)
Ar šalta naktimis TR? Ar reikia vaikams pižamėles paimt? Kas užmatys vandens batų pasakykit. Internete prasideda nuo 10 e. O gal kaa bandė su crocsais? blush2.gif

Daichmane nuo 3 eur
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 04 05, 22:23)

Prismoj paziurekite.
Crocsai jums vandeny pabegs ax.gif
Papildyta:
Nieko nesuprantu.
Atsauke skrydzius, del sumazejusio turistu skaiciaus is LT. O neseniai buvo straipsnis, kad siemet visus rekordus sumuse su kelione i Turkija (lietuviai). Ir tikek tais straipsniais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 05, 23:43)
Prismoj paziurekite.
Crocsai jums vandeny pabegs ax.gif
Papildyta:
Nieko nesuprantu.
Atsauke skrydzius, del sumazejusio turistu skaiciaus is LT. O neseniai buvo straipsnis, kad siemet visus rekordus sumuse su kelione i Turkija (lietuviai). Ir tikek tais straipsniais  doh.gif

Tai gal tik tais penktadieniais ir buvo mažai skrendančių. Pažiūrėjo, kad naudingiau juos į ketvirtadienio ar šeštadienio lėktuvus sutalpinti.
Atsakyti
O man toks kvailokas klausimas iskilo blush2.gif
Sakykit o jus lagaminus imat su ratukais? Kazi ar didesni krepsi galima i lektuva ? blush2.gif krepsi turiu.o lagamina tektu pirkti!
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2016 04 05, 19:14)
o ta bendradarbe nebande paskaiciuoti islaidas sventojoje. nes jei paskaiciuotu tai pamatytu, kad beveik tas pats gaunasi  ax.gif

Esu skaičiavusi kiek kainuotų 14 n. viešbutyje, kuris turi baseiną, su pusryčiais Palangoje šeimai 2+2 (vaikai 7 ir 0 metų), pridėjau kelionės išlaidas iš Vilniaus ir atgal, taip pat pripliusavau pietus ir vakarienę kavinėse (skaičiavau tiek kiek išleidžiam vidutiniškai kaskart). Ir iš viso gavau tik 5000 euriukų doh.gif Aišku dėl oro dar su Dievu reiktų susiderėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2016 04 06, 07:45)
Esu skaičiavusi kiek kainuotų 14 n. viešbutyje, kuris turi baseiną, su pusryčiais Palangoje šeimai 2+2 (vaikai 7 ir 0 metų), pridėjau kelionės išlaidas iš Vilniaus ir atgal, taip pat pripliusavau pietus ir vakarienę kavinėse (skaičiavau tiek kiek išleidžiam vidutiniškai kaskart). Ir iš viso gavau tik 5000 euriukų  doh.gif  Aišku dėl oro dar su Dievu reiktų susiderėt  smile.gif

Cia kam ko reikia .as pernai Palangoje 2ir 8 m vaikas isleidau su kuru ir .t .t 600eur.bet........ gyvenome privaciame name (tvarkingas su atsikirais patogumais).valgeme kur pakliuna doh.gif t.y kavine .maxsima maistas ir nusibodo kloti lova.galvoti kas ka valgys .visumoje jokio poilsio. doh.gif cia 4 dienom.4dienu man tokio poilsio uztenka iki kaklo visiems metams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 04 06, 08:56)
Cia kam ko reikia .as pernai Palangoje 2ir 8 m vaikas isleidau su kuru ir .t .t 600eur.bet........ gyvenome privaciame name (tvarkingas su atsikirais patogumais).valgeme kur pakliuna  doh.gif  t.y kavine .maxsima maistas ir nusibodo kloti lova.galvoti kas ka valgys .visumoje jokio poilsio. doh.gif cia 4 dienom.4dienu man tokio poilsio uztenka iki kaklo visiems metams lotuliukas.gif

aš bandžiau lyginti TR su tuo pačiu komfortu Palangoj rolleyes.gif
Atsakyti
LT polsis panasaus komforto lygio zymiai brangiau gaunasi. Pigiau gaunasi gyventi turbut paprasciau ir maitintis patiems, bet kas prie puodu nori stovet per atostogas? unsure.gif tai ir TR kokiam 3-4 paprastesniam viesbuty pigiai prasisukt galima.
Pavalgyt kavineje kad ir du kartus dienoje (jei pusrycius pasidaryt namie) 4 asmenu seimai per diena gaunasi zenkli suma plius visos kitos islaidos,pramogos ir smulkmenos vaikams ir panasiai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 04 06, 07:42)
O man toks kvailokas klausimas iskilo  blush2.gif 
Sakykit o jus lagaminus imat su ratukais? Kazi ar didesni krepsi galima i lektuva ? blush2.gif  krepsi turiu.o lagamina tektu pirkti!

Mes stengiamės kuo mažiau daiktų imti į saloną. Dėl to imam krepšį/kuprinę, man su jais patogiau, nei su lagaminų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful Life: 06 balandžio 2016 - 08:30