Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Intes @ 2016 04 06, 10:53)
Bent jau man arbatpinigiams patogiausia doleriai, nes tiek euro, tiek liros smulkūs pinigai metaliniai.
Visa kita iš esmės nelabai skiriasi smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Labutis
Man idomu ar mes galim dviese veztis lagaminus, vienas normalus didelis , o kitas nenormalus didelis lotuliukas.gif kur telpa 32kg, i ji desim gal 12 kg max, nenoriu talpint visko i viena lagamina ax.gif turim maza lagamina ,is bedos gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 04 05, 23:43)

Atsauke skrydzius, del sumazejusio turistu skaiciaus is LT. O neseniai buvo straipsnis, kad siemet visus rekordus sumuse su kelione i Turkija (lietuviai). Ir tikek tais straipsniais  doh.gif

Va butent ir man agenturoj sake kad labai keliones i TR perkamos g.gif

Laba 4u.gif

Su crocsais nepatogu maudytis juroje....pabega..krenta nuo koju...isbandyta jau... biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, turkija žlunga, dabar kainos voobše kapeikos, neklausėte manęs smile.gif . Ant bangos vėl Graikija, Ispanija. Jei ir kainos ir bus didelės, tai bus didelės birželiui. Bet bus didelės dėl to, kad bus lėktuvai nuimti.

Bet Jūs man pasakykite , ką tiek galima bagaže 32 kg susidėti ??? Seniai tik su rankiniu skraidau, na tik grįžtant kartais bėda su lauktuvėms.
Atsakyti
[quote=Udrius,2016 04 06, 14:07]
Taip taip, turkija žlunga, dabar kainos voobše kapeikos, neklausėte manęs smile.gif . Ant bangos vėl Graikija, Ispanija. Jei ir kainos ir bus didelės, tai bus didelės birželiui. Bet bus didelės dėl to, kad bus lėktuvai nuimti.
Kur tos kapeikines kainos ?

Atsakyti
Sekmadienį jau išskrendam į Turkiją!!!!! 4u.gif
Laukiam ir laikom kumščius, kad tik būtų geri orai! Kas su mumis? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ligna @ 2016 04 06, 15:12)

UTOPIA WORLD 5* UAI, Alanija

04.10 (7n.) nuo 239 EUR/asm.

04.17 (7n.) nuo 269 EUR/asm.

LONG BEACH RESORT & SPA 5* UAI, Alanija

04.10 (7n.) nuo 329 EUR/asm.

04.17 (7n.) nuo 339 EUR/asm.

Siunčiame Jums DEGANTĮ paskutinės minutės pasiūlymą AYT SPO Nr.19 balandžio 9,10,12
d. skrydžiams į ANTALIJĄ!

PASKUTINĖS VIETOS LĖKTUVE !!!

Skrydžio Vilnius – Antalija – Vilnius bilieto į abi puses kaina nuo 99 EUR!
Skrydžio Antalija – Vilnius bilieto į vieną pusę kaina nuo 29 EUR!

Wien (3) / Alanija

Pusryčiai ir vakarienė

7 nakvynės

Kaina nuo 199 EUR

Arsi (3) / Alanija

Viskas įskaičiuota

7 nakvynės

Kaina nuo 225 EUR

Riviera Hotel & SPA (4) / Alanija

Pusryčiai ir vakarienė

7 nakvynės

Kaina nuo 235 EUR

Avena Resort & SPA (4) / Oba

Viskas įskaičiuota

7 nakvynės

Kaina nuo 265 EUR

Meryan (5) / Okudžalaras

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 299 EUR

Galeri Resort (5-) / Okudžalaras

Viskas įskaičiuota

7 nakvynės

Kaina nuo 315 EUR

Goldcity Tourism Complex (5) / Kargičakas

Viskas įskaičiuota

7 nakvynės

Kaina nuo 339 EUR

Long Beach Resort & SPA (5) / Turkleras

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 365 EUR

Akka Alinda (5) / Kirišas

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 379 EUR

Heaven Beach Resort & Spa (5) / Kizilagačas

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 395 EUR

Mukarnas (5) / Okudžalaras

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 409 EUR

Alva Donna Exclusive Hotel&SPA (5) / Bogazkentas

Viskas įskaičiuota +

7 nakvynės

Kaina nuo 415 EUR
Atsakyti
QUOTE(ligna @ 2016 04 06, 14:12)

Ir man įdomu g.gif tikrai nusipirkčiau dar vieną,kokiam rugsėjuj,jei kapeikinės būtų biggrin.gif
Atsakyti
Labai noreciau rast kapeikiniu kainu sezono metu...pvz. rugpjuciui 11 naktu biggrin.gif

Nu vat nerandu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 04 06, 14:18)
UTOPIA WORLD 5* UAI, Alanija

Kainas-nuo ir aš matau.Tai nereiškia,kad suvedus visą,5 asmenų šeimą,kaina asmeniui ir išliks mažiausia. Konkrečiai norėčiau pamatyti,kaip šeimai 3+2 kelionė apie 1500 € į gerą viešbutį yra siūloma.
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 04 06, 15:25)
Kainas-nuo ir aš matau.Tai nereiškia,kad suvedus visą,5 asmenų šeimą,kaina asmeniui ir išliks mažiausia.  Konkrečiai norėčiau pamatyti,kaip šeimai 3+2 kelionė  apie  1500 € į gerą viešbutį yra siūloma.

oi reikia vaiku amziaus smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvote UTOPIA WORLD 5* ? g.gif Pagal aprasyma ir foto atrodo labai fainas viesbutis, o ir kaina prieinama. Man aktualu, kad vaikams butu ciuozykleliu (keliausim su keturmeciu vaiku). Maciau yra keliajanciu si menesi i si viesbuti, tai labai lauksiu atsiliepimu (idealu butu a.z.). 4u.gif
Atsakyti