Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Jūja @ 2016 04 05, 21:23)
O gal kaa bandė su crocsais? blush2.gif

Mane tas pats klausimas kamuoja rolleyes.gif Ar crocs basutės kristų nuo kojų vandenyje? Gal bandėte kas?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 04 06, 08:29)
Mes stengiamės kuo mažiau daiktų imti į saloną. Dėl to imam krepšį/kuprinę, man su jais patogiau, nei su lagaminų.  4u.gif

As ne i salona .bet i bagaza galvojau inti dideli kelionini krepsi .o ar jie butina rakinti kad imat lagaminus? Nesu skridusi tad ir klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2016 04 06, 10:38)
Mane tas pats klausimas kamuoja rolleyes.gif Ar crocs basutės kristų nuo kojų vandenyje? Gal bandėte kas?

MB visada su crocsais maudosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2016 04 06, 10:38)

man asmeniskai nepatogu kai jie slapi buna kojai nemalonu :/ plius gali akmenuku i juos prikrist
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2016 04 05, 22:39)
as pernai sportsdirecte, o uzpernai Batu kalne pigiai maudyniu batus vaikams pirkau, jei cia klausimas apie tai smile.gif

O liuks,ačiū,eisiu ieškot. Aš kažmsda savo merginai Thomas Philips už 4,50 lt. buvau pirkus.
Papildyta:
QUOTE(DO&RU @ 2016 04 05, 22:54)
Daichmane nuo 3 eur

Ačiū,o tik vaikams?
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 04 06, 09:49)
As ne i salona .bet i bagaza galvojau inti dideli kelionini krepsi .o ar jie butina rakinti kad imat lagaminus? Nesu skridusi tad ir klausiu  blush2.gif

Lagaminas labai patogu. Rakinti jo nebūtina,nes pilnas internetas filmukų,kaip galima gražiai atidaryti lagaminą su aštriu daiktu neatrakinus spynos. Gal ir galima su krepšiu,bet tada ten nerekomenduočiau dėti smūgių bijančių dalykų. Nes mėto juos visaip. Pastato ant takelio,kol sulauki,kol atvažiuoja,puse lagaminų nuvirsta. Aišku tašė nenuvirstų,bet niekas negarantuoja,kad ant jūsų tašės neužvirs koks didelis lagaminas. Mes kiek esam skridę visada su lagaminais,ir tik neseniai įsigijome 2 savo,šiaip skolinomės iš draugų,giminių. Šiais metais pirmą kartą 4 -iesi,tai ir vėl teks skolintis biggrin.gif

Gal kasdar tiksliau pakomentuotų.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2016 04 05, 17:53)
Ga kuri mergaite noretu i Kemera si sekm. 5 zvaigzd. 179 eur. 7 naktys. Nerandu jokios drauges taip greit. smile.gif
Man 34 m.

Kur tokios kainos? Cia be maitinimo,ane? Skrendam balandzio 19d. 5 zvaigzdes, viskas iskaiciuota, 7 naktys, 339 eur zmogui... Nieko pigiau neradom. Drauge dabar Antalijoj, 23 laipsniai,raso, nuostabu,silta,gera... O del terorizmo nu ir man nera visai ramu kaip bebutu...
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 04 06, 09:21)
Lagaminas labai patogu. Rakinti jo nebūtina,nes pilnas internetas filmukų,kaip galima gražiai atidaryti lagaminą su aštriu daiktu neatrakinus spynos. Gal ir galima su krepšiu,bet tada ten nerekomenduočiau dėti smūgių bijančių dalykų. Nes mėto juos visaip. Pastato ant takelio,kol sulauki,kol atvažiuoja,puse lagaminų nuvirsta. Aišku tašė nenuvirstų,bet niekas negarantuoja,kad ant jūsų tašės neužvirs koks didelis lagaminas. Mes kiek esam skridę visada su lagaminais,ir tik neseniai įsigijome 2 savo,šiaip skolinomės iš draugų,giminių. Šiais metais pirmą kartą 4 -iesi,tai ir vėl teks skolintis biggrin.gif

Gal kasdar tiksliau pakomentuotų.

aciuks.gif jau supratau.
Atsakyti
Merginos, o kokią valiutą vežtis geriau? pvz. arbatpinigiai kokia valiuta paliekami? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2016 04 06, 10:50)
Merginos, o kokią valiutą vežtis geriau? pvz. arbatpinigiai  kokia valiuta paliekami?  blush2.gif

Bent jau man arbatpinigiams patogiausia doleriai, nes tiek euro, tiek liros smulkūs pinigai metaliniai.
Visa kita iš esmės nelabai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2016 04 06, 08:38)

nepatogu, prilenda akmenuku, aqua batukai zymiai patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 04 06, 08:49)
As ne i salona .bet i bagaza galvojau inti dideli kelionini krepsi .o ar jie butina rakinti kad imat lagaminus? Nesu skridusi tad ir klausiu  blush2.gif

Atsiprasau, ne taip supratau. 4u.gif
Registruota visad imam lagaminus. Su jais patogiau, ir kaip Jūja minėjo, daiktai nedūžta. 4u.gif
Atsakyti