Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 04 02, 19:58)
nerodo to kanalo?  g.gif

Tuo laiku perjungia transliaciją biggrin.gif Na kažkaip ten, nesuprantu blush2.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 04 02, 20:01)
Labas vakaras smile.gif
Na ką mielos damos, paskaiciau kaip visos begiojat, sukilo pavydas ir aš isokau i kedus. Per 28 min nubegau 3,5 km be sustojimo, grizau visą bordava, kojos panašu, kad i užpakalį sulindo, eina na  doh.gif  biggrin.gif reiks po truputį jaukintis bėgimą, distancija liks tą patį, nes čia patogus ratas man gaunasi. Pernai lengviau begosi...

Geras pavizdys užkrečia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 18:18)
smagumas, gyvenat prie misko ?

Aha. Prie namų gimnazija su stadionu, vaikų darželis ~ 300m. O už mokyklos prūdai už kurių miškas prasideda wub.gif

Mano vaikui vakar nustatė bronchitą o šiandien atsirado bėrimas ir panašu kad vėjaraupiai tai galvą vėdinau bėgimu..
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 02, 17:10)
Mano vaikui vakar nustatė bronchitą o šiandien atsirado bėrimas ir panašu kad vėjaraupiai tai galvą vėdinau bėgimu..

Sveikatos 4u.gif

Vakaroju su arbata biggrin.gif Taip norisi kokios picos doh.gif Šalia namų nerealias kepa blush2.gif
Atsakyti
Prisiminus kad snd storuliu sou pasidariau zeles, jei spes sustingt valgysiu smile.gif

smile_at kieta motera !
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 19:02)
Geras pavizdys užkrečia thumbup.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 20:02)
smile_at kieta motera !

Greiciau stupid.gif negu kieta biggrin.gif sakes kaip jaucias begimas, idomu kaip rytoj bus unsure.gif

Rasapo, agnieska - siunciu sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Savo aplinkoj turiu zmoniu ultras beganciu, tai kai pagalvoji, tie 3 km jiems toks mizeriukas... Man jau paciai toks mizeriukas atrodo blush2.gif bet kaip sunku ta mizeriuka nubegt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 02, 20:59)
Savo aplinkoj turiu zmoniu ultras beganciu, tai kai pagalvoji, tie 3 km jiems toks mizeriukas... Man jau paciai toks mizeriukas atrodo  blush2.gif  bet kaip sunku ta mizeriuka nubegt  doh.gif

jo, musu draugas maratonus varo, drauge irgi viena pusmaratonius laksto smile.gif tai man nesuvokiama kaip tiek isbegt, nors sake sunku ir visad atrodo kad salia beganciam lengviau smile.gif snd ryte kelis sykius su begiojancia mergina prasilenkiau, ji taip lengvai bega, greitai, o as sliumpu pumpu, kai meska visa padusus smile.gif) nu galvoju geda, bet ne todel kad sunku , o todel kad tiek ilgai tingejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 02, 21:13)
jo, musu draugas maratonus varo, drauge irgi viena pusmaratonius laksto smile.gif tai man nesuvokiama kaip tiek isbegt, nors sake sunku ir visad atrodo kad salia beganciam lengviau smile.gif snd ryte kelis sykius su begiojancia mergina prasilenkiau, ji taip lengvai bega, greitai, o as sliumpu pumpu, kai meska visa padusus smile.gif) nu galvoju geda, bet ne todel kad sunku , o todel kad tiek ilgai tingejau smile.gif

Man zinok jau is tu aplinkiniu ir maratonai ispudzio nebedaro, iprastas reikalas su tais zmonemis. Va tikras ultras kai bega, tai dar neatsistebiu. Vienam U T M B buvau palaikyti sau artimo zmogaus, tai ten 168 km aplink M o n b l a n a su berods 9 km sukilimu bijau.gif tais metais kai buvau, bego 2200 zmoniu vien tik ta marsruta, dar yra kiti - 50 km, 102, berods 128, 300... Kai paziuri i tuos zmones, kurie iveikia distancija, eina murzini, issiskete, nutrintom kojom, bet su sypsenom veiduose, tai taip geda del saves pasidaro blush2.gif
Atsakyti
Labas;)
Šventėm pirtelej vyro gimtadienį. Grįžo namo sūnus uzkimo ir iškart temperatūra užkilo.....tikiuosi maziukes neapkres....
Visi jau miega, reik ir man gultis. Labanakt;)
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 02, 21:29)
Man zinok jau is tu aplinkiniu ir maratonai ispudzio nebedaro, iprastas reikalas su tais zmonemis. Va tikras ultras kai bega, tai dar neatsistebiu. Vienam U T M B buvau palaikyti sau artimo zmogaus, tai ten 168 km aplink  M o n b l a n a su berods 9 km sukilimu  bijau.gif tais metais kai buvau, bego 2200 zmoniu vien tik ta marsruta, dar yra kiti - 50 km, 102, berods 128, 300... Kai paziuri i tuos zmones, kurie iveikia distancija, eina murzini, issiskete, nutrintom kojom, bet su sypsenom veiduose, tai taip geda del saves pasidaro  blush2.gif

omg blink.gif cia jau pamisimas.
Kazin lengviau butu begt sveeriant koki 15 kilu maziau g.gif
prie meniu zeles puse stiklines pridedu ir slenku miegot.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 02, 12:41)
Tikrai tokiu? g.gif TAi pas tave 1 km gaunasi per 12 min? g.gif

tikrai tokiu. begu 5km /h greiciu , nu penktadieni buvo, kad 5.5 uzstaciau. o jei einu, padidinu iki 6km/h

kai 5km isbegau/nuejau uztrukau beveik valanda

as nebegu nei greiciui, nei kilometrams, as isvis dziaugiuos, kad judu biggrin.gif ryt , o tiksliau siandien bandysiu begt i lauka, susitarem su Rudaake, ziuresim kas cia gausis biggrin.gif

prisisveciavau siandien vadinas.. biggrin.gif grizus rode +1kg pliuso nei ryte, tai duok die tik teik butu biggrin.gif

siandien bandysiu stadione prasibegt, nu duok die man atsikelt iki pietu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 04 02, 22:29)
Man zinok jau is tu aplinkiniu ir maratonai ispudzio nebedaro, iprastas reikalas su tais zmonemis. Va tikras ultras kai bega, tai dar neatsistebiu. Vienam U T M B buvau palaikyti sau artimo zmogaus, tai ten 168 km aplink  M o n b l a n a su berods 9 km sukilimu  bijau.gif tais metais kai buvau, bego 2200 zmoniu vien tik ta marsruta, dar yra kiti - 50 km, 102, berods 128, 300... Kai paziuri i tuos zmones, kurie iveikia distancija, eina murzini, issiskete, nutrintom kojom, bet su sypsenom veiduose, tai taip geda del saves pasidaro  blush2.gif

zinok nichuja nesupratau apie begikus ir apie skaicius, bet pagal spaliukes reakcija speju, kad pamiseliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Nu Frofe kad uzsidegei thumbup.gif thumbup.gif as snd tik vaiksciosiu (planas 10km), skauda kojas blush2.gif kai menesi isbegiosiu pirksiu gerus kedus, nu nepatogus dabartiniai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
už simbolinę kainą perleisčiau Grazina Gum 7 dienų SUPER DETOX mitybos programą.
Programėlę persiųsčiau į el.paštą.
Rašykite tik asmeninę žinutę. Temos neseku.
Ačiū wub.gif
Atsakyti