Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Aš šiandien 11 km suvaikščiojau blush2.gif
Nusipirkau kasdienai ploną striukytę ir bačiukus wub.gif
Atsakyti
Papuoliau į burgerių,šašlykų ir dešrelių kepimą blush2.gif
Rytoj,tikrai rytoj (gi pirmadienis) aš susiimsiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 03, 19:33)
Papuoliau į burgerių,šašlykų ir dešrelių kepimą  blush2.gif 
Rytoj,tikrai rytoj (gi pirmadienis) aš susiimsiu  ax.gif  biggrin.gif

As tavim tikiu cool.gif wub.gif

Noriu valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 03, 18:33)
Rytoj,tikrai rytoj (gi pirmadienis) aš susiimsiu  ax.gif  biggrin.gif

aisku kad susiimsi thumbup.gif

toks geras savaitgalis buvo, daug nuveikiau, pailsejau, galvoj toks pavasarinis lengvumas, vieno didelio darbo tik nepadariau - batu nenusipirkau. Uzsipirkom sveiko maisto visai savaitei, kazkoks azartas plonet apeme mane smile.gif
Atsakyti
as sriuba verdu.
taaip uzsimaniau kad negaliu smile.gif bus pusryciams 3dienoms lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif penktadieni nebebuvau prisijungusi smile.gif tai svoris buvo 64 blush2.gif tai spaliuke itrauk mane i lentute, sieksiu tu 60 biggrin.gif kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

taip gera kai MB namie, kiek visko pasidarau, kai jis su maze pabuna thumbup.gif vaiksciojom dvi dienas su vezimu, tooooks relaksinis savaitgalis wub.gif vakar torta gaminau, siandien sveciu turejom bigsmile.gif prasidejo lankymu metas, nes iki siol turedavau vis kokiu issisukinejimu, kad sveciai neitu, nesinorejo kazkodel ax.gif

pasirasiau su dviem draugem issukiui, nezinau ar minejau, su vezimu per balandi nukeliauti 100 km bigsmile.gif tai per 3d jau turim 13 km bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 03, 19:23)
sieksiu tu 60 biggrin.gif kaip visada biggrin.gif

biggrin.gif ok
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 04 03, 20:28)
Sveikos  4u.gif

taip gera kai MB namie, kiek visko pasidarau, kai jis su maze pabuna  thumbup.gif  vaiksciojom dvi dienas su vezimu, tooooks relaksinis savaitgalis  wub.gif  vakar torta gaminau, siandien sveciu turejom  bigsmile.gif  prasidejo lankymu metas, nes iki siol turedavau vis kokiu issisukinejimu, kad sveciai neitu, nesinorejo kazkodel  ax.gif 

pasirasiau su dviem draugem issukiui, nezinau ar minejau, su vezimu per balandi nukeliauti 100 km  bigsmile.gif  tai per 3d jau turim 13 km  bigsmile.gif

kooks faina issukis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 04 03, 19:28)

taip gera kai MB namie, kiek visko pasidarau, kai jis su maze pabuna  thumbup.gif 

pasirasiau su dviem draugem issukiui, nezinau ar minejau, su vezimu per balandi nukeliauti 100 km  bigsmile.gif  tai per 3d jau turim 13 km  bigsmile.gif

va va pas mus taspats, as tik pamaitinu, o visu kitu vyras rupinasi savaitgaliais, pailsiu ir vel galiu varyt visa sav smile.gif

na pas jus ziema tai gal sunku keliaut, man tai cia maximum dvieju savaiciu darbas ax.gif bet as ir gimdymo isvakarese sugebejau 7 km nuzygiuot biggrin.gif sugundei, reik pasidaryt ir man issuki einu skaiciuot kiek uzsibrezt km bigsmile.gif
Atsakyti
Du kartus buvau parduotuvėje ir du kartus pripirkau pilna maišą visko...ar tinka vakarienei šaltibarščiai? Nusipirkau cukiniju ir galvoju ryt pietum įdarytas cukinijas kept, bet ir šaltibarščiai noriu, tai galvoju juos vakarienei....
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 03, 20:35)
va va pas mus taspats, as tik pamaitinu, o visu kitu vyras rupinasi savaitgaliais, pailsiu ir vel galiu varyt visa sav smile.gif

na pas jus ziema tai gal sunku keliaut, man tai cia maximum dvieju savaiciu darbas ax.gif bet as ir gimdymo isvakarese sugebejau 7 km nuzygiuot biggrin.gif sugundei, reik pasidaryt ir man issuki einu skaiciuot kiek uzsibrezt km  bigsmile.gif

as su savo reksniuke negaliu ilgai but, max 30-40 min, siandien nuejom 5 km, nes saule sviete, tai paskutini kilometra ant ranku rekiancia parsinesiau unsure.gif o dar tas oras toks, kad ne kasdien i lauka iseinam... bet man jau ir taip ant klubu jauciasi tas vaiksciojimas biggrin.gif ir as nelygiu keliu einu, o kalvom aukstyn zemyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 03 balandžio 2016 - 19:40