Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 04 03, 23:10)
O nuo jų gali būti tokia reakcija?  unsure.gif  jau kelios sav kaip jos atsirado, tas pūtimas gal nuo praeito šeštadienio. Kaltinami kiaušinius, kurių per 3 dienas kokius 7 ar 6 suvalgiau, betgi negali nuo kiaušinių tiek tęstis? Mistika čia kažkokia sad.gif

As nezinau, tik garsiai mastau biggrin.gif
As pvz zinau, kad man obuoliai, gazuotas mineralinis peilis verysad.gif

Labas rytas,

Geriu kava, pusryciai suvalgyti. Eisiu namus susitvarkysiu. Paskui vaikui grizus bandysim traukti dvirati ir pusti padangas. Neaisku, kiauros ar tiesiog po ziemos tuscios.
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 04 04, 07:24)
Labas rytas smile.gif prasibėgau iš pat ryto 4 km

wub.gif Man pats nuostabiausias begimas ryte. Ta vesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 04 04, 06:24)
Labas rytas smile.gif prasibėgau iš pat ryto 4 km
Oho kokie tikslai thumbup.gif ,geri tikslai, man reikia ir savų.
Su 50km bėgimo pavyktų,bet su 200km vaikščiojimu vežimu nelb, nes mes jei į Salduvės parką einam tai gaunasi apie 7km, bet jei blogesnis oras, vedu savo mažutę be vežimo , pasivaikščioti, kur šalia, tai 200man sunkiai, 100 nebent biggrin.gif

kokia tu saunuole !is pat ryto begi thumbup.gif
man su begimu bus sunkiau, na bet bandysiu.

labas rytas,
po savaitgalio +1,3 kg, galvojau kazin is kur, tai nusprendziau skaiciuot kalorijas, nu ir ka vien pusryciam susiskaiciavau 760kcal , db bandau nusiteikt tik puse valgyt...tai koks sh...
Atsakyti
Labas rytas, jei svarstykles neapgavo, tai minusa rodo bigsmile.gif 300g smile.gif bet savaitgalinis griekas dar gali islyst g.gif
Atsakyti
pas mane pliusas doh.gif gerai, kad dabar menesi jokiu progu, jokiu gimtadieniu nera, tai gal grieku pavyks isvengt
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 04, 08:00)
po savaitgalio +1,3 kg, galvojau kazin is kur, tai nusprendziau skaiciuot kalorijas, nu ir ka vien pusryciam susiskaiciavau 760kcal , db bandau nusiteikt tik puse valgyt...tai koks sh...

Ka tiek valgei? Sakyciau daugoka.

Atsakyti
Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 04, 07:23)
Ka tiek valgei? Sakyciau daugoka.

avizine kose 100gr, pieno stikline, avieciu uogienes 50gr, kava 3in1. Viska susveriau, tai gavosi 760kcal... nu ka kita karta kose virsiu vandeny, valgysiu be uogu verysad.gif nes nuo puses kiekio man be sansu pavalgyt ax.gif o atrodo tokie nekalti pusryciai ir kiekis vizualiai nedidelis, bet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 04, 08:29)
avizine kose 100gr, pieno stikline, avieciu uogienes 50gr, kava 3in1. Viska susveriau, tai gavosi 760kcal... nu ka kita karta kose virsiu vandeny, valgysiu be uogu  verysad.gif nes nuo puses kiekio man be sansu pavalgyt ax.gif o atrodo tokie nekalti pusryciai ir kiekis vizualiai nedidelis, bet biggrin.gif

Tai jau tikrai. Net nepagalvojus buciau. As visada verdu ant vandens. Tik gardinu sviesto lasiuku. Negaliu pakesti saldziu kosiu. Vienintele kuri patiko, tai su kokosu aliejumi. Bet ir ji ne saldi buvo, o tik kokosu kvepejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 04 04, 05:37)
Labas rytas  4u.gif

Jungiuosi i kompanija ir susijamu nuo siandien  biggrin.gif
Vaaalgiau nebuvo kada kalbet  biggrin.gif
Oi jungiuosi ir tau i kompanija su tuo isiputusiu pilvu  unsure.gif
bet man tai taip nuo bele kokio valgymo darosi
zinau zmonems padeda atsisakymas pieno produktu arba miltiniu patiekalu..nu kaip kam nuo ko taip buna
as sau neatsekiau nuo ko konkreciai, bet vienai pazistamai tai  buvo pieno produktu netoleravimas, atsisake ir praejo
Man gal padeda miltiniu ir krakmolingu produktu mazinimas, bet ner nuotaikos tuo uzsiimt

Miltinių nevalgiau paskutiniu metu, pieno produktų visad daug vartojimo, negi nustojau toleruoti sad.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 04, 06:52)
As nezinau, tik garsiai mastau biggrin.gif
As pvz zinau, kad man obuoliai, gazuotas mineralinis peilis

Bandau ir aš garsiai mastyt, gal ateis nušvitimas koks...

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 04, 07:29)
avizine kose 100gr, pieno stikline, avieciu uogienes 50gr, kava 3in1. Viska susveriau, tai gavosi 760kcal... nu ka kita karta kose virsiu vandeny, valgysiu be uogu  verysad.gif nes nuo puses kiekio man be sansu pavalgyt ax.gif o atrodo tokie nekalti pusryciai ir kiekis vizualiai nedidelis, bet biggrin.gif

Ojej, sunku patikėti, kad čia tiek kalorijų slepiasi unsure.gif džiaugiuosi, kad neskaičiuoja, nes turbūt neįmanoma valgyt būtų iš vis doh.gif

Labas rytas smile.gif
Lera saunuole 4u.gif
O pliusus greit nukratot, negadinam tokios gražios lentelės biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar rytas nemalonumais prasidėjo, spyna tik iš vidaus uzsirakina, iš lauko pusės ne, ir facebooke kažką paspaudžia, o tas kazkas tai virusas doh.gif kur man ji dabar telefone surast sad.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 04 03, 22:53)

Parsinesus is lauko patikrink ta vieta uz nugarytes,  zinosi bent ar ne ritulojimas priezastis  4u.gif 
bet kai parasei kaip prirengi ir kaip zvarbu pas jus, galvoju negerai uzsirekusia ant ranku imt is vezimo ir nest, va cia as bijociau kad supus  unsure.gif

as tikrinu visada 4u.gif man ir baisu, bet per veja tik karta teko taip nesti ir tik kokius 300 m, bet vakare is karto maze buvo gergzdzianciu balsu sad.gif bet ji pas mane megsta siluma, jei salta - nemiega, kuiciasi, o apklostau siltai, rankytes susyla ir tada ji pati uzsnaudzia...

QUOTE(..Serena.. @ 2016 04 04, 08:16)
Labas rytas, jei svarstykles neapgavo, tai minusa rodo bigsmile.gif 300g smile.gif bet savaitgalinis griekas dar gali islyst g.gif

maniskes irgi rodo minusa bigsmile.gif

Labas rytas bigsmile.gif

isleidau MB i darba ir taip kazkaip tuscia namie... taip faina kai abu kartu namie savaitgaliais smile.gif ateinanti savaitgali grisim prie remontu, planas - mazosios kambarys bigsmile.gif jau susipirkom visas statybines medziagas, reiks kibti i darbus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ant nosies mmm,jaučiuosi sunki,stora... doh.gif O kaip jaučiuosi,taip ir atrodau.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 04, 08:49)
Ant nosies mmm,jaučiuosi sunki,stora... doh.gif  O kaip jaučiuosi,taip ir atrodau.

Kaip dziaugiuos kad man jau baiges, nes buvau kaip balionas, pirma karta tokia sutinusi buvau doh.gif
Atsakyti