Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 04, 09:36)
blink.gif oho, sakyciau labai neblogai ir aktyviai. Ka sitiek veiki?
As darbe 12 val ant koju ir gaunasi tik 5-6 km verysad.gif Galvojau, kad bus daugiau.

Einu biggrin.gif Tarkim kol pasiekiu darbą turiu eit iki stotelės ~8 min,paskui iki traukinio dar ~5 min,tada iki kito traukinio irgi apie 5 min. Po darbo dar kartais po pardes pavarlinėju.Grįžtu vėl taip pat. Tiesa einant į kitą metro,dažniausiai lipu eskalatorium smile.gif
O savaitgaliais tai lengvai tą rekomenduojamą 10 000 žingsnių nueinu.
Aišku būna dienų vat kaip vakar,trumpam į parduotuvę ir vien sėdėjimas doh.gif
Tai gal daugiau stovi darbe,bet juk ir tai geriau nei sėdėt biggrin.gif Turbūt ir aš daugiau nenueinu,reiktų pažiūrėt kada,kai bosų nebus (draudžiama tel nešiotis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 04 04, 12:49)
Einu  biggrin.gif  Tarkim kol pasiekiu darbą turiu eit iki stotelės ~8 min,paskui iki traukinio dar ~5 min,tada iki kito traukinio irgi apie 5  min. Po darbo dar kartais po pardes pavarlinėju.Grįžtu vėl taip pat. Tiesa einant į kitą metro,dažniausiai lipu eskalatorium  smile.gif
O savaitgaliais tai lengvai tą rekomenduojamą 10 000 žingsnių nueinu.
Aišku būna dienų vat kaip vakar,trumpam į parduotuvę ir vien sėdėjimas  doh.gif
Tai gal daugiau stovi darbe,bet juk ir tai geriau nei sėdėt  biggrin.gif  Turbūt ir aš daugiau nenueinu,reiktų pažiūrėt kada,kai bosų nebus (draudžiama tel nešiotis) smile.gif

Maniau, kad tai laikas grynai darbe. Bet jei dar su prasiejimais lauke, tada suprantama.
Pas mane visokiu tu dienu buna. Esme ta, kad per tas 12 val. jokio sedejimo. Visa diena kruvis kojoms, kartais ir rankoms.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 04 04, 10:16)
Maniau, kad tai laikas grynai darbe. Bet jei dar su prasiejimais lauke, tada suprantama.
Pas mane visokiu tu dienu buna. Esme ta, kad per tas 12 val. jokio sedejimo. Visa diena kruvis kojoms, kartais ir rankoms.

Tai laikas grynai ne darbe mirksiukas.gif Darbe neturiu galimybės sekt kiek nueinu smile.gif
Tai pas mane yra sėdėjimas ~20 min,kai pietauju.O daugiau nė užpakalio nepriglaudžiu lotuliukas.gif Tik aš ne 12 val dirbu,dažniausiai 7,5 -8 valandas smile.gif
Atsakyti
Angeliux, gali buti, kad taviske silumos myletoja, kaip kad Tita ir rase 4u.gif Tiems maziukams dar nelabai termoreguliacija veikia... As tik parasiau is savo patirties, del ko taip trumpai lauke ismiega blush2.gif juk ten ir oras grynas, ir vezimas juda, tik miegok ir miegok biggrin.gif Saviske siandien po 2 val parsinesiau sukaitusia doh.gif viskas, slepsiu jau ir pavasarini kombi, trauksiu ta, kur namuos tinkamas but, tokia siluma lauke, man trumpom gera bigsmile.gif
Oho kiek visos zingsniuoja. As atsizingsniavau matyt dvyniu vezima stumdydama kasdien po 3,5 - 4 val non stop ir ganetinai greitu tempu, nes letai vaiksciot man nepatinka, dabar nenoriu mazosios pratint judanciam vezime miegot, nes nera pas mus labai kur vaiksciot su vezimu, man patogiau kai stovincam ramiai miega blush2.gif
Spaliuke, o tau nemazokai bus 1500 kal? neprades organizmas kaupt? nes kiek suprantu, dar ir maitini, ir tokius tikslus nubegt bei praeit issikelei g.gif
Reikia eit pietus pasigamint. Velokai man gaunasi pietaut, bet uz tai pasportavau valandziuke, visa slapia likau, dar kaimyne sutikau, paplepejom, kazin ka apie mane pagalvojo -sukaitus, susivelus (islekiau iskart po sporto, nes mazoji kiurkset pradejo) lotuliukas.gif
Atsakyti
Spaliuke aš rekomenduoju Nordic košę, kur mažiau cukraus ir kalorijų turi thumbup.gif kadangi pati nesaldi tai vaisių užsipjaustau ir pasaka wub.gif
Turiu apie kilogramą minuso jau iš po savaitgalio tongue.gif rimtai susiėmiau blush2.gif
Atsakyti
Koks oras wub.gif prisivaiksciojau, net kojas skauda. O kiek su vezimais net prasilenk vietom sunku:D ale tai kur grazuoles ziema buvo :)kazin tik kaip begt seksis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 04, 13:55)
Spaliuke aš rekomenduoju Nordic košę, kur mažiau cukraus ir kalorijų turi thumbup.gif  kadangi pati nesaldi tai vaisių užsipjaustau ir pasaka wub.gif
Turiu apie kilogramą minuso jau iš po savaitgalio tongue.gif  rimtai susiėmiau blush2.gif

geras,maniau avizos yra avizos ir visos vienodos ax.gif
saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuke29: 04 balandžio 2016 - 15:01
Labas
Aš ir šiandien atsikeliau sutinus, su baisiai skaudancia galva , pasisveriau +1.5kg doh.gif
Siandien geriu tik kefyrą ir vandenį rolleyes.gif
sunkoka truputį unsure.gif
Atsakyti
Oras pasakiskas wub.gif
5,5 km prabegta ir 15,4 km minta dviraciu. Padangos sveikos thumbup.gif Kaip dziaugiuosi, kad nereiks tvarkyti blush2.gif
Atsakyti
Aš tik lygiai 4 km su vezimu nuėjau šiandien. Teko grįžti namo, nes didžiajam tempą užkilo....
Gerai, kad nors guvus ir valgyti nori...
Vakarienei saltibarsciai
Atsakyti
Meniu
2 virti kiausiniai, rieke namines duonos su sviestu
bananas
kugelis su vistiena, saukstas grietines, stikline kefyro
ridikeliu ir agurku salotos su 200 grudetos 3% varskes
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 04 04, 16:00)
Koks oras  wub.gif prisivaiksciojau, net kojas skauda. O kiek  su vezimais net prasilenk vietom sunku:D ale tai kur grazuoles ziema buvo :)kazin tik kaip begt seksis  blush2.gif
Papildyta:

geras,maniau avizos yra avizos ir visos vienodos  ax.gif
saunuole thumbup.gif

Ir aš taip galvojau kol maistinės vertės parduotuvėj nepastudijavau. Šitoj košėj 55gr angliavandenių iš jų cukraus tik 1,2 gr kai pvz kai pvz galintos angliavandenių iškart apie 70 gr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2016 04 04, 19:03)
Ir aš taip galvojau kol maistinės vertės parduotuvėj nepastudijavau. Šitoj košėj 55gr angliavandenių iš jų cukraus tik 1,2 gr kai pvz kai pvz galintos angliavandenių iškart apie 70 gr  blush2.gif

As perku Mylin Paras arba Favotit, tai joje (favorit) dar maziau 54 g angliavandeniu, o cukraus 1,1 g

Ggte, baigesi noras silkei? thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti