QUOTE(rys @ 2006 08 19, 18:24)
Na va ir pabandžiau padaryti. Vyras net paklausė, kur pirkau tą skanėstą
Vargo šiek tiek buvo su cukrumi, niekaip jis netirpo ir vis tiek liko smulkelytės kruopelytės. Kitąkart viso cukraus iš karto nepilsiu - jau geriau jo mažiau, nei palikt kad tarp dantų girgždėtų
QUOTE(rys @ 2006 08 19, 21:50)
Skystas? nė neįsivaizduoju dėl ko

Išsukus trynius su cukrum jau pakankamai tokia lipni tiršta masė + kondensuotas irgi ne iš skystųjų....

Kai supyliau spirituką, buvau mažumėlę nusigandus, kad viskas skystimu virto bet išsimaišė ir
Kitąkart dėl to netirpstančio cukraus sugalvojau taip: pakaitinsiu, t.y. patirpinsiu į dubenį su karštu vandeniu įstačius

Galbūt tryniai neišvirs
Ne,ne nieko nekaitink, o naudok cukraus pudrą - ne cukrų. Pagal mano receptą tai taip.
Ir dėl skystumo kažkam ten buvo. Tai maišant jis gan pakietėja.Trynius su cukraus pudra reikia neblogai patrinti, išsukti. Ir dar pagaminus reikia palaikyti šaldytuve. Jei lieka ką laikyti