Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

QUOTE(rys @ 2006 08 18, 18:53)
doh.gif iš didelio rašto išėjau iš krašto  doh.gif

nieko būna irnesakyk.gif
Atsakyti
Vietoj spirito užsirašiau kad medaus reikia stupid.gif įdomu kas būtų išėję wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 18, 19:11)
Vietoj spirito užsirašiau kad medaus reikia  stupid.gif įdomu kas būtų išėję  wacko.gif

lotuliukas.gif įtariu išeitų lipni saldi masė lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va ir pabandžiau padaryti. Vyras net paklausė, kur pirkau tą skanėstą didis.gif
Vargo šiek tiek buvo su cukrumi, niekaip jis netirpo ir vis tiek liko smulkelytės kruopelytės. Kitąkart viso cukraus iš karto nepilsiu - jau geriau jo mažiau, nei palikt kad tarp dantų girgždėtų rolleyes.gif
Atsakyti
aš irgi pamėginau daryti, tik man kažkas ne taip gavosi, aš suprantu, kad jis turėjo būt tirštas, o man gavosi skystas lotuliukas.gif na, bet visvien laaaaabai skanu, panašiai gavosi į kiaušininį likerį, kurį mes su vyru labai mėgstam thumbup.gif bet visgi, kodėl man išėjo skystas, man jis jau buvo skystas dar neįmaišius spirito doh.gif
Atsakyti
Skystas? nė neįsivaizduoju dėl ko g.gif Išsukus trynius su cukrum jau pakankamai tokia lipni tiršta masė + kondensuotas irgi ne iš skystųjų.... g.gif Kai supyliau spirituką, buvau mažumėlę nusigandus, kad viskas skystimu virto bet išsimaišė ir thumb_yello.gif
Kitąkart dėl to netirpstančio cukraus sugalvojau taip: pakaitinsiu, t.y. patirpinsiu į dubenį su karštu vandeniu įstačius rolleyes.gif Galbūt tryniai neišvirs hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 19, 18:24)
Na va ir pabandžiau padaryti. Vyras net paklausė, kur pirkau tą skanėstą  didis.gif
Vargo šiek tiek buvo su cukrumi, niekaip jis netirpo ir vis tiek liko smulkelytės kruopelytės. Kitąkart viso cukraus iš karto nepilsiu - jau geriau jo mažiau, nei palikt kad tarp dantų girgždėtų  rolleyes.gif

QUOTE(rys @ 2006 08 19, 21:50)
Skystas? nė neįsivaizduoju dėl ko  g.gif Išsukus trynius su cukrum jau pakankamai tokia lipni tiršta masė + kondensuotas irgi ne iš skystųjų....  g.gif Kai supyliau spirituką, buvau mažumėlę nusigandus, kad viskas skystimu virto bet išsimaišė ir thumb_yello.gif
Kitąkart dėl to netirpstančio cukraus sugalvojau taip: pakaitinsiu, t.y. patirpinsiu į dubenį su karštu vandeniu įstačius  rolleyes.gif Galbūt tryniai neišvirs  hihihi.gif

Ne,ne nieko nekaitink, o naudok cukraus pudrą - ne cukrų. Pagal mano receptą tai taip.

Ir dėl skystumo kažkam ten buvo. Tai maišant jis gan pakietėja.Trynius su cukraus pudra reikia neblogai patrinti, išsukti. Ir dar pagaminus reikia palaikyti šaldytuve. Jei lieka ką laikyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2006 08 20, 07:32)
Ne,ne nieko nekaitink, o naudok cukraus pudrą - ne cukrų. Pagal mano receptą tai taip.

Ir dėl skystumo kažkam ten buvo. Tai maišant jis gan pakietėja.Trynius su cukraus pudra reikia neblogai patrinti, išsukti. Ir dar pagaminus reikia palaikyti šaldytuve. Jei lieka ką laikyti tongue.gif

aha, aš tai su mikseriu maišiau trynius, ir taip pat dėjau pudrą, bet visgi man šaldytuve sutirštėjo ir gavosi thumbup.gif laaabai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar labai skanu įdėti smulkintų riešutų smile.gif
Atsakyti
"Sirsiu medus" - labai skanus moteriskas dalykelis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 08 21, 23:56)
"Sirsiu medus" - labai skanus moteriskas dalykelis. biggrin.gif

irnesakyk.gif vyriokai irgi mielai kabina lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek darydavau tai tik 1 kiaušinio trynį dėdavau, ir jokio cukraus,
1 indelis saldaus tiršto kondensuoto pieno,
1 kiaušinio trynys,
100 ml spirito,
vanilijos ir viską išsukt, ir gaunasi tirštas.
Atsakyti