Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

Aš tokį darau:
5 kiaušinių tryniai
stiklinė cukraus pudros
kondensuoto pieno indelis
100gr spirito
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 08 27, 09:55)
Aš tokį darau:
5 kiaušinių tryniai
stiklinė cukraus pudros
kondensuoto pieno indelis
100gr spirito

as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........ verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
ale tu nepergyvenk, kad jos nepriima naujokų
a man ir nereikia nekenčiu širšių medaus - fe
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2006 09 23, 01:11)
as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........ verysad.gif  blush2.gif

nesupratau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2006 09 23, 01:11)
as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........ verysad.gif  blush2.gif


Ir kodėl gi padarei tokias išvadas? Jei dėl to, kad nerandi krūvos atsakymu į paskelbtą postą, tai dar nereiškia, kad esi ignoruojama! Kartais tiesiog nebūna ką atrašyti. doh.gif
Atsakyti
Uzmirsau recepta doh.gif ,ka reiskia senatve blush2.gif
Padekit 4u.gif bobutei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2006 11 02, 14:02)
Uzmirsau recepta doh.gif  ,ka reiskia senatve blush2.gif
Padekit  4u.gif  bobutei wub.gif

taigi pirmama puslapy parašytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nededu cukraus Taigi ir taip be galo saldu! Ir nekyla problemų dėl kristalėlių tongue.gif
Visada gaunasi tirštas. Yra kelios plonybės:
1) 4 trynius dedu po vieną ir ištrinu iki vienalytės masės (apvaliadugniam dubeny su mediniu šaukštu labai lengva, nereikia jokio plaktuvo),
2) spiritą pilu po šlakelį ir gerai išmaišau,
3) iš karto supilu į sandariai uždaromą indelį (kaip sykis tinka plastikinis nuo "Vilniaus" majonezo ~400ml) ir dedu į šaldytuvą.
Girdėjau, kad deda tirpios kavos - labai gardu. Bet aš kavos ne itin mėgėja schmoll.gif .
Visada kaip priedą dedu saujelę aguonų. Kadangi šį skanėstą mėgstu valgyti lėtai, tiesiog čiulpti, tai kol po vieną aguoną sukramtau... procesas būna malonus... stebiu kaip po truputį mažėja gardėsio kauburėlis šaukštelyje, keičia formą... maloniai graužia galugerlį... rolleyes.gif
Beje, mano mamai dažnai skauda gerklę. Tai kai tik pajunta negerumą, medučio lyžt ir skausmo kaip nebūta! Puikus vaistukas, tokių mažai, kad ir skanu būtų ir padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažin o koks tas medaus vartojimo galiojimo laikas g.gif
Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2006 11 06, 18:51)
Kažin o koks tas medaus vartojimo galiojimo laikas  g.gif
Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai unsure.gif

na aš laikau ilgiau nei savaitę šaldytuve ax.gif , bet ilgiau kaip mėnesį nerizikuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 18, 19:53)
doh.gif iš didelio rašto išėjau iš krašto  doh.gif

4 tryniai.400gr kondensuoto, vanil cukraus, spirito 100gramų.išsukti trynius su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi, pilti spiritą ir maišyti. kietėja.dėti į šaldytuvą. gali ir kokių pridų įsukti: riešutų, džiovintų abrikosų ar pan
as tai sitoki esu valgiusi ir dariusi (dejau riesutus) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2006 11 06, 19:51)
Kažin o koks tas medaus vartojimo galiojimo laikas  g.gif
Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai unsure.gif

Svarbiausia laikyt sandariai uždarytą. Spiritas ir cukrus puikiausi konservantai. Vras vežėsi sykį į 4 savačių žygį, šaldytuvo tikrai neturėjo lotuliukas.gif , prakrapštė jau į žygio pabaigą, puikiausiai buvo išsilaikęs thumbup.gif .
Atsakyti