Aš tokį darau:
5 kiaušinių tryniai
stiklinė cukraus pudros
kondensuoto pieno indelis
100gr spirito
QUOTE(bzzz... @ 2006 08 27, 09:55)
Aš tokį darau:
5 kiaušinių tryniai
stiklinė cukraus pudros
kondensuoto pieno indelis
100gr spirito
5 kiaušinių tryniai
stiklinė cukraus pudros
kondensuoto pieno indelis
100gr spirito
as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........


QUOTE(zebrova @ 2006 09 23, 01:11)
as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........



nesupratau...

QUOTE(zebrova @ 2006 09 23, 01:11)
as kai pagaminu,tai niekas nesupranta is ko.........bet cia niekam ir neidomu.........naujoku jus nepriemat,as matau........



Ir kodėl gi padarei tokias išvadas? Jei dėl to, kad nerandi krūvos atsakymu į paskelbtą postą, tai dar nereiškia, kad esi ignoruojama! Kartais tiesiog nebūna ką atrašyti.

Uzmirsau recepta
,ka reiskia senatve
Padekit
bobutei


Padekit


QUOTE(bru @ 2006 11 02, 14:02)
taigi pirmama puslapy parašytas

Niekada nededu cukraus Taigi ir taip be galo saldu! Ir nekyla problemų dėl kristalėlių
Visada gaunasi tirštas. Yra kelios plonybės:
1) 4 trynius dedu po vieną ir ištrinu iki vienalytės masės (apvaliadugniam dubeny su mediniu šaukštu labai lengva, nereikia jokio plaktuvo),
2) spiritą pilu po šlakelį ir gerai išmaišau,
3) iš karto supilu į sandariai uždaromą indelį (kaip sykis tinka plastikinis nuo "Vilniaus" majonezo ~400ml) ir dedu į šaldytuvą.
Girdėjau, kad deda tirpios kavos - labai gardu. Bet aš kavos ne itin mėgėja
.
Visada kaip priedą dedu saujelę aguonų. Kadangi šį skanėstą mėgstu valgyti lėtai, tiesiog čiulpti, tai kol po vieną aguoną sukramtau... procesas būna malonus... stebiu kaip po truputį mažėja gardėsio kauburėlis šaukštelyje, keičia formą... maloniai graužia galugerlį...
Beje, mano mamai dažnai skauda gerklę. Tai kai tik pajunta negerumą, medučio lyžt ir skausmo kaip nebūta! Puikus vaistukas, tokių mažai, kad ir skanu būtų ir padėtų

Visada gaunasi tirštas. Yra kelios plonybės:
1) 4 trynius dedu po vieną ir ištrinu iki vienalytės masės (apvaliadugniam dubeny su mediniu šaukštu labai lengva, nereikia jokio plaktuvo),
2) spiritą pilu po šlakelį ir gerai išmaišau,
3) iš karto supilu į sandariai uždaromą indelį (kaip sykis tinka plastikinis nuo "Vilniaus" majonezo ~400ml) ir dedu į šaldytuvą.
Girdėjau, kad deda tirpios kavos - labai gardu. Bet aš kavos ne itin mėgėja

Visada kaip priedą dedu saujelę aguonų. Kadangi šį skanėstą mėgstu valgyti lėtai, tiesiog čiulpti, tai kol po vieną aguoną sukramtau... procesas būna malonus... stebiu kaip po truputį mažėja gardėsio kauburėlis šaukštelyje, keičia formą... maloniai graužia galugerlį...

Beje, mano mamai dažnai skauda gerklę. Tai kai tik pajunta negerumą, medučio lyžt ir skausmo kaip nebūta! Puikus vaistukas, tokių mažai, kad ir skanu būtų ir padėtų

QUOTE(Elita @ 2006 11 06, 18:51)
Kažin o koks tas medaus vartojimo galiojimo laikas
Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai

Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai

na aš laikau ilgiau nei savaitę šaldytuve


QUOTE(rys @ 2006 08 18, 19:53)
4 tryniai.400gr kondensuoto, vanil cukraus, spirito 100gramų.išsukti trynius su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi, pilti spiritą ir maišyti. kietėja.dėti į šaldytuvą. gali ir kokių pridų įsukti: riešutų, džiovintų abrikosų ar pan
as tai sitoki esu valgiusi ir dariusi (dejau riesutus)

QUOTE(Elita @ 2006 11 06, 19:51)
Kažin o koks tas medaus vartojimo galiojimo laikas
Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai

Pasidarei, laižei, laižei, nesulaižei per savaitę ir ką - mesk lauk - juk kiaušiniai

Svarbiausia laikyt sandariai uždarytą. Spiritas ir cukrus puikiausi konservantai. Vras vežėsi sykį į 4 savačių žygį, šaldytuvo tikrai neturėjo

