Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

O man sake kad nereikia deti kiausinio trynio g.gif
As kai padariau pagal ta receptuka is 1 puslapio, tai viska ismest reikejo, gavosi kazkoks plaktas kiausinis su spiritu blush2.gif visai ne toks koki kazkada ragavus.
Ar gali buti kad tikrai nereikia kiausinio ?
Laukiu pasisakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Urciukas @ 2008 07 02, 13:34)
O man sake kad nereikia deti kiausinio trynio  g.gif
As kai padariau pagal ta receptuka is 1 puslapio, tai viska ismest reikejo, gavosi kazkoks plaktas kiausinis su spiritu  blush2.gif visai ne toks koki kazkada ragavus.
Ar gali buti kad tikrai nereikia kiausinio ?
Laukiu pasisakymu  ax.gif

Visada dedu, visada gaunasi skaniai, mano aplinkoje visuotinai pripažintas skanėstas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 02 24, 14:58)
O is kur jus gaunat gryno spirito g.gif Galima atrasyti ir i az 4u.gif

mergaites matosi, kad su alkoholiu nedraugaujat smile.gif Taigi, nuvaziuoji i Vilniaus degtines firmine parduotuve prie gamyklos ir pirkis ta spirita kiek nori, specialus, skirtas uzpiltinem, puslitriniai buteliai. gerai veza smile.gif
Atsakyti
Kaip ta sirsiu medu sveciams patiekti? Bliudeliuose, taurelese, sauksteliu reikia, ar jis geriamas buna?
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2008 08 09, 17:49)
Kaip ta sirsiu medu sveciams patiekti? Bliudeliuose, taurelese, sauksteliu reikia, ar jis geriamas buna?

valgoma šaukšteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Skanumėlis tie "karšti ledai"(mes taip vadinam šitą gardumyną) tongue.gif .
O tirpios kavos kiek dedat? 4u.gif
Atsakyti
niu ir as bandziau - man gavosi skystas... ar plakant jis tar sutirsteja? nu ziuresiu - idejau i saldytuva, bet jauciu bus skystas... kazkaip net nezinau g.gif

ka darau ne taip?
Atsakyti
o man is pirmo karto puikiausiai gavosi. Dejau kaimiskus kiausinius, tao toks geltonas gavosi. Gerulis!!! Aguonu idejau.
Palaikiau apie 2 val saldytuve, tai labai tirstas pasidare. O seciams pateikiau taip, sudejau i dedele lekste talerius arbatinius, o i viduriukas pataciau saldainine vaza su sirsiu medumi. Visi kabino vafliukais puikiausiai. Sake, kad galiu visa kita nuo stalu nuimti tik si stebukla palikti lotuliukas.gif
aciu mamytems uz receptus thumbup.gif
Atsakyti
Man visada tirštas gaunasi g.gif Aš visada dedu 4 trynius, kondensuoto pieno indelis, gera sauja riešutų ir spirito, čia jau skonio reikalas, dažniausiai daugiau nei puse stiklinės. O patiekimas gali būti įvairus, man labiausiai patiko martinio taurėse su desertiniu ilgu kotu šaukštuku biggrin.gif
Tiesa, paskutinį kartą dariau su rududu, pats skaniausias širšiu medus gavosi, o jei vietoj spirito pilsit degtine, gausit damų likerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 22 balandžio 2009 - 12:20
Aš ir vėl su aguonom dariau,kaimynę pavaišinau,nėr gyvenime tokio medaus laižius hihihi.gif ,patiko thumbup.gif
Atsakyti
kiek internete receptų žiūrėjau, tai daugmaž vienodi, bet skiriasi spirito kiekiai: vienur 100 ml, kitur 200 ml, nors kitos sudedamosios dalys vienodais kiekiais. tai va man klausimas - jei pilsiu 200 ml, ar nepraskiesiu pernelyg stipriai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 08 18, 17:55)
kiek internete receptų žiūrėjau, tai daugmaž vienodi, bet skiriasi spirito kiekiai: vienur 100 ml, kitur 200 ml, nors kitos sudedamosios dalys vienodais kiekiais. tai va man klausimas - jei pilsiu 200 ml, ar nepraskiesiu pernelyg stipriai? g.gif

jei dėsi gerą spiritą,tas kur 96 ar panašaus stiprumo tai tikrai nepraskys,bet nuo tokio kiekio bus labai stipru.Praskysta tik nuo medicininio spirito ar degtinės ,nesjie per mažai laipsnių turi.
Atsakyti