Įkraunama...
Įkraunama...

Širšių medus

Tai vat tame ir esme, kad pas mane labai jau silpnas gaunasi, tik kvapas alkoholio g.gif Bijau, kad nesugestu, nors cukrus gal ir neleistu sugesti. g.gif Bet nerizikuosiu, nesinori apsinuodyti jei ka ax.gif O gal ir neislauktu tiek laiko, nes mb, kad ir bambejo, jog krema ir degtine gadinu ( nei gerimas, nei kremas lotuliukas.gif ), issisuko i pagaminta produkta lotuliukas.gif ir nelabai liko. Visgi saldus... lotuliukas.gif Bet degtines liepe daugiau nedeti, atseit su bulka geriau valgys lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ir ne tikrasis receptas, bet visai nieko:
3 tryniai
9 arbatiniai šaukšteliai cukraus
indelis kondensuoto pieno
damų likeris arba brendis

trynius išsukti iki baltumo, plakant sudėti kondensuotą pieną (dar geriau - kondensuotą gretinėlę, kurios, deja, sunku rasti, bet su kondensovke paprasta nepalyginsi), pilti brendžio pagal skonį, kartais skiedžiu grietinėle
Atsakyti
QUOTE(Hornisse @ 2008 01 29, 02:54)
gal ir ne tikrasis receptas, bet visai nieko:
3 tryniai
9 arbatiniai šaukšteliai cukraus
indelis kondensuoto pieno
damų likeris arba brendis

trynius išsukti iki baltumo, plakant sudėti kondensuotą pieną (dar geriau - kondensuotą gretinėlę, kurios, deja, sunku rasti, bet su kondensovke paprasta nepalyginsi), pilti brendžio pagal skonį, kartais skiedžiu grietinėle

sveikos merginos bandysiu daryti sirsiu medu, gavau jau spirito bet jis su melisom, tai nz kaip cia jis gausis . kazi tinka g.gif netai pilsiu damu likerio
Atsakyti
As idejau aguonu, pabandykite,skanu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2008 02 21, 12:40)
sveikos merginos bandysiu daryti sirsiu medu, gavau jau spirito bet jis su melisom, tai nz kaip cia jis gausis . kazi tinka g.gif  netai pilsiu damu likerio

Damu likeris tikrai netinka, butu geriausia spiritas grynas g.gif
Atsakyti
O is kur jus gaunat gryno spirito g.gif Galima atrasyti ir i az 4u.gif
Atsakyti
Vaistinėje galima nusipirkt, tik gydytojas turi išrašyt recepta- kompresams. Spiritas labai pabrango- 100g devyni litai.
Aš mėgau kiaušininį likerį pasidaryt, bet reiks atsisakyt to pomėgio- nusipirkt parduotuvėj pigiau kainuoja.
Atsakyti
va tokio "patiekalo" tai net girdejus nebuvau... labai idomu
Atsakyti
QUOTE(Pūga Papūga @ 2008 02 27, 11:41)
va tokio "patiekalo" tai net girdejus nebuvau... labai idomu

as kelis kart esu ragavus, man labai patiko, bet pati nedristu daryti
Atsakyti
o aš širšių medų darau taip: smile.gif
4 tryniai
1st.cukraus pudrus
1 ind. kondensuoto pieno]
spiritas ( aš pilu apie 100g)
Ir būtinai jau paruoštą medų apibarstau kokoso drožlėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 28, 18:00)
as kelis kart esu ragavus, man labai patiko, bet pati nedristu daryti

o as isdrisau tongue.gif man isejo labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
labai skanu kai i sirsiu medu idedi razinu ir graikisku riesutu 4u.gif
Atsakyti
Viskas, sugundet bigsmile.gif Einu, uztaisysiu sau dovanele Moters dienos proga biggrin.gif Dar ir vaikams morengu is likusiu baltymu klius mirksiukas.gif
Atsakyti