Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 07, 08:52)
Kiek merginos rašo.  Turbūt ne vienai nesutapo amh darytas Lt ir tr

Na, jei paklaida tik šimtosios dalies, tai nieko tokio, bet kai skaičiau, kad TR perpus mažesnį gavo, jau baisu.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 04 07, 10:57)
Na, jei paklaida tik šimtosios dalies, tai nieko tokio, bet kai skaičiau, kad TR perpus mažesnį gavo, jau baisu.

Per pirma konsultacija klausiau dr.Ulker, ar reikia AMH kartoti. Pasak jo, netikslinga, kai AMH zemas, daug svarbiau, kai AMH aukstas ir yra PCOS arba polinkis i jas. Esant zemam AMH jie vertina zemiausia buvusi rezultata (pas mane padidejo po keliu menesiu).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Skubu pasidziaugti, kad top'iniai 10 nuo vakar tikrinami PGD wub.gif labai jaudinuosi.. atsakymas po 2 sav..

Gummy, kaip jusu zirniai? bigsmile.gif

Book2u, kaip stimuliuojasi? smile.gif

Meskute, Murke ir as jau LT, gali nuimti spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 04 07, 12:13)
Sveikos 4u.gif
Skubu pasidziaugti, kad top'iniai 10 nuo vakar tikrinami PGD wub.gif labai jaudinuosi.. atsakymas po 2 sav..
Gummy, kaip jusu zirniai?  bigsmile.gif

Laikom kumstukus uz desimtuka thumbup.gif wub.gif O ka su kitais daro? Saldo be PGD?

Siandien 3d, turim visus 4. Du grade 1 ir du grade 2 wub.gif

Mergaites, kiek Crinone ir leidziamo progesterono pirkotes issivezimui? Idil vaistinej sake, kad reikia uzsakyti is anksto. Galvoju, Crinone kokias 10-12 dezuciu, o progesterono kiek? 10? 20?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 07, 12:35)
Laikom kumstukus uz desimtuka thumbup.gif  wub.gif O ka su kitais daro? Saldo be PGD?

Mergaites, kiek Crinone ir leidziamo progesterono pirkotes issivezimui? Idil vaistinej sake, kad reikia uzsakyti is anksto. Galvoju, Crinone kokias 10-12 dezuciu, o progesterono kiek? 10? 20?

Ne neblogi jusu meskiukai wub.gif

As crinone paemiau 4, nes man netilpo daugiau blush2.gif na, bet aš dar grįšiu.. imčiau 12.. ne nebent pas jus kaina nesiskiria ir galima gaut jo paprastai, ne taip kaip LT.
O progesterono tai parsivežiau 10 biggrin.gif tai žiūrėjo išpūtę į mane akis biggrin.gif bet paaiškinau, kad nėra jo pas mus.. tuomet klausė, ką mes darom kai reikia biggrin.gif biggrin.gif tai sakiau vežam iš TR ir prekiaujam biggrin.gif biggrin.gif daugiau į tą vaistinę neisiu biggrin.gif biggrin.gif

Persikute, dabar kaip nors ramaus rezultato išlaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 07, 12:35)

Kumštukai už visas wub.gif wub.gif
Mes Cronine vežėmės 12 dėž. tik į lagaminą dėjom palaidus, be dėžučių, taip sutaupėm daug vietos. MB visus išpakavo, dalinom į kelis maišiukus, bet dėžučių neišmečiau, išlanksčiau ir parsivežiau, nes namuose patogiau man laikyti dėžutėse smile.gif
Atsakyti
Laikom tvirtai suspaustus kumštukus už jus merginos wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip orai TR ?
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 04 07, 12:13)
Sveikos 4u.gif

ohohoho kokie rezultatai nerealūs.. thumbup.gif thumbup.gif.
Kaip aš norėčiau, kad pas mane kas nors panašaus būtų bigsmile.gif ax.gif...

Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 07, 13:35)

Jūsų stipruoliai irgi puikiai laikosi wub.gif wub.gif...
crinono tai apie 12 dėžučių reikia, o leidžiamo priklausomai nuo Jūsų organizmo. Gali užtekti tik crinono. O jei organizmas neįsisavina crinono, tai tada leidžiamas būtinas. Jei norit naudoti tik profilaktiškai leidžiamą, tai tuomet 1 ampulė kas 2-3 dienas. Reiktų 6 dėžučių leidžiamo progestano smile.gif.
Mano matematika tokia smile.gif.
Atsakyti

Labu labu, oj kokios puikios turkaičių žinios - suuuper, labai džiaugiuosi už visų gerus rezultatus smile.gif

Orai Stambule šilti ir saulėti - šiandiena buvo apie 22 laipsnius, tad lietuviška vasara smile.gif

O man sekasi neblogai... mažai pas mane tų folikulų, bet tikimės geriausio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Book2u @ 2016 04 07, 17:28)

Orai Stambule šilti ir saulėti - šiandiena buvo apie 22 laipsnius, tad lietuviška vasara smile.gif

O man sekasi neblogai... mažai pas mane tų folikulų, bet tikimės geriausio... ax.gif

Koks fainas oras 🌞🌞🌞 Noriu i TR wub.gif

Privalo būti geriausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del Crinone! Ji kazkaip paprasciau pasiskaiciuoti. Su progesteronu sudetingiau. Jei kraujavimas prasideda, tai po 2 ampules reikia (Mastura taip sake). Tai 5 dienom jau 2 dezutes. Ir zinok, ar pasisavins ta Crinone, ar nea. Jauciu, busiu kiaule taupykle ir bent 10 dezuciu paimsiu... Skambinausi savo ginei tuo paciu klausimu, sake nera Crinone blink.gif MB bendradarbis sake, kad vaisingumo klinikos turi, bet nenori parduoti, reikia belstis i kita emyrata, i kazkokia vaistine g.gif

linulyte, striukytes tikriausiai tik plonos reikes bigsmile.gif Super orai paskutinem dienom thumbup.gif Tau jau tik pora savaiteliu beliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 07, 19:24)

linulyte, striukytes tikriausiai tik plonos reikes bigsmile.gif Super orai paskutinem dienom thumbup.gif Tau jau tik pora savaiteliu beliko thumbup.gif

Truputi daugiau mirksiukas.gif 20 dienu iki skrydžio wub.gif
Atsakyti