Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 08, 19:20)
Taip
Viskas liuks.
O kiek lh?

Nesidariau LH g.gif
O šie rodikliai geriau gal kai link aukštesnės ribos būna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 04 08, 21:46)
Nesidariau LH g.gif
O šie rodikliai geriau gal kai link aukštesnės ribos būna? g.gif

Oi ne tikrai ne. Tavo tikrai geri. Tik nžn kokia e2 norma bet atrodo neblogas.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 08, 21:38)
Oi ne tikrai ne.  Tavo tikrai geri. Tik nžn kokia e2 norma bet atrodo neblogas.

Jei folikulinėj fazėj, tai FSH - 2.8 - 11.3 (mano 6.35)
E2 - norma <160 (mano 35.2)
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 08, 16:54)
Viliuosi, kad Proxeed padės ir mums, nors kai anksčiau gėrė visokius vitaminus atskirai, poveikio nebuvo jokio. Maniškis nerūko ir alkoholį vartoja laaabai saikingai

Kadangi planuojat vasarą, manau labai svarbu laikyti turtą vėsiai, MB rezultatai žiemą būdavo geresni. Tai labai svarbu vengti aptemptų kelnių ir apatinių, vonių, pirčių, labai tinka plaukiojimas, jei sėdimas darbas - kuo dažniau atsistoti ir pasivaikščioti, jei labai jaučia, kad sušilo, prasikedenti šaltu vandeniu pagal galimybes smile.gif
Daug sėkmės!

Beje, mano džiaugsmas gimė kovo 25, pagal terminą, džiaugiamės, linkiu visoms kuo greičiau sulaukti stebuklo! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 04 09, 06:57)

Beje, mano džiaugsmas gimė kovo 25, pagal terminą, džiaugiamės, linkiu visoms kuo greičiau sulaukti stebuklo!  wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 04 09, 08:57)
Beje, mano džiaugsmas gimė kovo 25, pagal terminą, džiaugiamės, linkiu visoms kuo greičiau sulaukti stebuklo!  wub.gif

Sveikinimai wub.gif Kokia punktuali mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 04 09, 07:57)

Ramaus supavimo ir ciuciavimo wub.gif wub.gif

Visoms turkaitems sekmes 4u.gif
Atsakyti

Orya, patys nuoširdžiausi sveikinimai gavus iš gyvenimo nuostabiausią Dovaną wub.gif wub.gif.
Sveikatytės ir laimės mažylei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 09 balandžio 2016 - 18:39

Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 04 09, 06:57)
Kadangi planuojat vasarą, manau labai svarbu laikyti turtą vėsiai, MB rezultatai žiemą būdavo geresni. Tai labai svarbu vengti aptemptų kelnių ir apatinių, vonių, pirčių, labai tinka plaukiojimas, jei sėdimas darbas - kuo dažniau atsistoti ir pasivaikščioti, jei labai jaučia, kad sušilo, prasikedenti šaltu vandeniu pagal galimybes smile.gif
Daug sėkmės!

Atsiprasau,kad isiterpsiu ax.gif bet gal galit pasakyti ar LT vaistinese yra pirkti tu vitaminu proxxed ar kaip jie ten? Koks ju poveikis? Nes esam isbande daugybe kartu amerikietiskus fertilaidus bet nera vsiskai super kokybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikulis: 10 balandžio 2016 - 12:18
QUOTE(orya @ 2016 04 09, 07:57)

Orya, didžiausi sveikinimai, sulaukus stebukliuko wub.gif 4u.gif

Ir zuikutis jau savo stebukliuką supuoja ax.gif skaičiau kitoj temukėj 23 d. susilaukė blush2.gif irgi siunčiu sveikinimus wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikulis @ 2016 04 10, 12:17)
Atsiprasau,kad isiterpsiu  ax.gif  bet gal galit pasakyti ar LT vaistinese yra pirkti tu vitaminu proxxed ar kaip jie ten? Koks ju poveikis? Nes esam isbande daugybe kartu amerikietiskus fertilaidus bet nera vsiskai super kokybe  doh.gif

Nėra Lt schmoll.gif tik Turkijoj arba iš Uk gal galima atsisiųst blush2.gif tik jie nepigūs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 10 balandžio 2016 - 12:40
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 04 10, 11:37)
Orya, didžiausi sveikinimai, sulaukus stebukliuko wub.gif  4u.gif

Ir zuikutis jau savo stebukliuką supuoja ax.gif skaičiau kitoj temukėj 23 d. susilaukė blush2.gif  irgi siunčiu sveikinimus wub.gif  4u.gif
Papildyta:

Nėra Lt schmoll.gif tik Turkijoj arba iš Uk gal galima atsisiųst blush2.gif tik jie nepigūs doh.gif

O gal yra kuri galetu TR nupirkti siu vitaminu? Kokia ju kaina?
Atsakyti