Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 38-ta tema

Sveikos merginos,

Mes vakar parsibeldėm iš TR, oras ten fantastiškas, dieną su trumpomis rankovėmis vaikštinėjau, ryte ir vakare jau reikėjo švarkelio ar plonos striukytės.
Konsultacija praėjo sklandžiai, bet naujienos nėra labai džiuginančios verysad.gif . Deja, bet matyt turėsiu problemų su folikulų kiekiu. Apžiūros metu matė tik 5 folius, kai tokiu metu turėtų būti apie 8. Dar pridaviau kraują AMH, bet ir ten jau nesitikiu didelių rezultatų... Vienintelė paguoda, kad HSG parodė, kad su gimda ir kiaušintakiais viskas ok. Ir jie džiaugėsi, kad esu "very young".
MB spermoje rado tik 4 gyvus ir tinkamus spermatozoidus, tad mums gręsia TESA, nebent įvyktų stebuklas ir kiekį padidintų išrašytas Proxeed plus.
Klausiau, gal galėčiau iki IVF vartoti kokius nors papildus ar vitaminus, kad pagerint savo situaciją, bet jie sakė nieko nereikia, kad tik nepablogėtų situacija. Netgi Folbiol sakė galėsi pradėti gerti tik startuojant. Tai dabar nebežinau kaip elgtis. Ar klausyti jų ir visiškai nieko nevartoti, ar vis dėl to iki IVF pavartoti kokį Folbiol (aš vis tiek jį nusipirkau biggrin.gif ) vitaminą E, D3, C. Merginos, kaip jūs elgtumėtės šioje situacijoje?

Informacija, toms, kas skaičiuoja pinigėlius:
Konsultacija, spermograma, AMH - 886 lyros
Urologo konsultacija vyrui - 504 lyros
HSG daryta Echomar - 500 lyrų
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 04 02, 06:21)
Onkocitologinis skystoje terpėje.

Na, zinok, kazkaip viskas savaime susitvarke, nieko nedarius... O jau zadejau varyt i klinika kokia, kad paziuretu kas ten daros pas mane.. smile.gif Viskas gerai - nieko nebeskauda, nieko nebemaudzia... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 08 balandžio 2016 - 11:33
Sveikos, merginos. As ivykdziau tr reikalavima, nusipjoviau k. kiausintaki, gyd. sake, kad su asitente, vos ranka kilo jai ai daryti, desini paliko, nei endometriozes, nei saaugu nerado. D. kiausidej subrendes folikulas. Pavyko net 2 filmukus nufilmuoti, kaip viskas atrode pries ir poto, kai jau koaguliavo kiausintaki, biski nusiminiau, bet nera vaizdo, kurioj vietoj nupjove, bet prideginta maciau paciame kampe prie gimdos. Nusiusiu tr vaizdus, tikiuosi kartoti HSG kartoti nelieps.
Atsakyti
Gvatemala, mano vyrui proxeed plus pakėlė kiekį nuo 5 mln. Kovo mėn. iki 50 mln. rugpjūtį 4u.gif Žinoma, gal ir kiti faktoriai turėjo įtakos - metė rūkyt, sportuoja, nebegeria... blush2.gif bet paskutiniais metais nekito, metus rūkyt ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 04 08, 11:28)
Sveikos, merginos. As ivykdziau tr reikalavima, nusipjoviau k. kiausintaki, gyd. sake, kad su asitente, vos ranka kilo jai ai daryti, desini paliko, nei endometriozes, nei saaugu nerado. D. kiausidej subrendes folikulas. Pavyko net 2 filmukus nufilmuoti, kaip viskas atrode pries ir poto, kai jau koaguliavo kiausintaki, biski nusiminiau, bet nera vaizdo, kurioj vietoj nupjove, bet prideginta maciau paciame kampe prie gimdos. Nusiusiu tr vaizdus, tikiuosi kartoti HSG kartoti nelieps.

Na, reikia tiketis, kad turkai buvo teisus ir tai pades g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 08, 11:16)
Sveikos merginos,

Mes vakar parsibeldėm iš TR, oras ten fantastiškas, dieną su trumpomis rankovėmis vaikštinėjau, ryte ir vakare jau reikėjo švarkelio ar plonos striukytės.

O tai kokį planą jums sudėliojo turkai?
Kada startas?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 04 08, 13:04)
Gvatemala, mano vyrui proxeed plus pakėlė kiekį nuo 5 mln. Kovo mėn. iki 50 mln. rugpjūtį 4u.gif Žinoma, gal ir kiti faktoriai turėjo įtakos - metė rūkyt, sportuoja, nebegeria... blush2.gif bet paskutiniais metais nekito, metus rūkyt ir t.t. ax.gif

Viliuosi, kad Proxeed padės ir mums, nors kai anksčiau gėrė visokius vitaminus atskirai, poveikio nebuvo jokio. Maniškis nerūko ir alkoholį vartoja laaabai saikingai.

IVF planuojam liepą. Turkai tiesiog liepė 2 CD būti pas juos, padarys echoskopiją ir jei neras cistų - startuosime.

Gavau Masturos laišką, kad mano AMH 0,68. Merginos, kurios nusimano šiuose skaičiukuose, pakomentuokite prašau. Ar čia jau visai kaip pas pensininkę, ar dar yra šansų?
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 04 08, 11:55)
Na, zinok, kazkaip viskas savaime susitvarke, nieko nedarius... O jau zadejau varyt i klinika kokia, kad paziuretu kas ten daros pas mane..  smile.gif Viskas gerai - nieko nebeskauda, nieko nebemaudzia...  smile.gif

thumbup.gif Smagu skaityti, kad viskas sustvarke bigsmile.gif

QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 04 08, 13:28)

Su ryztingu zingsniu drinks_cheers.gif Ir nauja pradzia 4u.gif

QUOTE(gvatemala @ 2016 04 08, 16:54)

IVF planuojam liepą. Turkai tiesiog liepė 2 CD būti pas juos, padarys echoskopiją ir jei neras cistų - startuosime.

Gavau Masturos laišką, kad mano AMH 0,68. Merginos, kurios nusimano šiuose skaičiukuose, pakomentuokite prašau. Ar čia jau visai kaip pas pensininkę, ar dar yra šansų?

Siulyciau savaite pries mmm Lietuvoj pasitikrinti del cistu ax.gif Sutaupysit ir nervu, ir pinigu.

AMH tai jau link pensijos, bet ir su mazesniu isspaudzia rezultata mirksiukas.gif Mano 0,79 buvo, foliu skirtingais ciklais buvo 2,3,5,7. Dabar 2cd irgi 7 mate. Na ir va, islupo 5 kukulius, siandien 4 diena, vis dar 4 geros kokybes turim ax.gif Tikiuosi ryt viena isodins, o kitus uzsaldys.
Atsakyti
Taip taip, dėl cistų jau skaičiau, kaip vieną mergaitę atgal išsiuntė, tai žadu eiti prieš pasitikrinti. Nors jie sakė, kad cistos nėra pats blogiausias dalykas (matyt nuo kiekio ir dydžio priklauso). Jiems labai svarbūs FSH ir E2 rodikliai. Šiai dienai šie hormonai jiems neužkliuvo.

Aš suprantu, kad būna blogesnių rezultatų ir už mano, bet taip norisi, kad kuo mažiau būtų tų minusiukų...

Sėkmės, tau, Gummy bear 4u.gif kartais už kiekybę svarbiau kokybė smile.gif prasinešk kaip sekėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 08 balandžio 2016 - 17:21
QUOTE(gvatemala @ 2016 04 08, 18:18)
Taip taip, dėl cistų jau skaičiau, kaip vieną mergaitę atgal išsiuntė, tai žadu eiti prieš pasitikrinti. Nors jie sakė, kad cistos nėra pats blogiausias dalykas (matyt nuo kiekio ir dydžio priklauso). Jiems labai svarbūs FSH ir E2 rodikliai. Šiai dienai šie hormonai jiems neužkliuvo.

Aš suprantu, kad būna blogesnių rezultatų ir už mano, bet taip norisi, kad kuo mažiau būtų tų minusiukų...

Sėkmės, tau, Gummy bear  4u.gif kartais už kiekybę svarbiau kokybė  smile.gif  prasinešk kaip sekėsi.

Geri FSH ir E2 labai puiku thumbup.gif Didesne tikimybe tureti geros kokybes kiausialastes ir stipriu embrioniuku. Ir tikrai musu atveju kokybe svarbiausia.

Aciu uz linkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 04 08, 18:01)
Geri FSH ir E2 labai puiku thumbup.gif Didesne tikimybe tureti geros kokybes kiausialastes ir stipriu embrioniuku. Ir tikrai musu atveju kokybe svarbiausia.

Aciu uz linkejimus 4u.gif

Kas nusimanote šituose reikaluose, pakomentuokit, prašau (1 c.d.):
FSH - 6.35
E2 - 35, 2 g.gif
Kokias normas reikia žiūrėt? Folikulinę?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 04 08, 20:01)
Kas nusimanote šituose reikaluose, pakomentuokit, prašau (1 c.d.):
FSH - 6.35
E2 - 35, 2 g.gif
Kokias normas reikia žiūrėt? Folikulinę?

Taip
Viskas liuks.
O kiek lh?
Atsakyti