Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Aš irgi sveriuosi kartą per savaitę, na nebent labai smalsu pasidaro tai ir savaitės vidury užlipu biggrin.gif
dėl vaisių, tai va sėdžiu dabar, prieš nosį bananai - galvoju reikia gal suvalgyt, kaip užkandį, ir taip tuos vaisius retai valgau... bet kadangi aš labiau daržovinė, tai pasiėmiau pomidorą biggrin.gif
vėl gana intensyviai rašau baigiamąjį... tai vėl - daug kavos, yra ir šokolado, ir šiaip visokių nesąmonių doh.gif ech, greičiau viskas baigtųsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 21, 13:26)
vėl gana intensyviai rašau baigiamąjį... tai vėl - daug kavos, yra ir šokolado, ir šiaip visokių nesąmonių doh.gif ech, greičiau viskas baigtųsi unsure.gif

Aš irgi pamenu intensyviu baigiamojo darbo rašymo laikotarpiu kavą kibirais gerdavau, šokoladą valgydavau (gi skatina protinę veiklą ir gerą nuotaiką biggrin.gif ), o mano maistas būdavo šaldytos picos ir sumuštiniai...

Bet ir dabar būna tokių dienų, nors nieko nerašau biggrin.gif
Atsakyti
Aš sveriuosi kaip papuola, bet ne kiekvieną dieną. Nes jeigu ryte pamirštu pasisverti, tai grįžus po darbo neapsimoka, nes tada nebūnu lengviausios formos.
trysduvienas, kada darbą priduodi? 4u.gif Ir kokia tema, jei nepaslaptis? ax.gif

Men šiandien troškina: pliumpinu jau trečią buteliuką mineralinio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2016 04 21, 13:26)

Oj kaip nepavydžiu schmoll.gif 4u.gif mano vyras dabar irgi tuo užsiima, kankinasi.. biggrin.gif

O tai temoj kažkaip prisiduodat svorio pokyčius reguliariai? Ar šiaip, bele kaip? ax.gif

Šiom dienom apetitas mano padidėjęs doh.gif čia matyt suveikė psichologija, kad lieknėju, tai nusprendė pakaupt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Prisiduodam kam kaip gaunasi, sistemos neturim, kaip kitose temose reguliariai prisiduoti privaloma, nes kitaip išspirs iš lieknėjančių gretų 4u.gif
bet man prisidavinėti tada, kada pats žmogus nori ir gali, net labiau patinka smile.gif nes aš pvz bandau išsiritinti po kilogramą, temoje pasidžiaugiu, kai pamažėja, o tuos gramus kaskart pridavinėt man nesinori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 21 balandžio 2016 - 14:26
Aš prisiduodu kartą per mėnesį smile.gif Paprastai kiekvieno mėnesio pirmą dieną ne tik pasisveriu, o ir kūno analizę padarau, ir visus cm išmatuoju smile.gif Tada matosi viso mėnesio darbo rezultatai bigsmile.gif Kadangi mano KMI ir taip normalus, po daug kg per mėn nekrenta biggrin.gif Krenta tik gramai ax.gif

Paragavau islandiško jogurto - schmoll.gif Brangus, bet tas pats š iš skonio, kaip ir tiesiog liesas natūralus jogurtas. Pagal tekstūrą tirštesnis, baltymų daugiau, bet man nevalgomas unsure.gif Sueis likutis į blynų tešlą...
Atsisakius saldintų pieniškų desertų mažai kas ir belieka g.gif Kol kas tik 2 variantai atrasti - arba Valio pro desertai, arba liesa grūdėta varškė (aišku, su priedais) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 21, 14:24)
Atsisakius saldintų pieniškų desertų mažai kas ir belieka  g.gif  Kol kas tik 2 variantai atrasti - arba Valio pro desertai, arba liesa grūdėta varškė (aišku, su priedais)  smile.gif

o kodėl varškė su priedais tinka, o jogurtas su priedais ne? mastau.gif pabandyk su granola / riešutais / tom pačiom uogom smile.gif man labai skanu wub.gif pradžioj irgi pirmus du gal kartus skonis toks meh buvo, nu neįprasta, tai ir neskanu iškart atrodo, bet va pasigardinu kažkaip ir tiesiog įpratau. dar galvoju, kad taip pat buvo su avokadu, su žuvim, su kalafijoru, su cukinija, su kava juoda paprasta ir daugiau nebežinau taip staigiai biggrin.gif

šįryt savo pusryčių įprastinę košę valgiau ne su uogom ir bananu, o su šaukštu obuolienės. oh my kaip buvo nerealiai skanu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 04 21, 17:30)
o kodėl varškė su priedais tinka, o jogurtas su priedais ne? mastau.gif pabandyk su granola / riešutais / tom pačiom uogom  smile.gif man labai skanu  wub.gif pradžioj irgi pirmus du gal kartus skonis toks meh buvo, nu neįprasta, tai ir neskanu iškart atrodo, bet va pasigardinu kažkaip ir tiesiog įpratau. dar galvoju, kad taip pat buvo su avokadu, su žuvim, su kalafijoru, su cukinija, su kava juoda paprasta ir daugiau nebežinau taip staigiai  biggrin.gif
šįryt savo pusryčių įprastinę košę valgiau ne su uogom ir bananu, o su šaukštu obuolienės. oh my kaip buvo nerealiai skanu  bigsmile.gif  wub.gif

Varškė tinka tik grūdėta, paprasta ne (paprastą naudoju tik varškėčiams visokiems, apkepams ir pan). Kažkaip grūdėta varškė, net pati liesiausia, kažkokio saldaus skonio yra, o jogurtas natūralus rūgštus, kaip kefyras, rūgpienis ir pan g.gif Išbandžiau visokių rūšių ir lenkiškų, ir lietuviškų, ko tik nedėjau į tą jogurtą - nu nevalgoma, jaučiasi ta rūgštelė schmoll.gif Tiesa, nei su granola, nei su riešutais, nei su uogom nebandžiau, nevalgau jų blush2.gif Granolą planuoju pabandyti pasigaminti, bet riešutų ir uogų tikrai nevalgau. O bandžiau su vaisiais, uogiene, šokoladu, kakava, cinamonu, saldiklais dirbtinais ir natūraliais - nieks nepermuša tos rūgštelės man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 21, 17:17)
Varškė tinka tik grūdėta, paprasta ne (paprastą naudoju tik varškėčiams visokiems, apkepams ir pan). Kažkaip grūdėta varškė, net pati liesiausia, kažkokio saldaus skonio yra, o jogurtas natūralus rūgštus, kaip kefyras, rūgpienis ir pan  g.gif  Išbandžiau visokių rūšių ir lenkiškų, ir lietuviškų, ko tik nedėjau į tą jogurtą - nu nevalgoma, jaučiasi ta rūgštelė  schmoll.gif  Tiesa, nei su granola, nei su riešutais, nei su uogom nebandžiau, nevalgau jų  blush2.gif  Granolą planuoju pabandyti pasigaminti, bet riešutų ir uogų tikrai nevalgau. O bandžiau su vaisiais, uogiene, šokoladu, kakava, cinamonu, saldiklais dirbtinais ir natūraliais - nieks nepermuša tos rūgštelės man doh.gif

O kuo bloga paprasta varškė? Ar čia tau netinka, ar lieknėjantiems ji netinka?
Man kaip tik paprasta skani, o va grūdėtos negaliu valgyt, nebent sublenderiavus gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 21, 17:17)
Kažkaip grūdėta varškė, net pati liesiausia, kažkokio saldaus skonio yra, o jogurtas natūralus rūgštus, kaip kefyras, rūgpienis ir pan 

Grudetoj varskej liesos grietineles yra, uztai ir saldus jos skonis. Plius joje lieka pieno cukrus, laktoze, o jogurte, kefyre pieno bakterijos ji suvalgo, o palieka savo gamybos produkta. Girdejau, kad po to parduotuvinius jogurtus ir kefyra vel pasterilizuoja, kitaip tiek laiko neisbutu nesugedes, ir tuo paciu panaikina gera dali gyvu fermentu.
Mazai siandien pamiegojau, tai tokia sioka ir esu. Eisiu pabegiot. o tada vakarienei rugstu kefyrini suri valgysiu biggrin.gif Kad ir koks rugtus valgant atrodo, bet suvalgius labai geras jausmas pilve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 21, 15:17)
Varškė tinka tik grūdėta, paprasta ne (paprastą naudoju tik varškėčiams visokiems, apkepams ir pan). Kažkaip grūdėta varškė, net pati liesiausia, kažkokio saldaus skonio yra, o jogurtas natūralus rūgštus, kaip kefyras, rūgpienis ir pan  g.gif  Išbandžiau visokių rūšių ir lenkiškų, ir lietuviškų, ko tik nedėjau į tą jogurtą - nu nevalgoma, jaučiasi ta rūgštelė  schmoll.gif  Tiesa, nei su granola, nei su riešutais, nei su uogom nebandžiau, nevalgau jų  blush2.gif  Granolą planuoju pabandyti pasigaminti, bet riešutų ir uogų tikrai nevalgau. O bandžiau su vaisiais, uogiene, šokoladu, kakava, cinamonu, saldiklais dirbtinais ir natūraliais - nieks nepermuša tos rūgštelės man doh.gif

vienu žodžiu išvada tik tokia - sunku su Tavim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 21, 13:19)
Aš irgi pamenu intensyviu baigiamojo darbo rašymo laikotarpiu kavą kibirais gerdavau, šokoladą valgydavau (gi skatina protinę veiklą ir gerą nuotaiką  biggrin.gif  ), o mano maistas būdavo šaldytos picos ir sumuštiniai...

Bet ir dabar būna tokių dienų, nors nieko nerašau  biggrin.gif

Na bent jau turiu pasiteisinimą šokoladui valgyt blush2.gif biggrin.gif picų šaldytų jau senai nevalgiau... sumuštinių irgi thumbup.gif valgau dabar ką greitai galiu pasidaryt, košės išsiverdu, kokių makaronų, arba tiesiog mėsytę su daržovėm sudedu garinti, kad nereiktų nei vartyt nei maišyt nieko, ir nieko įmantraus biggrin.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 21, 13:31)
trysduvienas, kada darbą priduodi? 4u.gif Ir kokia tema, jei nepaslaptis? ax.gif

Apie viešbučių rinkos perspektyvas bash.gif gegužės vidury priduoti, dabar pavydžiu visiems kas jokių darbų nerašo biggrin.gif
Atsakyti