QUOTE(Almost. @ 2016 04 21, 17:30)
o kodėl varškė su priedais tinka, o jogurtas su priedais ne?

pabandyk su granola / riešutais / tom pačiom uogom

man labai skanu

pradžioj irgi pirmus du gal kartus skonis toks meh buvo, nu neįprasta, tai ir neskanu iškart atrodo, bet va pasigardinu kažkaip ir tiesiog įpratau. dar galvoju, kad taip pat buvo su avokadu, su žuvim, su kalafijoru, su cukinija, su kava juoda paprasta ir daugiau nebežinau taip staigiai
šįryt savo pusryčių įprastinę košę valgiau ne su uogom ir bananu, o su šaukštu obuolienės. oh my kaip buvo nerealiai skanu
Varškė tinka tik grūdėta, paprasta ne (paprastą naudoju tik varškėčiams visokiems, apkepams ir pan). Kažkaip grūdėta varškė, net pati liesiausia, kažkokio saldaus skonio yra, o jogurtas natūralus rūgštus, kaip kefyras, rūgpienis ir pan

Išbandžiau visokių rūšių ir lenkiškų, ir lietuviškų, ko tik nedėjau į tą jogurtą - nu nevalgoma, jaučiasi ta rūgštelė

Tiesa, nei su granola, nei su riešutais, nei su uogom nebandžiau, nevalgau jų

Granolą planuoju pabandyti pasigaminti, bet riešutų ir uogų tikrai nevalgau. O bandžiau su vaisiais, uogiene, šokoladu, kakava, cinamonu, saldiklais dirbtinais ir natūraliais - nieks nepermuša tos rūgštelės man