QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 15:57)
O merginos, kokie jūsų tikslai? Na kiek jau svert norit, kad būtų gerai jums?
Mano tikslą tai turbūt žinai, kitoj temoj jau visom įkyrėjau su juo

Beliko numesti apie 500 g svorio, po 4-5 cm apimčių ir maždaug 5 % riebalų

Labiausiai siekiu paskutinio tikslo, svoris buvo pirmoj vietoj, kol buvo didesnis
Lucky day specialiai nepraktikuoju, o natūraliai bene kiekvienas savaitgalis gaunasi lucky

Nuo sausio turėjau gal tik 2 tikrai tvarkingus savaitgalius. Bet ką pastebėjau, kuo toliau, tuo mažiau nuodėmiauju, t y ne visą dieną kemšu viską, kas po ranka papuola, o jau tik kokį vieną neleistiną produktą/patiekalą suvalgau ar biškį užviršinu kcal...
Beje, vartydama savo užrašus (aš vedu maisto dienoraštį paprastam sąsiuvinyje), radau savo sausio mėn pasižadėjimus, ko atsisakyti metų bėgyje

Taigi:
kapučinas - vis dar ne, bet jau 3 savaitės atlaikytos, dabar gėriu tik savaitgaliais
užpilama arbata - kartą du į mėnesį vis dar pasitaiko puodelis, bet tada gerdavau bent po 2 kasdien
sausainiai su žele - šitų atsisakyti buvo lengviausia. Gal kad iš principo nemėgstu sausainių, bandelių, pyragų... Man juos vešdavo vyras iš visų komandiruočių, pasakiau griežtai, kad nebevežtų ir nebevalgau jų
glaistyti sūreliai - atsisakyta, iškeltas naujas tikslas: atsisakyti visų saldintų pieniškų desertų
čipsai - kol kas ne
kebabai - kol kas ne
čeburekai - perkam labai retai, kai būnam vienoj vietoj, ne Kaune... šiemet nebuvom dar. Bet jei keliaudami užkliūsim, nežinau, ar atsisakysiu
saldainiai - atsisakyta