Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

"Kiekvienam savo, taip jau yra
Kam lemta šliaužiot – neskraidys niekada"... biggrin.gif

Čia grūdo dainos fragmentas biggrin.gif

Šiaip tai ką, kas tinka vienam, kitam gali visai netikt smile.gif Aš vis čia primenu savo istoriją, kur visi taip giria kopūstų sriubos iškrovas, savaitę visą reikia specialią sriubą valgyti, kuo daugiau suvalgai, tuo geriau išsivalo organizmas ir krenta svoris, tai visi oj kaip giria, kaip gera ji, per metus du kartus laikosi, o va aš jos metu priaugau svorio doh.gif Išsivaliau organizmą vadinas.

Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 22, 12:18)
Šiaip tai ką, kas tinka vienam, kitam gali visai netikt  smile.gif  Aš vis čia primenu savo istoriją, kur visi taip giria kopūstų sriubos iškrovas, savaitę visą reikia specialią sriubą valgyti, kuo daugiau suvalgai, tuo geriau išsivalo organizmas ir krenta svoris, tai visi oj kaip giria, kaip gera ji, per metus du kartus laikosi, o va aš jos metu priaugau svorio  doh.gif  Išsivaliau organizmą vadinas.

drinks_cheers.gif Viskas labai individualu 4u.gif Mes esame ieskojimo ir keitimosi kely, kuris nera toks lengvas, kaip gali atrodyti.
Svarbiausia palaikymas ir motyvacija smile.gif
Man dietos su mazai kaloriju tik begalini nuovargi kelia.
O su apsiryjimo dienom sutinku drinks_cheers.gif Geriau pora kartu leisti sau norima patiekala, bet ne viska is eiles... Po to 5 dienas virskinasi.
Nes svoris tai ne tik svoris, tai musu busenos rodiklis. Kad kazkur kazka per jega darome ir sau prisiziuret, pailset nebelieka uztenkamai laiko. Vat jei as galeciau i teatra nueit kai noriu, ir pan., tada vietoj to noro suvalgymo eiciau ten. Arba jei nera laiko issimiegot, vat man vis 3-4 valandu truksta, energijos nebelieka atlikt tai ka reikia, tai ir valgai, kad jos greit gauti. Po truputi mokausi kaip ka pareguliuot, kur nebesinervuot ir daugiau sau laiko skirt. Tai ir matosi kad ir maisto reikalai geryn eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 22 balandžio 2016 - 13:57
QUOTE(Almost. @ 2016 04 22, 11:14)
Kitaip žiūriu į cheat meal, bet į cheat day - tik taip...

Papasakok, kaip ax.gif
Mano giminaitė laikosi mitybos programos iš interneto kur užsisakai. Sėkmingai meta svorį. Ir ten yra ta lucky day. Tai po kurio laiko ji sakė, kad jau nebepuoli visko valgyt ir tą lucky day, gal pirmom savaitėm tik, o paskui jau tik koks torto gabalėlis tą dieną ar pan.kokia smulkmė. Gal ir organizmas nebenori, kai žino, kad galima.
Iš esmės tai kaip kam išeina, taip. Svarbiausia, kad pasiteisina pasirinktas kelias 4u.gif
Gerbiu ir žaviuosi tomis, kurios puikiai atsilaiko ir be nuodėmių, ir dar sportuoja.

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 22, 12:18)
Šiaip tai ką, kas tinka vienam, kitam gali visai netikt  smile.gif  Aš vis čia primenu savo istoriją, kur visi taip giria kopūstų sriubos iškrovas, savaitę visą reikia specialią sriubą valgyti, kuo daugiau suvalgai, tuo geriau išsivalo organizmas ir krenta svoris, tai visi oj kaip giria, kaip gera ji, per metus du kartus laikosi, o va aš jos metu priaugau svorio  doh.gif  Išsivaliau organizmą vadinas.

Nu nieko sau biggrin.gif aš niekad nebandžiau tokių iškrovos dienų. Kartą gyvenime esu laikiusi Dukano dietos, bet ir tai ten biški pasukčiaudavau blush2.gif

O merginos, kokie jūsų tikslai? Na kiek jau svert norit, kad būtų gerai jums? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 14:57)

O merginos, kokie jūsų tikslai? Na kiek jau svert norit, kad būtų gerai jums?  cool.gif

Sveika 4u.gif prisijungusi smile.gif
Na, as tik nuo pilvo lasinius noriu nusikratyti ir surasti sau tinkama mityba, kad buciau soti, energinga ir graziu liniju bigsmile.gif
Nedaug reikia numesti, bet jie ten apsikaupe... dar visokiu ligu priezastim gali buti tie visseraliniai riebalai.
Atsakyti
Baigesi brokoliu manija. dabar pusryciams 2-3 kiausiniai minkstai virti su gabaleliu sviesto, saukstelis kokosu aliejaus, apelsinas, ir dar jei noriu avokado ar kokios darzoves.
Pietums svizios salotos, morka ir dar kas po ranka, mesos ar zuvies gabaliukas, o jei nera, tinka ir suris, vakarienei kefyras ar kefyro sviezias suris su virta darzove(vakar buvo su burokeliu). Kuri laika taip valgysiu, dabar taip skaniausia. Ir, manau, gana sveika.
Siryt mazasis atsibudo apsirges, tai mano lauktas plaukiojimas nuplauke unsure.gif Teko namie su juo sedet, bet tvarkymosi buvo daug prisikaupe doh.gif Del to ir kavos puse puoduko ryte isgeriau, o vakare reiks eit pabegiot.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 12:57)
Papasakok, kaip ax.gif

O merginos, kokie jūsų tikslai? Na kiek jau svert norit, kad būtų gerai jums?  cool.gif

aš nematau tikslo stengtis visą savaitę ir paskui visą kitą savaitę ir visas pastangas sugadinti per vieną dieną, kai ryji viską, ko tik manai norintis. ištampai skrandį taip visų pirma po visos savaitės protingos mitybos, prisikrauni belekiek kalorijų, belekiek viršiji cukraus ir riebalų kiekį organizme, nu ai žodžiu.
visai kitaip yra vienas cheat meal. juo neištampysi tiek skrandžio ir apskritai netilps tiek, kiek tilpdavo seniau. kaip treneris sakė, cheat meal irgi turi būti protingas. nueit va į mėgiamą restoraną, suvalgyt starterį, pagrindinį, desertą, pasidalinti butelį vyno. nepradėt pasiimt tris butelius vyno, maisto pakį išsinešimui, viską dar užtvirtint ryte kokiu pusryčių sumuštiaku Subway tipo ir valio. ne, viskas turi būti daroma protingai, neapkraunant nei skrandžio, nei savo pastangų veltui nenuleidžiant..

ir šiaip toks pastebėjimas. sveika, pilnavertė mityba - nėra dieta smile.gif ir ne - aš stebuklingai nepamėgau sveikuoliškų produktų ar tokios mitybos. tiesiog šiuo metu esu pilna motyvacijos ir manau, kad man to ir tetrūko.
užsirašiau į dar vieną klasę šiandien vakare, tai pasidariau vėl dvigubą treniruotę 59.gif jau laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 04 22, 16:12)
aš nematau tikslo stengtis visą savaitę ir paskui visą kitą savaitę ir visas pastangas sugadinti per vieną dieną, kai ryji viską, ko tik manai norintis. ištampai skrandį taip visų pirma po visos savaitės protingos mitybos, prisikrauni belekiek kalorijų, belekiek viršiji cukraus ir riebalų kiekį organizme, nu ai žodžiu.
visai kitaip yra vienas cheat meal. juo neištampysi tiek skrandžio ir apskritai netilps tiek, kiek tilpdavo seniau. kaip treneris sakė, cheat meal irgi turi būti protingas. nueit va į mėgiamą restoraną, suvalgyt starterį, pagrindinį, desertą, pasidalinti butelį vyno. nepradėt pasiimt tris butelius vyno, maisto pakį išsinešimui, viską dar užtvirtint ryte kokiu pusryčių sumuštiaku Subway tipo ir valio. ne, viskas turi būti daroma protingai, neapkraunant nei skrandžio, nei savo pastangų veltui nenuleidžiant..
ir šiaip toks pastebėjimas. sveika, pilnavertė mityba - nėra dieta  smile.gif ir ne - aš stebuklingai nepamėgau sveikuoliškų produktų ar tokios mitybos. tiesiog šiuo metu esu pilna motyvacijos ir manau, kad man to ir tetrūko.
užsirašiau į dar vieną klasę šiandien vakare, tai pasidariau vėl dvigubą treniruotę 59.gif jau laukiu  bigsmile.gif

Puiki motyvacija thumbup.gif
Bet va su tuo cheat meal'u tai plona riba sakyčiau.. Protingai turi būt daroma - valio jei išeina. Bet alkanam labai sunku protingai elgtis biggrin.gif Juokauju žinoma.

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 14:35)
Puiki motyvacija thumbup.gif
Bet va su tuo cheat meal'u tai plona riba sakyčiau.. Protingai turi būt daroma - valio jei išeina. Bet alkanam labai sunku protingai elgtis biggrin.gif Juokauju žinoma.

tai nereikia tokiam alkanam būti smile.gif paskutiniu metu bandau visiškai išbraukti visokius šokoladus, saldainius prie kavos. užvakar kolektyvui atnešiau maišelį su šokoladiniais - vafliniais mažais saldainiukais. stovėjo jis man po akim, paėmiau vieną. ir nei skanu, nei ką - per saldu, burnoj veliasi. BET. buvo vienas, norėjosi ir antro. po antro jau ir trečio norisi. pasakiau sau STOP ir viskas. negalima, nes nenoriu, nes net neskanu, bet yra įprotis. reiškia keist įprotį reikia smile.gif taip jau dabar antra savaitė praėjo praktiškai su va tais dviem mažais šokolado - vaflio rutuliukais.

tiesa, ką aš bandau keisti - valgyt reguliariai, turėt užkandžius, gerti nemažai vandens. padeda alkio jausmą numalšinti tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 15:57)

Mano tikslą tai turbūt žinai, kitoj temoj jau visom įkyrėjau su juo biggrin.gif Beliko numesti apie 500 g svorio, po 4-5 cm apimčių ir maždaug 5 % riebalų smile.gif Labiausiai siekiu paskutinio tikslo, svoris buvo pirmoj vietoj, kol buvo didesnis smile.gif

Lucky day
specialiai nepraktikuoju, o natūraliai bene kiekvienas savaitgalis gaunasi lucky biggrin.gif blush2.gif Nuo sausio turėjau gal tik 2 tikrai tvarkingus savaitgalius. Bet ką pastebėjau, kuo toliau, tuo mažiau nuodėmiauju, t y ne visą dieną kemšu viską, kas po ranka papuola, o jau tik kokį vieną neleistiną produktą/patiekalą suvalgau ar biškį užviršinu kcal...

Beje, vartydama savo užrašus (aš vedu maisto dienoraštį paprastam sąsiuvinyje), radau savo sausio mėn pasižadėjimus, ko atsisakyti metų bėgyje bigsmile.gif Taigi:
kapučinas - vis dar ne, bet jau 3 savaitės atlaikytos, dabar gėriu tik savaitgaliais smile.gif
užpilama arbata - kartą du į mėnesį vis dar pasitaiko puodelis, bet tada gerdavau bent po 2 kasdien
sausainiai su žele - šitų atsisakyti buvo lengviausia. Gal kad iš principo nemėgstu sausainių, bandelių, pyragų... Man juos vešdavo vyras iš visų komandiruočių, pasakiau griežtai, kad nebevežtų ir nebevalgau jų thumbup.gif
glaistyti sūreliai - atsisakyta, iškeltas naujas tikslas: atsisakyti visų saldintų pieniškų desertų
čipsai - kol kas ne blush2.gif
kebabai - kol kas ne blush2.gif
čeburekai - perkam labai retai, kai būnam vienoj vietoj, ne Kaune... šiemet nebuvom dar. Bet jei keliaudami užkliūsim, nežinau, ar atsisakysiu blush2.gif
saldainiai - atsisakyta good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 balandžio 2016 - 16:12
QUOTE(dontstop @ 2016 04 22, 17:04)
Mano tikslą tai turbūt žinai, kitoj temoj jau visom įkyrėjau su juo  biggrin.gif  Beliko numesti apie 500 g svorio, po 4-5 cm apimčių ir maždaug 5 % riebalų  smile.gif  Labiausiai siekiu paskutinio tikslo, svoris buvo pirmoj vietoj, kol buvo didesnis  smile.gif

Lucky day
specialiai nepraktikuoju, o natūraliai bene kiekvienas savaitgalis gaunasi lucky  biggrin.gif  blush2.gif  Nuo sausio turėjau gal tik 2 tikrai tvarkingus savaitgalius. Bet ką pastebėjau, kuo toliau, tuo mažiau nuodėmiauju, t y ne visą dieną kemšu viską, kas po ranka papuola, o jau tik kokį vieną neleistiną produktą/patiekalą suvalgau ar biškį užviršinu kcal...

Beje, vartydama savo užrašus (aš vedu maisto dienoraštį paprastam sąsiuvinyje), radau savo sausio mėn pasižadėjimus, ko atsisakyti metų bėgyje  bigsmile.gif  Taigi:
kapučinas - vis dar ne, bet jau 3 savaitės atlaikytos, dabar gėriu tik savaitgaliais  smile.gif
užpilama arbata - kartą du į mėnesį vis dar pasitaiko puodelis, bet tada gerdavau bent po 2 kasdien
sausainiai su žele - šitų atsisakyti buvo lengviausia. Gal kad iš principo nemėgstu sausainių, bandelių, pyragų... Man juos vešdavo vyras iš visų komandiruočių, pasakiau griežtai, kad nebevežtų ir nebevalgau jų  thumbup.gif
glaistyti sūreliai - atsisakyta, iškeltas naujas tikslas: atsisakyti visų saldintų pieniškų desertų
čipsai - kol kas ne  blush2.gif
kebabai - kol kas ne  blush2.gif
čeburekai - perkam labai retai, kai būnam vienoj vietoj, ne Kaune... šiemet nebuvom dar. Bet jei keliaudami užkliūsim, nežinau, ar atsisakysiu  blush2.gif
saldainiai - atsisakyta  good.gif

Kas per užpilama arbata ir kodėl ji negera? Su cukrum?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 04 22, 19:27)
Kas per užpilama arbata ir kodėl ji negera? Su cukrum?

Tokio tipo (granuliuota?):

user posted image

O negera jo, kad su cukrum, ir kcal daug, 60 vienas puodukas ax.gif
Atsakyti
Paskaičiau jūsų diskusijas - peršasi išvada, kurią padarėm pirmoj temoj - labai svarbu saikas. Saikas visame kame - laikantis dietos, valgant skanų patiekalą, valgant vakarienę ir t.t.
Aš šiandien pasidaviau nuodėmei - sukapojau pana cota. Nežinau kiek ten kalorijų, bet taip fainai po darbo pasėdėjau picerijoj, iš pradžių norėjau picos, bet po to galvoju ne, reik rinktis, ar pica, ar desertas ax.gif
aš dabar geriu pu-erch arbatą su medumi. Visai skanu smile.gif

Tiesa, jei kam reikia sporto inventoriaus, tai Senukuose dabar akcija 4u.gif Šiandien nusipirkau kilimėlį sportui, nemokėjau 5 eurų bigsmile.gif Šiaip sporte mums juos duoda, bet ne visada užtenka, tai kai turėsiu savo, būsiu rami, kad turėsiu ant ko atsigult lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 22 balandžio 2016 - 18:15