Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Įdomi tema 4u.gif Bet kaip palengvės parašius thumbup.gif Galėsi mėgautis laisvu laiku ir šiltėjančiu oru. Dabar vis tiek šalta, pasibaigsi ir bus puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 04 20, 17:16)
. Kaip buvo pasakyta mano treniruočių ciklo pradžioj - gal Tu tiesiog šiuo metu nori numesti to svorio, o jokio realaus reikalo nėra? Nes jei reikėtų, tai žinok atsisakytum ir tų dešrų, ir cappuccinų, tikrai irnesakyk.gif  biggrin.gif nu ta prasme supranti.. nes pvz. aš nesveikai mėgstu picą, bet tai eina sau nu gi galiu atsisakyt, nes matau, kad man to reikia 

drinks_cheers.gif . Mano mintys. Aš dažnai skaitydama apie nuolatinius paklydimus ir išreikštą norą sukūsti, biški tokia iš marso jaučiuosi ax.gif , nes man atrodo nu jei nori, tai ir darai. Arba aš nesu maisto vergė, gyvenu beveik du mėnesiai be bulkų, saldumynų ir nieko. Na, norėčiau ledų, norėčiau gal to kebabo, ar picos, bet labiau už juos aš noriu gražaus kūno ir geros sveikatos, tai man nė klausimo nebekyla ką rinktis. smile.gif
O šiaip, daugiau optimizmo, valios, visos mes galim siekti ir pasiekti savo tikslų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 04 21, 20:41)
O šiaip, daugiau optimizmo, valios, visos mes galim siekti ir pasiekti savo tikslų 4u.gif

Labai geri žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 21, 18:44)
Įdomi tema 4u.gif  Bet kaip palengvės parašius thumbup.gif  Galėsi mėgautis laisvu laiku ir šiltėjančiu oru. Dabar vis tiek šalta, pasibaigsi ir bus puiku smile.gif

Nekantriai laukiu tos pabaigos... oi kaip gera bus, jau esu prisiplanavus visko, sau apdovanojimų ir panašiai biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 04 21, 18:59)
O kuo bloga paprasta varškė? Ar čia tau netinka, ar lieknėjantiems ji netinka?
Man kaip tik paprasta skani, o va grūdėtos negaliu valgyt, nebent sublenderiavus gal  biggrin.gif

Netinka tik man ir tik pagal skonį, taip tai aišku man ją trenerė karštai rekomenduoja, o ir lieknėjančioms produktas numeris vienas drinks_cheers.gif

QUOTE(tytuka @ 2016 04 21, 20:15)
Girdejau, kad po to parduotuvinius jogurtus ir kefyra vel pasterilizuoja, kitaip tiek laiko neisbutu nesugedes, ir tuo paciu panaikina gera dali gyvu fermentu.

Ar jie nuo to suprastėja, taip reikia suprasti? g.gif

QUOTE(Almost. @ 2016 04 21, 20:24)
vienu žodžiu išvada tik tokia - sunku su Tavim  biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(Finksė @ 2016 04 21, 21:41)
nes man atrodo nu jei nori, tai ir darai.

Aha, nebūtų tada storų žmonių Žemėje, teoriškai sulieknėti gali kiekvienas...

Finkse, žiūrėk kame šaknis, tu visą gyvenimą buvai liekna, tik po nėštumo liko šiek tiek svorio, kurį greit numetei. O aš visą gyvenimą stora, o kodėl, ne iš oro gi, netinkami mitybos įpročiai, nepakankamai motyvacijos ir tt Aš kovoju su savim daug daug metų, kiek prisimenu save, tiek ir kovoju, grynai nuo vaikystės. Ir tikrai man misija neįmanoma imt ir nustot šiandien valgyt viską, kas ne dietiška. Negaliu ir viskas. Ne gyvenimas man tada. Geriau jau svert 100 kg biggrin.gif
Žaviuosi tokiais žmonėmis, kurie turi geležinę valią. Jiems pasakė (tarkim treneris, dietologas) ir jie nevalgo. Man tai kosmosas šiai dienai wacko.gif
Mano mitybos įpročiai keičiasi vėžio žingsniu per dešimtmečius. Prieš 10 metų valgiau čipsus kasdien, dabar - tarkim, kartą į savaitę. Prieš 10 metų viską kepiau aliejuje - dabar verdu garuose. Prieš 5 metus atsisakiau alkoholio, prieš metus - karštų sumuštinių, o prieš 3 savaites - saldaus jogurto. Gal dar po 10 metų mityba ir bus ideali lotuliukas.gif Bet tikrai ne šiandien-ryt schmoll.gif Nes pagal mane tie vargani pusė kg to neverti ir tiek cool.gif Valgyt aš mėgstu blush2.gif

Atsakyti
Nu tai labas rytas mirksiukas.gif
Dontstop, kaip tu čia teisingai viską surašei 4u.gif
Aš gi irgi po nėštumo nusipirkus lieknos merginos dienoraštį 3 mėnesius sveiką mitybą dariau, bet po tų 3 mėnesių vėl puoliau prie picų ir t.t. Negaliu aš visą gyvenimą savęs tramdyt, o ypač taip staigiai pradėjus. Atkritimas man buvo garantuotas, tik klausimas, kada.

Prieš vestuves 7 kg numečiau tiesiog mažindama porcijas, vakarais nebevalgydama, vengdama alkoholio ir eidama miegot gurgiančiu pilvu. Bet mėgavausi ir picom, ir sumuštiniais retkarčiais. Man labai sunku psichologiškai žinot, kad va dabar lieknėju, tai negaliu ir negalėsiu nieko "draudžiamo". Iš to negalėjimo gaunasi, kad paskui norom nenorom prisiryju visko. Atvirkštinė psichologija, kuo labiau sau neleidi, tuo labiau to norisi smile.gif

Tai dabar irgi valgau viską, net tą riebią varškę, arba jogurtą net su skoniu, kuriame yra cukraus smile.gif Bet jei misčiau tik graikišku jogurtu ir salotų lapais, tai manau po savaitės jau sėdėčiau apsikrovus čipsais, bulkom, silkėm, kebabais ir valgyčiau viską iš eilės nekramčius doh.gif

Kiekvienas žino savo organizmą, savo valią ir mąstyseną ir pats renkasi, kaip lieknėti.

Labai pritariu dontstop, kad ne visi gali maitintis sveikai, ypač jei nuo vaikystės suformuoti neteisingi mitybos įpročiai.

Uch, vėl užsimotyvavau papildoma motyvacija thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš pritariu, kad jeigu užtektų vien tik didelio noro, tai visos būtų lieknos, gražios, išpuoselėtos gėlės biggrin.gif
Žinoma, motyvacija - aš noriu - aš galiu-aš darau-aš puiki- yra labai svarbu, ir tas mano paveiksliukas temos pradžioj iš tos serijos norėk ir galėk, bet gyvenime būna kitaip.
Plius dar žmonės negyvena galvodami vien tik apie tai, ką suvalgė ir kiek kalorijų išsportavo. Yra darbai, yra vaikai, yra ta pati namų ruoša ar sodyba, ir tarp tų daugybės reikalų dar prisideda įpročiai nuo vaikystės blogai suformuoti. Plius, kur reikia valios pastangų, tai stengiesi stengiesi ir vis tiek kuriuo nors metu ta valia ima dingsta. Bent trumpam biggrin.gif

Bet vėl, kai pradedi teisintis, tai atrodo tiek daug tų pasiteisinimų. Žodžiu, grįžtam prie to, kad toliau metam svorį biggrin.gif

Ryt akcija DAROM, eisit kuri nors pasportuoti ir aplinką tuo pačiu tvarkyti? smile.gif
Aš žadėjau eit, bet ryt dirbu, tai neišeis. Orai šalti, žadėjau dėtis suknelę ryt, bet nafik, nešalsiu, bus gerai ir kelnės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 04 22, 08:09)
Nu tai labas rytas  mirksiukas.gif
Dontstop, kaip tu čia teisingai viską surašei  4u.gif
Aš gi irgi po nėštumo nusipirkus lieknos merginos dienoraštį 3 mėnesius sveiką mitybą dariau, bet po tų 3 mėnesių vėl puoliau prie picų ir t.t. Negaliu aš visą gyvenimą savęs tramdyt, o ypač taip staigiai pradėjus. Atkritimas man buvo garantuotas, tik klausimas, kada.

Prieš vestuves 7 kg numečiau tiesiog mažindama porcijas, vakarais nebevalgydama, vengdama alkoholio ir eidama miegot gurgiančiu pilvu. Bet mėgavausi ir picom, ir sumuštiniais retkarčiais. Man labai sunku psichologiškai žinot, kad va dabar lieknėju, tai negaliu ir negalėsiu nieko "draudžiamo". Iš to negalėjimo gaunasi, kad paskui norom nenorom prisiryju visko. Atvirkštinė psichologija, kuo labiau sau neleidi, tuo labiau to norisi  smile.gif 

Tai dabar irgi valgau viską, net tą riebią varškę, arba jogurtą net su skoniu, kuriame yra cukraus  smile.gif  Bet jei misčiau tik graikišku jogurtu ir salotų lapais, tai manau po savaitės jau sėdėčiau apsikrovus čipsais, bulkom, silkėm, kebabais ir valgyčiau viską iš eilės nekramčius  doh.gif 

Kiekvienas žino savo organizmą, savo valią ir mąstyseną ir pats renkasi, kaip lieknėti.

Labai pritariu dontstop, kad ne visi gali maitintis sveikai, ypač jei nuo vaikystės suformuoti neteisingi mitybos įpročiai.

Uch, vėl užsimotyvavau papildoma motyvacija  thumbup.gif

Sutinku su kiekvienu sakiniu drinks_cheers.gif
Pas mane labai veikia ta atvirkštinė psichologija, jei tik "negalima" ko nors, taj pasidaro būtina sušlamšt biggrin.gif
Užtai ir nesilaikau jokių dietų, nes žinau, kad paskui atkrisiu, o visą gyvenimą nevalgysiu gi vien salotų su varške.
Todėl tikslas - sveikiau maitintis, bet NEATSISAKYTI nieko. Aš už "lucky day" ar "lucky hour", kada galima valgyti viską ką nori. Kaip kam patogiau. Sveikai maitiniesi visą savaitę, o va šeštadieniais leidi sau atsipūsti ir pasilepini. Arba jei pvz negali nė dienos be šokolado, tai suvalgai po gabalėlį, bet ryte su kava.
Dar vienas svarbus momentas, jei sunku atsispirti kažkam, reikia stengtis, kad namie jų tiesiog nebūtų. Pas mus namie nėra jokių čipsų, šokoladų, gazuotų gėrimų ar pan. Nu tiesiog neperkam tokių dalykų. Jei vyras nori, nusiperka sau ir tyliai suvalgo. Aš dar pagraužiu jį biggrin.gif
Sakom kad neteisingai suformuoti pas mus mitybos įpročiai nuo vaikystės, tai gal savo vaikam tada formuokim tinkamesnius? ax.gif

Bandysiu gal kas savaitę svertis ir prisiduot. Šiandien 63,3kg, kuo labai didžiuojuosi, nes tokių skaičių nemačiau jau daug metų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 22 balandžio 2016 - 09:32
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 04 22, 09:29)

Ryt akcija DAROM, eisit kuri nors pasportuoti ir aplinką tuo pačiu tvarkyti? smile.gif
Aš žadėjau eit, bet ryt dirbu, tai neišeis. Orai šalti, žadėjau dėtis suknelę ryt, bet nafik, nešalsiu, bus gerai ir kelnės  bigsmile.gif

Mes dalyvausim DAROM, tiksliau nuo mūsų šeimos - vyras su sūnum mirksiukas.gif Pas mus mokykla organizuoja, yra paskirta tam tikra teritorija, vaikams bus pastatytos palapinės su gėrimais, užkandžiais, bus vedama edukacinė veikla apie šiukšlių rūšiavimą, aplinkos saugojimą ir pan. O tėveliai tuo metu galės tvarkytis thumbup.gif
Mes su dukra būsim namuose, nes jai miegas tokiu metu ax.gif

O pasportuot tai būtinai, jei t bus bent biškį virš nulio, prabėgsim su sūnum krosiuką, tikslas rytojui - 6 km ok.gif
Atsakyti
sveikos hi.gif

natūralu gi, kad tam tikrais klausimais skirtingų žmonių nuomonės nesutampa. aš nepritariu vieniems ar kitiems dalykams, ką rašot, bet visi vienodi negali būti smile.gif

žinot, kada man sustiprėjo tas požiūris į cheat day netoleravimą? mano draugė viena, su dviem vaikais, ji buvo už mane stambesnė. prireikė gal dviejų metų, dabar ledinė, į fitneso čempionatą drąsiai galėtų eit. tikrai moteris susiėmė ir pasiėkė savo. apie cheat day ji pasakė taip "Tu visą savaitę ari kaip arklys, stengies, nevalgai to ar ano, sportuoji belekiek, sieki tikslo ir paskui taip lengvai imi ir visos savaitės darbą sugadini per tą vieną dieną?". Kitaip žiūriu į cheat meal, bet į cheat day - tik taip...

Labai pykstu ant savęs, kad šią savaitę į sportus išėjo nueit tik tris dienas. Taip, dvi iš jų buvo dvigubos treniruotės, bet po anos savaitės kažkokia primigus jaučiuos. Kitą savaitę turiu keturias dienas jau rezervavus, dvi iš jų jau su dvigubom treniruotėm 59.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 04 22, 06:40)
Finkse, žiūrėk kame šaknis, tu visą gyvenimą buvai liekna, tik po nėštumo liko šiek tiek svorio, kurį greit numetei.

Nes pagal mane tie vargani pusė kg to neverti ir tiek  cool.gif  Valgyt aš mėgstu   blush2.gif

13 kg numečiau per daugiau nei metus, nebuvo labai greitai ir lengvai, bet man to labai reikėjo, nes aš jaučiausi blogai smile.gif

Ką aš ir norėjau pasakyti. Nori- darai. Jei galvoji, kad tie krentantys kilogramai neverti susilaikymo nuo taip mėgstamo maisto, bet tuo pačiu nori ir sukūsti, tai ir rezultatai netokie kaip norėtus.
Aš nė vienos nemokau, visas palaikau ir džiaugiuosi vien už tai, kad jūs apie save galvojate 4u.gif , tik aš noriu pamotyvuoti, kad nėra tokio žodžio -neįmanoma. Neįmanoma gyvenime nesportavus, papulti į olimpiadą (o gal ir čia staigmenų būna), nes tam reikia fizinių duomenų, o mesti kilogramams - tvirto, aiškaus psichologinio nusiteikimo. Maitintis sveikiau, ne veganiškai, ar kažkaip super duper mandrai, na nežinau kokių išlavintų įgūdžių čia reikia. Aš augau tokioje pačioje, kaip daugumos, tradicinėje šeimoje, kur valgoma buvo tai, ką tą dieną turime ant stalo, o ne kas sveikiau ir pan. Taip, jei esi užaugęs ,,sveikoje,, aplinkoje, tikrai lengviau viską perprasti, ir tas prėskesnis maistas neatrodo neskanus, bet visumoj ir tai negarantuoja, kad visą gyvenimą būsi sveikuolis ir atvirkščiai, kad valgęs bile ką, negali pradėti maitintis kitaip. Aš įsitikinus, kad jei žmogus tvirtai nusprendė ir stengiasi, pasiekia savo tikslų, o, kad tai reikalauja didelių valios pastangų, tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finksė: 22 balandžio 2016 - 10:46
QUOTE(Finksė @ 2016 04 22, 09:43)
13 kg numečiau per daugiau nei metus, nebuvo labai greitai ir lengvai, bet man to labai reikėjo, nes aš jaučiausi blogai smile.gif

Ką aš ir norėjau pasakyti. Nori- darai. Jei galvoji, kad tie krentantys kilogramai neverti susilaikymo nuo taip mėgstamo maisto, bet tuo pačiu nori ir sukūsti, tai ir rezultatai netokie kaip norėtus.
Aš nė vienos nemokau, visas palaikau ir džiaugiuosi vien už tai, kad jūs apie save galvojate  4u.gif , tik aš noriu pamotyvuoti, kad nėra tokio žodžio -neįmanoma. Neįmanoma gyvenime nesportavus, papulti į olimpiadą (o gal ir čia staigmenų būna), nes tam reikia fizinių duomenų, o mesti kilogramams  - tvirto, aiškaus psichologinio nusiteikimo. Maitintis sveikiau, ne veganiškai, ar kažkaip super duper mandrai, na nežinau kokių išlavintų įgūdžių čia reikia. Aš augau tokioje pačioje, kaip daugumos, tradicinėje šeimoje, kur valgoma buvo tai, ką tą dieną turime ant stalo,  o ne kas sveikiau ir pan. Taip, jei esi užaugęs ,,sveikoje,, aplinkoje, tikrai lengviau viską perprasti, ir tas prėskesnis maistas neatrodo neskanus, bet visumoj ir tai negarantuoja, kad visą gyvenimą būsi sveikuolis ir atvirkščiai, kad valgęs bile ką, negali pradėti maitintis kitaip. Aš įsitikinus, kad jei žmogus tvirtai nusprendė ir stengiasi, pasiekia savo tikslų, o, kad tai reikalauja didelių valios pastangų, tikrai taip smile.gif

pritariu Tavo mintims, tikrai drinks_cheers.gif

ir dar tas faktas, kaip ir pati pasakei. matei, kad reikėjo, tai ėmei ir pasiekei to.
nes kai nori, tai kartais tai ir lieka norais.
bet kai matai, kad reikia, tai kažkaip kitaip viskas ir dėliojasi..
Atsakyti