Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Vidam @ 2016 04 16, 20:33)
Na žinai vilkra, galima medalį duoti už tokį didelį darbą thumbup.gif  wub.gif Labai gražu, net kambaryje bus šviesu tokį užtiesus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(diinka @ 2016 04 16, 20:52)
Vilkra, aš jau seniai sėdžiu apakus ...nuostabu, šaunuolė  4u.gif

Ačiū , merginos.. Nušvis nušvis tik kambarys nušvis ne mano.. mirksiukas.gif Čia toks ilgai trunkantis užsakymas..
Atsakyti
O Lisiteja juk atostogauja, ane? biggrin.gif As galvojau kodel jos nera. Idomu kur ir su kokiais ispudziais gris bigsmile.gif
Atsakyti
Mhm, sakė trumpos atostogos smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras biggrin.gif

Pasimėgavau nuotraukomis, Aist pasakojimais apie Japoniją wub.gif

Iš pradžių kelias minutes teko pasukti galvą kas tas Benjaminas lotuliukas.gif

Vilkra nuotrauką FB mačiau. Įspūdingai atrodo. 4u.gif Trišė kiek mačiau irgi mėgsta kaip Atas ant durų sėdėti. biggrin.gif

Pavasaris, meilė bunda biggrin.gif Nors tarp Zuikio ir Kenio niekad nebuvo užgęsusi.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Colomba tai taip iseina netradicine meile? biggrin.gif
Atsakyti
Mano Mazulis relaksuoja-labai jau stresavo masinoje iki klinikos... LABAI unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 04 16, 21:12)
Colomba tai taip iseina netradicine meile? biggrin.gif

Oh yeah biggrin.gif Uždaryk vieną kambaryje, tai abu sėdės prie durų ir abu miauks/verks, kad įleisčiau. biggrin.gif

Cukrine vargšas Dimedrolis. unsure.gif Kaip kompensaciją už moralinę žalą pasiūlyk guliašiuką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 04 16, 22:41)
Cukrine vargšas Dimedrolis.  unsure.gif  Kaip kompensaciją už moralinę žalą pasiūlyk guliašiuką?  rolleyes.gif

Lepinu visa diena wub.gif Ant ranku nesioju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Jau vakar vakare buvau namuose, viską perskaičiau.Galingai paplepėjot, daug foto pridėjot. Galva ratais eina. ax.gif Linkiu Žydrynės ir Cukrinės gyvenimo draugams sveikatos ir greito pasveikimo.
Su dideliu malonumu suskaičiau Aist kelionės įspūdžius.Didelis talentas taip gražiai parašyti.
Aš tokių įspūdžių nepatyriau,buvau išvykusi iki Vokietijos, iki pat Olandijos sienos.Vyrukai važiavo mašinos parsivaryti, o mes su drauge kaip eskortas.O kadangi vienas iš tos laimės per daug pabendravo su ugniniu vandeniu, tai Vokietiją mačiau, kiek matosi nuo autobano. Ir dar kažkokiame kaime nakvojome.Magnolijos pas vokiečius jau žydi, didelės, didelės.Įspūdingas žydėjimas.
Ir dar viena diena Poznanėje skirta specialiai man buvo. Apšliaužiojom senamiestį. O kadangi fotiką namuose pamiršau, tai nei vienos foto ir pati neturiu.
Atsakyti
Sveikutes, va ir Litisteja parsirado is kelioniu thumbup.gif Tai net telefonu nieko nenufotkinai? bigsmile.gif
As visa nakti kamavausi, bet turejau puiku ''seselina'' kuris mane visa nakti praslauge smile.gif silde, buciavo ir visa nakti nemiegojo kartu su manimi-paskui paryciui numygom. Zodziu kai kas knarke visa nakti non stop-o kai kas slauge mane rolleyes.gif
Atsakyti
Pasizavejau Kostia (Dimedroliuku) wub.gif

O jau Zuikio ir jo Draugo meile, tai oi wub.gif wub.gif wub.gif Taip gera foto ziuret. Noriu dar.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos sekmadieniautojos 4u.gif
šiandien taip tylu, visos turbūt atsakingai ilsitės smile.gif
Vėtriuk - ar jau grįžnai namo iš Kauno? Tikiuosi smagiai praleidot laiką kartu su dukriuku 4u.gif
Cukriuk - šaunuolis Kostia, kad visą naktį slaugė wub.gif
Colomba - Zuikio ir jo draugelio meilė wub.gif
Iš ryto buvo apsiniaukę tai Grikelis ilsėjosi į dekutį susivyniojęs
user posted image
per pietus saulytė iš po debesų išlindo, poilsiautojai tuoj į šezlongą įsirangė smile.gif šiemet draugiškai šezlongu dalijasi, pernai tai stumdydavosi ir tuoj susimušdavo, o šiemet jau kelintą kartą randu abudu bemiegančius
user posted image
po 20 minučių abudu jau nulūžę
user posted image
Atsakyti