ech ... mum tokio nerupestingo gyvenimelio kaip pas Kruopa ir Giliuka

Grikis tai tikras snaudalius ir miegalius
O kaip kiti katinėliai ar daug miega? Nikita labai mažai miega, rytais irgi nuo kokių penkių plavinėja... Jau pradedu galvoti gal kas negerai, gal skauda ką

O kaip kiti katinėliai ar daug miega? Nikita labai mažai miega, rytais irgi nuo kokių penkių plavinėja... Jau pradedu galvoti gal kas negerai, gal skauda ką

Lisitėja, sveika sugrįžusi
Colombos draugeliai
Grikis su Kruopce šezlongo okupantai
Mes šiandien svečiuose draugus turėjome, tai vyro japoniškai gimtadienį paminėjome, foto sužiūrėjom (577
), sušių privalgėme, nors sakė ir nesuėjo kažkodėl. Esu laimingai patenkinusi savo bendravimo poreikius. 
Papildyta:
Ainu ryte ir vakare po namus badziojasi, o dieną beveik ištisai miega.
O Nikita ką veikia nemiegodama? Šiaip, manau, katės kaip žmonės- vienos daugiau, kitos mažiau būdrauja.

Colombos draugeliai

Grikis su Kruopce šezlongo okupantai

Mes šiandien svečiuose draugus turėjome, tai vyro japoniškai gimtadienį paminėjome, foto sužiūrėjom (577

Papildyta:
O Nikita ką veikia nemiegodama? Šiaip, manau, katės kaip žmonės- vienos daugiau, kitos mažiau būdrauja.
Kritainiai:

Jūs man pasakykit, kodėl tiek daug kaka žmogėnų? iš 4 atvyko tik 1. ir tas agentas
tai atsivežė savo fotografą, pafotkino ir klausė, o gal nuomot norim, nes jis išsinuomotų
ir katinai jam patiko, savo draugei prifotkino su tel 

Jūs man pasakykit, kodėl tiek daug kaka žmogėnų? iš 4 atvyko tik 1. ir tas agentas

Laba,
Nusikaliau kaip cucikas, keturias valandas su drauge karstėmės po kalnus ir per miškus. Vos kojas atvilkau
Magnuna, falafeliais tai avinžirnių arba pupelių miltų, kotletukai, rutuliukai (žodžiu patiekalas) skrudinami aliejuje. Galima kepti keptuvėje, galima orkaitėje.
Tavo sekmadieniautojai užėmę šezlongą visam savaitgaliui ir diem aukštais. Pirk nauja gi nu
Vidam, nesisveriant svoris jaučiamas ant drabužių. Kolkas neveržia, vadinasi viskas čiki.
Visa kita tik detalės.
Cukriau perduok Dimedroliui pakasiuką
Lisitėja, kad ir n tokios atostogos gavosi, kaip norėjai, ale vis geriau negu nieko
Mano trijulė kaip visada griauna ir pukina namus
Nusikaliau kaip cucikas, keturias valandas su drauge karstėmės po kalnus ir per miškus. Vos kojas atvilkau

Magnuna, falafeliais tai avinžirnių arba pupelių miltų, kotletukai, rutuliukai (žodžiu patiekalas) skrudinami aliejuje. Galima kepti keptuvėje, galima orkaitėje.

Vidam, nesisveriant svoris jaučiamas ant drabužių. Kolkas neveržia, vadinasi viskas čiki.

Cukriau perduok Dimedroliui pakasiuką

Lisitėja, kad ir n tokios atostogos gavosi, kaip norėjai, ale vis geriau negu nieko

Mano trijulė kaip visada griauna ir pukina namus
QUOTE(Aist @ 2016 04 17, 19:42)
O Nikita ką veikia nemiegodama?
O Nikita ką veikia nemiegodama?
Vaikštinėja, ant palangės sėdi pro langą žiopsodama, jei aš ką darau, tai mane prižiūri. Arba snūduriuoja kojas sukryžiavusi. Jei guli atseit miega, bet tik aš užeinu ir ji jau iškart pakėlusi galvą žiūri. Nėra taip kad miegotų kietai. Mažesnė tai miegodavo galvytę užvertusi arba visaip išsilanksčiusi.
Grikis tai miegalytis
bet ryte ir vakare tai laksto po namus
Busy - supratau, būtinai parodyk kai pagaminsi
šezlongo nepirksiu bo tadu reiktų ir naują balkoną pirkti
kaip nors visi trys vienu pasidalinsim
keturių vlandų pasikarstymas po kalnus tai geras dalykas
Šponkiuk - krituoliai nuostabūs

Busy - supratau, būtinai parodyk kai pagaminsi

Šponkiuk - krituoliai nuostabūs

QUOTE(busycat @ 2016 04 17, 20:23)
Perduosiu Busiuk, jis mano istikimasis draugiukas -visada salia. Guodejas mano

nedrąsus valio, bet ko gero, tie kas paėmė mano radybas pakeliui namo, ją pasiliks, nes jau galvojo apie antrą katę, o ši sutaria su jų senbuve, kartu iš vieno induko ėda
katė nėra labai drąsi, reiks dar jai laiko, bet namais domisi, žaidžia ir visai gerai jaučiasi. Kitą savaitę sterilizuosim.

Maniškis drybso visą dieną namuose, paskui apie devynias vakaro išplaukia savais katiniškais kelias. Jei neblogas oras, aišku. Jei klimatas prastas, tai tupi namie per naktį apmiega visą namą.
Grikutis ir Kruopytė jau vasaros sezoną atodarė.Tikrai reikia dar vieno, tik teks jį nešiotis, bo kai tik atsikelsi, tuoj bus užimtas.
Šponkiuko krituoliai
Tuoj vienas nubildės žemėn
Žmogėnai ne kaka, o elementariai neatsakingi runkeliai, nevertinantys kitų laiko, ir tikriausia neturintys ir nemokantys naudotis telefonu.
Kostia toks puknus, toks niurkytinas
Grikutis ir Kruopytė jau vasaros sezoną atodarė.Tikrai reikia dar vieno, tik teks jį nešiotis, bo kai tik atsikelsi, tuoj bus užimtas.

Šponkiuko krituoliai

Žmogėnai ne kaka, o elementariai neatsakingi runkeliai, nevertinantys kitų laiko, ir tikriausia neturintys ir nemokantys naudotis telefonu.
Kostia toks puknus, toks niurkytinas

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 17, 21:17)
nedrąsus valio, bet ko gero, tie kas paėmė mano radybas pakeliui namo, ją pasiliks, nes jau galvojo apie antrą katę, o ši sutaria su jų senbuve, kartu iš vieno induko ėda
katė nėra labai drąsi, reiks dar jai laiko, bet namais domisi, žaidžia ir visai gerai jaučiasi. Kitą savaitę sterilizuosim.

Valio valio valiooooooo. Dar tyliai...

Labas rytas
Kas čia pasidarė kad tokia tyla
gal pas mane telefone internetas nuo vakar užstrigo ir man nieko naujo nerodo
Šponkiuk - gal jau garsiai galima šaukti valio
linkiu kad katytė būtų atradusi savo naujus namus

Kas čia pasidarė kad tokia tyla

Šponkiuk - gal jau garsiai galima šaukti valio