Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ech ... mum tokio nerupestingo gyvenimelio kaip pas Kruopa ir Giliuka biggrin.gif
Atsakyti
Grikis tai tikras snaudalius ir miegalius wub.gif

O kaip kiti katinėliai ar daug miega? Nikita labai mažai miega, rytais irgi nuo kokių penkių plavinėja... Jau pradedu galvoti gal kas negerai, gal skauda ką g.gif
Atsakyti
Lisitėja, sveika sugrįžusi 4u.gif
Colombos draugeliai wub.gif
Grikis su Kruopce šezlongo okupantai wub.gif
Mes šiandien svečiuose draugus turėjome, tai vyro japoniškai gimtadienį paminėjome, foto sužiūrėjom (577 rolleyes.gif ), sušių privalgėme, nors sakė ir nesuėjo kažkodėl. Esu laimingai patenkinusi savo bendravimo poreikius. biggrin.gif
Papildyta:
Ainu ryte ir vakare po namus badziojasi, o dieną beveik ištisai miega.
O Nikita ką veikia nemiegodama? Šiaip, manau, katės kaip žmonės- vienos daugiau, kitos mažiau būdrauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 balandžio 2016 - 18:44
Kritainiai:

user posted image

user posted image

Jūs man pasakykit, kodėl tiek daug kaka žmogėnų? iš 4 atvyko tik 1. ir tas agentas biggrin.gif tai atsivežė savo fotografą, pafotkino ir klausė, o gal nuomot norim, nes jis išsinuomotų biggrin.gif ir katinai jam patiko, savo draugei prifotkino su tel biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Nusikaliau kaip cucikas, keturias valandas su drauge karstėmės po kalnus ir per miškus. Vos kojas atvilkau biggrin.gif

Magnuna, falafeliais tai avinžirnių arba pupelių miltų, kotletukai, rutuliukai (žodžiu patiekalas) skrudinami aliejuje. Galima kepti keptuvėje, galima orkaitėje. thumbup.gif Tavo sekmadieniautojai užėmę šezlongą visam savaitgaliui ir diem aukštais. Pirk nauja gi nu biggrin.gif

Vidam, nesisveriant svoris jaučiamas ant drabužių. Kolkas neveržia, vadinasi viskas čiki. drinks_cheers.gif Visa kita tik detalės.

Cukriau perduok Dimedroliui pakasiuką 4u.gif

Lisitėja, kad ir n tokios atostogos gavosi, kaip norėjai, ale vis geriau negu nieko ax.gif

Mano trijulė kaip visada griauna ir pukina namus
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 04 17, 19:42)
Ainu ryte ir vakare po namus badziojasi, o dieną beveik ištisai miega.
O Nikita ką veikia nemiegodama?

Vaikštinėja, ant palangės sėdi pro langą žiopsodama, jei aš ką darau, tai mane prižiūri. Arba snūduriuoja kojas sukryžiavusi. Jei guli atseit miega, bet tik aš užeinu ir ji jau iškart pakėlusi galvą žiūri. Nėra taip kad miegotų kietai. Mažesnė tai miegodavo galvytę užvertusi arba visaip išsilanksčiusi.
Atsakyti
Grikis tai miegalytis smile.gif bet ryte ir vakare tai laksto po namus smile.gif
Busy - supratau, būtinai parodyk kai pagaminsi smile.gif šezlongo nepirksiu bo tadu reiktų ir naują balkoną pirkti smile.gif kaip nors visi trys vienu pasidalinsim smile.gif keturių vlandų pasikarstymas po kalnus tai geras dalykas thumbup.gif
Šponkiuk - krituoliai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 17, 20:23)
Cukriau perduok Dimedroliui pakasiuką 4u.gif

Perduosiu Busiuk, jis mano istikimasis draugiukas -visada salia. Guodejas mano wub.gif Uztat as ji taip myliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 17 balandžio 2016 - 20:06
nedrąsus valio, bet ko gero, tie kas paėmė mano radybas pakeliui namo, ją pasiliks, nes jau galvojo apie antrą katę, o ši sutaria su jų senbuve, kartu iš vieno induko ėda smile.gif katė nėra labai drąsi, reiks dar jai laiko, bet namais domisi, žaidžia ir visai gerai jaučiasi. Kitą savaitę sterilizuosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 balandžio 2016 - 20:20
Maniškis drybso visą dieną namuose, paskui apie devynias vakaro išplaukia savais katiniškais kelias. Jei neblogas oras, aišku. Jei klimatas prastas, tai tupi namie per naktį apmiega visą namą.
Grikutis ir Kruopytė jau vasaros sezoną atodarė.Tikrai reikia dar vieno, tik teks jį nešiotis, bo kai tik atsikelsi, tuoj bus užimtas. lotuliukas.gif
Šponkiuko krituoliai wub.gif Tuoj vienas nubildės žemėn lotuliukas.gif
Žmogėnai ne kaka, o elementariai neatsakingi runkeliai, nevertinantys kitų laiko, ir tikriausia neturintys ir nemokantys naudotis telefonu.
Kostia toks puknus, toks niurkytinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 17, 21:17)
nedrąsus valio, bet ko gero, tie kas paėmė mano radybas pakeliui namo, ją pasiliks, nes jau galvojo apie antrą katę, o ši sutaria su jų senbuve, kartu iš vieno induko ėda smile.gif katė nėra labai drąsi, reiks dar jai laiko, bet namais domisi, žaidžia ir visai gerai jaučiasi. Kitą savaitę sterilizuosim.

Valio valio valiooooooo. Dar tyliai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas čia pasidarė kad tokia tyla blink.gif gal pas mane telefone internetas nuo vakar užstrigo ir man nieko naujo nerodo g.gif
Šponkiuk - gal jau garsiai galima šaukti valio 4u.gif linkiu kad katytė būtų atradusi savo naujus namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 balandžio 2016 - 09:48