Taigi pirmadienis, dirba visi.. Mane iš koto sloga išvertė, atrodo maža liga, o sveikatos nei už centuką nėra.
Kokia graži katytė,
, balintos kavos spalvos kailiuku.Prašom rodytis dažniau
.

Snaigė taip retai rodosi, kad buvau vardą pamiršusi, turėjau paieškoti, kas čia da panelė
Giliuko kokie apartamentai
O ko vienas miega ir ne narve
Ar dar neleidi pas Mumį ? Kaip jam kojelė, gal jau nebešlubuoja ?

Giliuko kokie apartamentai

Rytais mėgsta pamiegoti aukštai, tada neikas netrugdo
Mumiui jau gerai nebešlubuoja, vėl gryžo šuo raketa

Giliukas, kad susirūpinęs.
Puiku, kad Mumiui gerėja. Vis tiek nenusaugosi

QUOTE(sagyte @ 2016 04 18, 16:59)
Rytais mėgsta pamiegoti aukštai, tada neikas netrugdo
Mumiui jau gerai nebešlubuoja, vėl gryžo šuo raketa 

Sagyte- ar gavai atsakymą dėl Giliuko nuotraukų kastingui?
Nu mergikes, kad slabnai, slabnai temute eina...
Magnuna , buvai teisi-pripazino man refliuksa, gerkle-rykle visa isdeginta
Sake toks skausmas kuri jauciau gali buti tik nuo refliukso-nes jis deginantis-kaip ant zaisdos bertum druska. Apsirgo sianakt mazoji...aizodziu sunkus periodas pas mane

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 18, 23:16)
Nu mergikes, kad slabnai, slabnai temute eina...
Sake toks skausmas kuri jauciau gali buti tik nuo refliukso-nes jis deginantis-kaip ant zaisdos bertum druska. Apsirgo sianakt mazoji...aizodziu sunkus periodas pas mane 

Vargsiuke

Esu pikta kaip seskas. Pasiauginau plaukucius. Ir taip graziai sau atrodziau. Tik paaugo grifka. Pati vis sau pasitrumpindavau (kirpciukus ta prasme

Labas rytas
Visiems ligoniukams sveikatytės
Ypač Cukrinės mažiukei
Nieko nėra bjauriau, nei, kad serga vaikai
Vėtriuk
Ypač dažnai jaunesni meistrai taip elgiasi. Nes visuose seminaruose kala, kad sėdant klientui į kėdę, meistras jau turi žinoti ką su juo daryti. Vienu žodžiu privalai rodyti iniciatyvą, piršti savo nuomonę.Ir dar įpiršti priemones plaukų priežiūrai. Nesvarbu, kad žmogus visai nenusiteikęs pirkti.
Aš pati tai nesielgiu, visada išklausiu ko nori žmogus, jei matau, kad nežino ko pats noriu, tada atsargiai patarinėju. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės. Man regis tu bandyk, ieškoti vyresnės kirpėjos, 40-45 metų. Jos dar dirba senesniais, ne tokias aršiais metodais.Ir kitą kartą kai eisi pas meistrą prigrasink trumpinti tik kelis mm.O šiaip po savaitės bus jau geriau. Neliūdėk šitaip.
Visoms geros darbo dienos.

Vėtriuk

Aš pati tai nesielgiu, visada išklausiu ko nori žmogus, jei matau, kad nežino ko pats noriu, tada atsargiai patarinėju. Jokiu būdu neperšu savo nuomonės. Man regis tu bandyk, ieškoti vyresnės kirpėjos, 40-45 metų. Jos dar dirba senesniais, ne tokias aršiais metodais.Ir kitą kartą kai eisi pas meistrą prigrasink trumpinti tik kelis mm.O šiaip po savaitės bus jau geriau. Neliūdėk šitaip.
Visoms geros darbo dienos.

Labas rytas
Cukriuk - laikykitės abidvi su dukryte ir sveikit kuo greičiau
dabar kai paaiškėjo priežastis ir žinai ką iš tiesų reik gydyti ir gerklės skausmas praeis
Vėtriuk - įsivaizduoju kaip pikta kai taip nutinka
na nenusimink
Galkas žinot Pavasario adresą kad parašyti jog jau seniai laikas buvo ateiti

Cukriuk - laikykitės abidvi su dukryte ir sveikit kuo greičiau

Vėtriuk - įsivaizduoju kaip pikta kai taip nutinka

Galkas žinot Pavasario adresą kad parašyti jog jau seniai laikas buvo ateiti