Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labuka,

Magnunos nurodytus vitaminus ir aš kartais duodu, nenori jų bet aš įkišu į burną ir praryja....

Grikučio lapciukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos.

Apsišvietimui apie kačių FIV http://www.gyvunuglo...help/news.46945

ech jei tai būtų buve žinoma anksčiau, kiemo trispalviukė, kurios jau nebėra (dingo) būtų turėjus globą ir turbūt jau ir namus..
Atsakyti
apie ką tylit?

turbūt jau googlėj kažko ieškot g.gif
va kažkas ieškojo: "suniuku sekso leles"
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 11w:57)
apie ką tylit?

turbūt jau googlėj kažko ieškot  g.gif

hihihi.gif šuns diena buvo, gal dovanos ieškojo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 11:57)
apie ką tylit?

turbūt jau googlėj kažko ieškot  g.gif

:DDD

Tylim, nes rezgam samoksla kaip "netycia" mums visoms pas tave uzgriuti, kai vel tokia vakariene bus. biggrin.gif
Atsakyti
che garsiai nebeskelbsiu biggrin.gif
Atsakyti
Colombėli drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Šponkiuk - daba ir tu nesakysi ar dažnai pas tave būna tokia vakarienė kaip vakar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 26, 12:59)
Colombėli  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Šponkiuk - daba ir tu nesakysi ar dažnai pas tave būna tokia vakarienė kaip vakar  biggrin.gif

biggrin.gif labai dažnai nebūna, bet pasitaiko smile.gif grubiai paėmus į 4 savaites 3 kartas smile.gif Pramušė dabar ant kepinių, mėsos nebegaunu biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

kažkaip įtartinai tylu g.gif

o man šis rytas nors ir lietingas buvo sėkmingas0- planas pavyko 100 procentų. malkinėj radau savoi naują svečią...ir kas keisčiausia į boksiuką įdėjau ramioai rankytėmis be jokių pirštinių...ir ryžas Sliekas atėjo pūsryčių... tai du vaikinai supakuoti ir pas vetus, vakare parvešiu ir parodysiu....Medžioklė prasidėjo smile.gif

Beje Šponkiuk dėl manęs gali būt rami, vakarienės neatvarysiu...ir toli...ir bandelių šiaip nelabai...o dabar net nežiūriu.....nebent Buy lašišos atsiųstų smile.gif

O kaip šeimyna laikosi ? neramu, tikriausia pašąlo balkone, tas "pavasaris" toks...net mane į neviltį varo.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 14:58)
biggrin.gif labai dažnai nebūna, bet pasitaiko smile.gif grubiai paėmus į 4 savaites 3 kartas smile.gif Pramušė dabar ant kepinių, mėsos nebegaunu biggrin.gif

Nors manęs nieks neklausė smile.gif

maniškis savaitgaliais dažnai mėgsta pasireikšti... bet jam labiau makaronai, jūros gėrybės, picos, ir šiaip visokia egzotika, iš saldžių pvz tik ledai (jo gamybos) ir "šarlote" nereali ..o jei dar su ledais.... iš sriubų tai tik kitaiskos ir ukrainietiški barščiai arba salianka...o plovas nepakartojamas....blyn "ėst" užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 26 balandžio 2016 - 14:08
Aš tai Tuomcės bulkutes pamačius tik seilę nurijau ir jau nieko nebesakiau.
Reiks po darbo panašių bent parduotuvinių nusipirkt, taip užsimaniau essen.gif

MB gamint irgi mėgsta, bet tik jau ne desertus. Mėsa, mėsa ir dar kartą mėsa doh.gif
Atsakyti
MB negamina schmoll.gif Bet moka įkalti vinį, pavyzdžiui rolleyes.gif

Kad jau apie maistą - gal kas šėrėt uodegas IAMS? aš jo net nesvarstydavau (dėl kainos) bet zoofast kaina gera, sakau, gal alternatyva Joserai būtų? (Nuo Brito zarazos nosis rauko, aš aišku, nelabai jautri ir sušeriu maišą, bet vistiek pagailsta ir kitąkrt perku Joserą, kurią ryja apsiputodami, bet mėgčiau ko rimčiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 14:39)
MB negamina  schmoll.gif  Bet moka įkalti vinį, pavyzdžiui  rolleyes.gif

Kad jau apie maistą - gal kas šėrėt uodegas IAMS? aš jo net nesvarstydavau (dėl kainos) bet zoofast kaina gera, sakau, gal alternatyva Joserai būtų? (Nuo Brito zarazos nosis rauko, aš aišku, nelabai jautri ir sušeriu maišą, bet vistiek pagailsta ir kitąkrt  perku Joserą, kurią ryja apsiputodami, bet mėgčiau ko rimčiau  blush2.gif )

o Josera labai nerimta? mums tokį rekomendavo tai tokį ir perkam, kai be patirties tai nelabai ir žinom kitų. O jis skaitosi ne kažką?
sveikos.
Atsakyti