Dėl Iams maisto ir aš gundžiausi, bet bandysiu hill'są bo mano caraitės labai daug gerų firmų maisto neėdė.
Mano ir gamint moka (išskyrus blynų iškept
) ir ūkiškus darbus nudirbs ir šiaip protingas
ir dar mane myli 
Dėl Iams maisto ir aš gundžiausi, bet bandysiu hill'są bo mano caraitės labai daug gerų firmų maisto neėdė.
V-Rine, nėra tas josera blogas, toks vidutinio paršyvumo, kaina jo gera. Bet jame yra kokių tai skonio ar kvapo stipriklių, manau, nes labai jau skiriasi katinų reakciją į kitus maistus. Tai mėgčiau ko neutralesnio.
Šponkiuk, jei dar neužsakei, gal prigriebtum man iAMS kokį 1 kg pabandymui?
Tiesioginė transliacija

Tiesioginė transliacija

QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 15:07)
V-Rine, nėra tas josera blogas, toks vidutinio paršyvumo, kaina jo gera. Bet jame yra kokių tai skonio ar kvapo stipriklių, manau, nes labai jau skiriasi katinų reakciją į kitus maistus. Tai mėgčiau ko neutralesnio.
pvz ką?
QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 15:07)
ryt užsakinėsiu, tai galiu prigriebt prie užsakymo. Atsiųsk nuorodą, ką prigriebti. Gerai būt iki ryt 10h
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 16:09)
ryt užsakinėsiu, tai galiu prigriebt prie užsakymo. Atsiųsk nuorodą, ką prigriebti. Gerai būt iki ryt 10h 
Permečiau FB
V-Rine, va ir ieškau. Birt care nemėginot? sudėtis gera, kaina irgi
Columba, o tau nieko nereiktu pasipildyt iš zoofast? MB Pilaitej dirba, tai atsiimt gautųsi patogu visai turbūt
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 14:57)
Mano ir gamint moka (išskyrus blynų iškept
) ir ūkiškus darbus nudirbs ir šiaip protingas
ir dar mane myli 
Labas, merginos!
Diinka, puiki pradžia.
Grikis išvirkščiapilvis mano šypseną įjungė
Runcius su Pedriuku, kad susiglaudę
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 26, 10:04)
Labuka,
Magnunos nurodytus vitaminus ir aš kartais duodu, nenori jų bet aš įkišu į burną ir praryja....
Magnunos nurodytus vitaminus ir aš kartais duodu, nenori jų bet aš įkišu į burną ir praryja....
As duodu Multivital Cat (Dolfos) firmos. Na mano Stasiui jie tiko atrodo
Runcius su Pedrito
Grikainis
Grazus musu temeles berniukai
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 04 26, 16:27)
Nusisekes jis pas Tavy! Geras berniukas
Noriu Grikio prie sono !!! 
Daviau siandien pirma kart kraujo .... man, silpna, galva rombine... pauksciukai cirpia, siulas makufeli laisveja.... daugiau ciuju neduosiu, bais keistai organizmas sureagavo ....
Daviau siandien pirma kart kraujo .... man, silpna, galva rombine... pauksciukai cirpia, siulas makufeli laisveja.... daugiau ciuju neduosiu, bais keistai organizmas sureagavo ....
QUOTE(Apus @ 2016 04 26, 18:40)
Noriu Grikio prie sono !!! 
Na, šaunuolė tu
O aš tai davus kraujo geriau jaučiausi nei iki davimo
Per Kaziuko mugę norėjom duot, bet pasirodo po Indijos 4 mėn žmonėmis nesiskaitom.
Apus, super!
ale šiandien, kai saulė kaži kur anapus, man ir savo kraujo per maža. Todėl, šalčiams sugrįžus, vyras pakūrė krosnelę, o aš taršau beveik kruviną skilandį (nors šiaip esu iš prigimties taiki žolėdė).