Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Mano ir gamint moka (išskyrus blynų iškept biggrin.gif ) ir ūkiškus darbus nudirbs ir šiaip protingas smile.gif ir dar mane myli biggrin.gif

Dėl Iams maisto ir aš gundžiausi, bet bandysiu hill'są bo mano caraitės labai daug gerų firmų maisto neėdė.
Atsakyti
V-Rine, nėra tas josera blogas, toks vidutinio paršyvumo, kaina jo gera. Bet jame yra kokių tai skonio ar kvapo stipriklių, manau, nes labai jau skiriasi katinų reakciją į kitus maistus. Tai mėgčiau ko neutralesnio.

Šponkiuk, jei dar neužsakei, gal prigriebtum man iAMS kokį 1 kg pabandymui?

Tiesioginė transliacija

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 26 balandžio 2016 - 15:10
QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 15:07)
V-Rine, nėra tas josera blogas, toks vidutinio paršyvumo, kaina jo gera. Bet jame yra kokių tai skonio ar kvapo stipriklių, manau, nes labai jau skiriasi katinų reakciją į kitus maistus. Tai mėgčiau ko neutralesnio.

pvz ką?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 04 26, 15:07)
Šponkiuk, jei dar neužsakei, gal prigriebtum  man iAMS kokį 1 kg pabandymui?

ryt užsakinėsiu, tai galiu prigriebt prie užsakymo. Atsiųsk nuorodą, ką prigriebti. Gerai būt iki ryt 10h smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 balandžio 2016 - 15:09
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 16:09)
ryt užsakinėsiu, tai galiu prigriebt prie užsakymo. Atsiųsk nuorodą, ką prigriebti. Gerai būt iki ryt 10h smile.gif

Permečiau FB rolleyes.gif
V-Rine, va ir ieškau. Birt care nemėginot? sudėtis gera, kaina irgi
Atsakyti
Columba, o tau nieko nereiktu pasipildyt iš zoofast? MB Pilaitej dirba, tai atsiimt gautųsi patogu visai turbūt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 balandžio 2016 - 15:26
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 26, 14:57)
Mano ir gamint moka (išskyrus blynų iškept biggrin.gif ) ir ūkiškus darbus nudirbs ir šiaip protingas smile.gif ir dar mane myli biggrin.gif

thumbup.gif va, kaip puiku thumbup.gif
Labas, merginos! 4u.gif
Diinka, puiki pradžia. 4u.gif
Grikis išvirkščiapilvis mano šypseną įjungė bigsmile.gif
Runcius su Pedriuku, kad susiglaudę wub.gif ir aš noriu ant sopkės ką nors apkabint ir, kad pažadintų, kai pavasaris ateis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 26 balandžio 2016 - 15:49
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 26, 10:04)
Labuka,

Magnunos nurodytus vitaminus ir aš kartais duodu, nenori jų bet aš įkišu į burną ir praryja....

As duodu Multivital Cat (Dolfos) firmos. Na mano Stasiui jie tiko atrodo g.gif

Runcius su Pedrito wub.gif
Grikainis wub.gif
Grazus musu temeles berniukai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 04 26, 16:27)
MB gamint irgi mėgsta, bet tik jau ne desertus. Mėsa, mėsa ir dar kartą mėsa doh.gif

Nusisekes jis pas Tavy! Geras berniukas wub.gif
Atsakyti
Noriu Grikio prie sono !!! biggrin.gif
Daviau siandien pirma kart kraujo .... man, silpna, galva rombine... pauksciukai cirpia, siulas makufeli laisveja.... daugiau ciuju neduosiu, bais keistai organizmas sureagavo ....
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 04 26, 18:40)
Noriu Grikio prie sono !!! biggrin.gif
Daviau siandien pirma kart kraujo .... man, silpna, galva rombine... pauksciukai cirpia, siulas makufeli laisveja.... daugiau ciuju neduosiu, bais keistai organizmas sureagavo ....

Na, šaunuolė tu thumbup.gif bet reakcija išties keista, man tai tik ranką ilgokai paskauda nuo tos storos adatos g.gif
Atsakyti
O aš tai davus kraujo geriau jaučiausi nei iki davimo smile.gif Per Kaziuko mugę norėjom duot, bet pasirodo po Indijos 4 mėn žmonėmis nesiskaitom.
Atsakyti
Apus, super! thumbup.gif ale šiandien, kai saulė kaži kur anapus, man ir savo kraujo per maža. Todėl, šalčiams sugrįžus, vyras pakūrė krosnelę, o aš taršau beveik kruviną skilandį (nors šiaip esu iš prigimties taiki žolėdė). blink.gif
Atsakyti