Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(rariukas @ 2016 04 29, 14:04)
Laba diena 4u.gif    o mes su Funtuku ruošiamės gimtadieniui. Kiek man suėjo istorija nutyli biggrin.gif ,bet Funtukas sulaukė savo 17 ojo gimtadienio thumbup.gif  Ligoniukas mano verysad.gif

na nemanau, kad daugiau nei "Leonui" smile.gif
grožios jum šventės, o funtikui dar ilgų, gražių dienų (Priminei man Pūkutį, jam ir buvo 17...)
Atsakyti
Funtikui ir jo mamkai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sakykit, kaip pigiai ir įdomiai išsisukti su dukros 13 gimtadieniu ax.gif
Atsakyti
Rariukui ir Funtikui triskart valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatos ir saulutės 4u.gif

QUOTE(Nikuna @ 2016 04 29, 14:23)
Funtikui ir jo mamkai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sakykit, kaip pigiai ir įdomiai išsisukti su dukros 13 gimtadieniu  ax.gif

Kaži, ar čia būna taip - "skaniai, pigiai ir daug" g.gif Bet ir aš taip norėčiau... Rudeniop Rut 18 sueis rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū O Funtukas jaučiasi nei labai blogai, nei labai gerai. Jis labai naktį vaikšto pirmyn atgal, matyt kažką skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 04 29, 14:28)
Rariukui ir Funtikui triskart valio  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveikatos ir saulutės  4u.gif
Kaži, ar čia būna taip - "skaniai, pigiai ir daug"  g.gif  Bet ir aš taip norėčiau... Rudeniop Rut 18 sueis rolleyes.gif

Būna biggrin.gif trys bambaliai po 5l šaltinio vandens + keturi pokai saldintinų kukurūzų lazdelių biggrin.gif

Bent jau aš taip įsivaizduoju pigiai+daug , tik žodis "skaniai" čia nelabai dera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 04 29, 15:48)
Būna biggrin.gif trys bambaliai po 5l šaltinio vandens + keturi pokai saldintinų kukurūzų lazdelių biggrin.gif

Bent jau aš taip įsivaizduoju pigiai+daug , tik žodis "skaniai" čia nelabai dera biggrin.gif

Tai pigiai ir daug arba skaniai ir daug pati dar sugalvočiau, bet va, kad viskas krūvoj būtų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Norint, kad katinas neišvoliotų salotų, gėlių ar pomidorų, languose turėtų stovėti kaktusai. lotuliukas.gif
Rariuk, tave su happybday.gif Funtikui - sveikatos.Labai jau daug metų jam.Bet gal dar nieko blogo?
Jei reikia daug, pigiai ir skaniai, tai išsigelbėjimas vieno kąsnio sumuštinukai.Tik reikia visą kompaniją pajungti, nes vienam žmogui viską pagaminti - užsiknisimas. doh.gif

user posted image Ir visas mamas sveikinu, nepamirškit ir jūs. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Rariukui ir Funtikui gražaus gimtadienio!!! happybday.gif
Grikiuko su grifka stambus planas visiškai tobulas wub.gif
Giliuko varlės bučiniai bigsmile.gif
Molis tarp kaktusiukų wub.gif
Snaigės įdegis labai netolygus- veidukas ir lapcytės labiau apskrudusios biggrin.gif
Bižū miaugojimo ypatumai wub.gif
Papildyta:
Dėl gimtadienių. Pas mus dabar ant bangos gimtadienių šventimas galvosūkių kambariuose. Nelabai brangu, veikla tikrai įdomi ir įtraukianti. Aš tikrai rekomenduoju. Mintis tokia- išsprendus eilę galvosūkių per tam tikrą laiką rasti raktą/kodą nuo kambario durų ir išsivaduoti iš kambario. Mano 14metis šventė čia:
http://exitroom.lt/
Draugų 12metis vaikis šventė čia:
http://www.nepabexit.lt/
Mano draugė su kolegomis savo gimtadienį šventė čia:
escaperoom
Yra ir kituose miestuose, o ir Vilniuje yra dar keletas galvosūkių kambarių. Ir vaikams, ir suaugusiems tikrai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 29 balandžio 2016 - 15:58
Rariuk ir Funtuk grazaus jums gimtadienio happybday.gif
Grikio grifka thumbup.gif
Aist, atsigavo Cija ar vis dar mirus is bado? Gal reik , kad princas koks pabuckintu? lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
POGULIUKAS

nefotografuok...aš ilsiuosi...

user posted image

..aš prausiusi... suprantate prausiuosi... nu nefotografuokit...

user posted image

..ne nu kiek galima...kol riaumoti nepradėsiu niekas neklauso....
NEFOTOGRAFUOJAM

user posted image
Atsakyti
Vajezau Snaige pailseti negali istisai fotkina, jokio privatumo biggrin.gif Mamka susiimkit biggrin.gif
Atsakyti