QUOTE(Aist @ 2016 04 28, 23:43)
"Žemė kapams", "Dangteliai kačių konservams"
Mam, nenoriu gąsdinti, bet, man rodos, tavo šuo iš bado numirė.
dar yra "senelio kompostas "
ne čia tai
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 29, 08:16)
Mam, pažiūrėk, aš grifką nusikirpau
grikuti, tau labai tinka
QUOTE(sagyte @ 2016 04 29, 08:27)
Pašaka
Pagavau aš varlyte, galvoju pabučiuošiu pavirš į Pupita...
Bučioju vieną šyki...
Bučioju kitą.....
Nieką nešidara, arba aš ne princas arba varlė borkota!
uoj Giliuk, ačiū už rytinę pasaką
Laba,
Kenio, Zuikio ir dėžės nuotykiai
Kokia šauni Fogytė
Gufis tik salotas išgulėjo, o pas mane visa palangė ištrypta- prieskoniai, paprikos, petunijos ir salierai......
O čia mano pirmieji PSP, abu pasirodo rankinukai visiški, Ryžas tai jau seniai prie mūsų laikosi, tik per sezoną taip apšiursta- visas nusivalkiojęs, apdrąskytas- net ausies kirp nereikėjo, nes pusė nurėžta. O Rainis neseniai malkinėj "mažųjų" namelį okupavo ir prie bliūdų pirmas....į boksą įdėjau p[likom rankom, Namie iš narvo niekur eit neplanavo, guli apsipatenkinęs, svarbu maisto būtų, gali glostyti, tasioti, gaila būvo paleisti, ant rankų išnešiau..... Va tik šįryt neatėjo pūsryčių, tai sakau gal "šeimininkai" nebeleidžia į kiemą, nes grižo be pakabukų ir nurėžta ausim

Tiesa Čiūčia susirado dar vienus namus- grįžo su antkakliukų nuo erkių

(aš nedėjau, nes braidžioja visur, o neseniai advoikate lašinau) Šiaip rytą vakarą pareina, šiandien palikau namie miegančią, bet kartais būna kad 2-3 paras negrįžta, matomai kiti šeimininkai atvažiuoja ir kažką skanaus jai atveža. Galvoju gal raštelį prikabint, nors žinočiau kur ji, nes nervų tai pagadina kai negrįžta (nors ir retai...bet)