Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Nu pliam, kas su ciuckiais i parkeli, kas kavos ir i darba .... doh.gif
Aist, maniskis nedvesia is bado, jo tik akys is bado iskrenta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 29 balandžio 2016 - 05:48
QUOTE(Aist @ 2016 04 29, 00:43)
Mam, nenoriu gąsdinti, bet, man rodos, tavo šuo iš bado numirė.  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Geras thumbup.gif Geras rytas bigsmile.gif Kavute, avizos ir...Ainu komentarai wub.gif

Geros dieneles. Leksiu i darba.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Apskritaveidis salotų šildytuvas wub.gif
Aist - kilimėlių pirkimo reportažas thumbup.gif ten jau visas kilimas biggrin.gif galima buvo iš viršaus mašiniuką užkloti biggrin.gif su šoniniais vaizdais mašinoje tada gal nelabai kas būtų bet užtat galinis vaizdas tikrai būtų ir plius dar mašina papildomai apšiltinta kilimu biggrin.gif
Ainu biggrin.gif biggrin.gif prajuokino biggrin.gif
Mam, pažiūrėk, aš grifką nusikirpau
user posted image
Atsakyti
Pašaka

Pagavau aš varlyte, galvoju pabučiuošiu pavirš į Pupita...

user posted image

Bučioju vieną šyki...

user posted image

Bučioju kitą.....

user posted image

Nieką nešidara, arba aš ne princas arba varlė borkota!

user posted image

Gufis koks fainuolis isgulejo salotas! Jis manė kad ten salotinis paklotelis!

Colombos dėžės nuotykiai! Labai gražus katinukai 4u.gif

Ainu kaip visada nuostabi! Aist kilimukui ilgu metu tarnavimo! Apipukins Ainu nebebadys kojų smile.gif Su plaukais ir aš kovoju pilna visur vaikams iš burnu jau netraukiu nebėra prasmės, vyrui nuo lėkštės nurenku , Ikeoj uzsipirkom nupukintoju tai tarnauja prieš kiekvieną išėjimą smile.gif kilimus namie panaikinom nes nespėjam siurbti smile.gif o ant laminato issimeto plaukai po kampus ne taip matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Pašaka puiki biggrin.gif thumbup.gif o Sagytei teks daba bėgti į parduotuvę pakeisti varlytę į nebrokuotą biggrin.gif
Giliukaš, gal reikėjo ne tik pabušiuoti bet ir štebuklingą žodį pašakyti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 29, 09:50)
Pašaka puiki  biggrin.gif 
Giliukaš, gal reikėjo ne tik pabušiuoti bet ir štebuklingą žodį pašakyti  g.gif

Griki kitąkart bandyšiu pašakyti tą štebuklingą žodį " davai greičiau, tučtuojau" bu kitokio nežinau , šitaš guliašo višad iš mamkoš išprašo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas,

oi, pralinksminot iš pat ryto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dėžių žaidimų parkas thumbup.gif

Gufis paaugęs wub.gif

Giliukas princas wub.gif varlę pakeisti škubiai cool.gif

Grikiukas su grifka lotuliukas.gif

Aist kilimuko pasakojimas labai patiko thumbup.gif wub.gif
Kilimo apipūkintoja wub.gif išbadėjus Čija doh.gif biggrin.gif

Kelvis tikiuosi nevėmalios daugiau tfu tfu tfu... Gal biškiuką padės ir tai, kad konservų porciją sumažinau, dabar pakiuko (Applaws dabar gauna) užtenka 3 dienom, ne 1 biggrin.gif

Nuostabios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, jei kas mane vakar matėte temoje, ir nesupratote, kodėl nepasisveikinau, tai čia buvau ne aš biggrin.gif

Sužinojus, kad ryt atvažiuoja pas mus Erendira su Magnuna, Ieva užsigeidė sužinoti jų katinų vardus ir kaip atrodo. Tad viena pati naršė temoje (moka pereiti puslapius), ir kiekvieną foto klausinėjo - ar čia jų, ar čia šitas? lotuliukas.gif

O šiaip įsivažiavo Naminukų projektas su DubliKatais. Darau ir DubliDogus, ir DubliPigai užprašyti ir net turėsiu sugalvoti kaip reikės DubliTriuši padaryti swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 04 28, 23:43)
"Žemė kapams", "Dangteliai kačių konservams"

Mam, nenoriu gąsdinti, bet, man rodos, tavo šuo iš bado numirė.  blink.gif

dar yra "senelio kompostas " smile.gif

ne čia tai thumbup.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 04 29, 08:16)

Mam, pažiūrėk, aš grifką nusikirpau

grikuti, tau labai tinka wub.gif

QUOTE(sagyte @ 2016 04 29, 08:27)
Pašaka

Pagavau aš varlyte, galvoju pabučiuošiu pavirš į Pupita...

Bučioju vieną šyki...

Bučioju kitą.....

Nieką nešidara, arba aš ne princas arba varlė borkota!

uoj Giliuk, ačiū už rytinę pasaką wub.gif

Laba,

Kenio, Zuikio ir dėžės nuotykiai biggrin.gif

Kokia šauni Fogytė biggrin.gif wub.gif

Gufis tik salotas išgulėjo, o pas mane visa palangė ištrypta- prieskoniai, paprikos, petunijos ir salierai......

O čia mano pirmieji PSP, abu pasirodo rankinukai visiški, Ryžas tai jau seniai prie mūsų laikosi, tik per sezoną taip apšiursta- visas nusivalkiojęs, apdrąskytas- net ausies kirp nereikėjo, nes pusė nurėžta. O Rainis neseniai malkinėj "mažųjų" namelį okupavo ir prie bliūdų pirmas....į boksą įdėjau p[likom rankom, Namie iš narvo niekur eit neplanavo, guli apsipatenkinęs, svarbu maisto būtų, gali glostyti, tasioti, gaila būvo paleisti, ant rankų išnešiau..... Va tik šįryt neatėjo pūsryčių, tai sakau gal "šeimininkai" nebeleidžia į kiemą, nes grižo be pakabukų ir nurėžta ausim g.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image
Tiesa Čiūčia susirado dar vienus namus- grįžo su antkakliukų nuo erkių g.gif biggrin.gif (aš nedėjau, nes braidžioja visur, o neseniai advoikate lašinau) Šiaip rytą vakarą pareina, šiandien palikau namie miegančią, bet kartais būna kad 2-3 paras negrįžta, matomai kiti šeimininkai atvažiuoja ir kažką skanaus jai atveža. Galvoju gal raštelį prikabint, nors žinočiau kur ji, nes nervų tai pagadina kai negrįžta (nors ir retai...bet)

Atsakyti
Sveikos, katinų grožis wub.gif
nuo pat ryto gera šypsenų dozė thumbup.gif

maniškė pliažinasi, pilvuką deginasi.... pagaliau saulės sulaukusi... smile.gif

user posted image

miau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 balandžio 2016 - 09:09
Vajej kaip deginasi Snaigė biggrin.gif Kremo nuo saulės reikia biggrin.gif
Atsakyti