Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vidam - Kruopa su Mika dėkoja už sveikinimus 4u.gif 4u.gif juo labiau, kad mamkos galva visai kiaura blush2.gif tikrai pati nebūčiau prisiminusi doh.gif
Šeimininkė kruopa greitai puolė gaminti vaišių ir kviečia visus daugus prie stalo biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grikuti antroje nuotraukoje tu demonstruoji tobulą gulėjimą. wub.gif
Kruopai ir jos sesytei - sveikinimai gimtadienio proga. 4u.gif

Aist kaip šauniai sūnus pasveikino. smile.gif Beje, Čija puikiai atrodo pakeitusi šukuoseną. smile.gif

Rariuk labai pavėluotai sveikinu gimtadienio proga. 4u.gif

Vidam ačiū už sveikinimus maniškiams 4u.gif

Aš irgi pamiršau gimtadienius saviškių. blush2.gif Tai va kodėl Rainytė taip lakstė šįryt biggrin.gif Reikės koservų ieškoti. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mes pirmos prie stalo 4u.gif Man šampnanas, Nikitai sumuštinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 05 01, 13:03)
Vėtra, jei nepasiseks su dietologės planu, parašyk man. Turiu ką rekomenduoti. Aš pati buvus storulė.  smile.gif

wub.gif Na Tu mano siu metu Atradimas wub.gif Aciu labai labai 4u.gif
Laikaus dar. Bet taip stipriai sumazejo porcijos. As nuolat alkana doh.gif Nors kitom, maniskes porcijos tikrai neatrodytu mazos. As istampius skrandi blush2.gif Plius, saldumynu nebgaunu bigsmile.gif

Visus sukaktuvininkus sveikyju su ju švente happybday.gif heart.gif birthday.gif
O Kruopciukui personaliai buckis i kaktyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Islydejau dukriuka i Kauna. Eisiu nagelius tvarkytis. Maze turi grizti is kino filmo "Panda" ar kaip ten hihihi.gif Ir ka, medituosiu.
Pasigirsiu mergytes, dukra padare is molio zvakide angela. Na protu nesuvokiu kaip ji gamina tokius grozius g.gif Maniau, kad pirkta. Bet nupasakojo kaip gamino...patikejau. Ir siaip ji pas mane gabi ant visko (nekreipiant demesio i jos super astru charakteri). O dicke padovanojo kvepiancia zvake ir voniai visokiu pieno milteliu kvepianciu, su bananais, su braskemis. Zodziu eisiu relaksintis bigsmile.gif

Aist, Tavo sunutis nerealus. Sitokie skanus pusryciai wub.gif

Vidut, ar buvai nuvaziavus Motinos dienos proga i botanikos soda, ar kur ten planavai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 01 gegužės 2016 - 13:29
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 01, 14:27)
Vidut, ar buvai nuvaziavus Motinos dienos proga i botanikos soda, ar kur ten planavai?  g.gif

Mes irgi su Nikita likom dveise, išleidom vaikus smile.gif Nikita miega privargusi, tiek rūpesčio prižiūrint svečius biggrin.gif
Taip Vėtra, buvom vakar šiltnamuose, prisirinkau gėliųsmile.gif Dar gavau gražią orchidėją, ir dovanėlę už kurią reiks kažką, pagal savo norą, nusipirkti smile.gif Iš šiltnamių užsukom į kavinę, šventiškai papietavom. Parėjusi namo, pasidėjau dėžę, pati atsisėdau ant žemės ir apžiūrinėjau. Žentas juokėsi, sako R taip apžiūrinėja rūbus kai atsisiunčia, o mama-gėles biggrin.gif Kai tik atšils,nešiu į lauką.

Va kur aš lakstau aplink stelažus...net akys raibo lotuliukas.gif Vaikai pridarė nuotraukų, nes nespėjo su manimi nardyti, tai laukdavo ant tako, kol grįšiu ir nersiu į kitą eilę lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinu visus visus gimtuvininkus, būkit sveiki ilgai ilgai džiuginkit mamkas thumbup.gif 4u.gif

Gerai, kad Vidam, būtų viskas taip ir praslinkę tyliai biggrin.gif

Aš kadangi geras svečias, į balių ateinu su savo lėkšte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nuosirdziai sveikiname visus kurie svencia gimtadienius birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
O cia mano Kostukas sveikina savo Kruopyte wub.gif Sako- Savo Karalienei siunciu karaliska 101 zieda! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vajeeee kokia puokštė nuo Kostuko bigsmile.gif bigsmile.gif , na ir sekasi tai Kruopai tokį kavalierių nurauti biggrin.gif net per ekraną puokštė netelpa biggrin.gif
Busy - nu tikrai tu tobulas svečias - dar ir iš tavo lėkštės galimą kai ką nugriebti biggrin.gif
Atsakyti
Galima beabejonės biggrin.gif

Susirinkimas

user posted image
Atsakyti
busy na kaip šaunu thumbup.gif Taip draugauja pas tave visi gyvūnai, kad net keista g.gif Gal žinau kokį burtažodį?

Užmiršau pagirti Čiją. Graži šunė, bet tikrai kirpimas reikalingas, kokia gavosi tvarkinga wub.gif Ir uodega, ir ausytės, ir snukelis, na tikra gražuolė wub.gif O svetės įspūdingumas, pirmą kartą tokią mešką mačiau, kad ir negyvai, bet tikrai įspūdinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 gegužės 2016 - 14:50
Žinau - nam nam ir žaidimai. Abu suartina striošniai greitai. Na nebent sudėtingo charakterio gyvūnas. Kadangi Tutė su Oliveriu atvykę iš veislynų, rinkimosi kriterijai buvo charakteriai. biggrin.gif

Atsakyti
Visiems Gimtuvininkams - sveikatytės ir daug daug pakasiukų! 4u.gif 4u.gif

Mergaitės gal kuri žinote ,kur galima būtų nupirkti didelę pliušinę varlytę,arba ką nors su varlėmis ,išmaišiau internetą vakar ,nieko neradau blush2.gif .....O gal kas Vilniuje ar kokiam kitam mieste kur nors matėte....mano mažoji ligoniukė labai mėgsta varlytes,tai norėčiau nupirkti
Atsakyti