Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Su gimtadieniu Kruopą, Mikutę, Milą, Kobrą, Rainytę !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Oho, kiek gimtuvininkų šiandien užderėjo. drinks_cheers.gif
Busy pro langelį žvelgianti trijulė tobula wub.gif
Grikio ir Colombos katinyno teisingi gulinėjimai. thumbup.gif
Vidam, kaip gera, kai gauni, ko nori thumbup.gif
Erode, tu labai stipri moteris, pagarba už geležinę valią. 4u.gif Man smalsu, ko ėmeisi, kad tiek svorio pametei? Sportas- šokiai tai taip. O mityba- drastiškai gi nieko nedarei? Kokia sistema vadovavaisi? Man gal ir nelabai aktualu šiuo metu, bet žinau kelis žmones, kuriuos motyvuotų teigiamas sėkmingas tavo pavyzdys.
Mes šiandien pėsčiomis ėjome sakurų prie CUP'o žiūrėt. Ir gavom lietaus. Bet dėl lietaus žmonių užtat mažai buvo.
user posted image
Kerio mėlynoji terjerė mėlyname fone biggrin.gif
user posted image

O pietums vyrai vedėsi į kavinę, kur maistas išieškotas, gurmaniškas ir chmmm...labai teisingo coliukiško kiekio bigsmile.gif
user posted image

Tuo tarpu namie Ainu: Klausykit, šeimininkai nenuovokieji, jūs kada nors teiksitės pakelt tą dangtį, ar ir toliau man, kilmingo kraujo inteligentei, reiks į kraiką varyt kaip kokiai kaimietei?? doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 gegužės 2016 - 17:19
Vargse Ainu...Dangcio niekas nepakelia lotuliukas.gif bigsmile.gif
O porcijos tai tokio dydzio panasiai kaip mano vakariene blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vėtriuk, mano laimei, patiekalų buvo 6. Tai kaip ir užteko. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Va kaip reikia teisingai gulėti. Šunų nepriimsim, jų vieta žemai lotuliukas.gif
Kokia šiandien puiki diena. Aist, ačiū kad išbūrei tokią dieną. Kaime maždaug 20 km nuo miesto lijo, o pas mus saulytė švietė.Smagiai pasisėdėjom lauke, pavalgėm, leliukas pamiegojo, nereikėjo su vežimu apie namą lakstyti.
Sveikinu visas mamas, močiutes, propromočiutes su nuostabia pavasarine švente 4u.gif
Prisidedam prie varduvininkų sveikinimo. Kruopytei,Mikutei, Milai, Rainytei, Kobrytei ilgų, sočių, šiltų, sveikatingų katiniškų metų birthday.gif
Busiaus trijulė, regis taip norėtų į lauką.
Čija gražuolė, o stovėsena parodinė, liusks pana.
Dėkoju už sakurų foto, grožis neišpasakytas. O kur ta kavinė, kur taip normuotai valgyti duoda?
Aist, galiu rekomenduoti Miromanovos mitybos sistemą. Bet ten nuo 18 val nei kąsnelio.Laikiausi aš jos, buvo gerai, o paskui atkritau, iš kelionės + parsivežiau ir niekaip nepasižaboju verysad.gif O šiap geriausia dieta MAŽIAU RYTI, ir taip visą gyvenimą.O iš kur valios tiek gauti,kokioje pardėje būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 01, 17:57)
1) Aist, ačiū kad išbūrei tokią dieną.
2) Čija gražuolė, o stovėsena parodinė, liusks pana.
3) O kur ta kavinė, kur taip normuotai valgyti duoda?
4) O šiap geriausia dieta MAŽIAU RYTI, ir taip visą gyvenimą.O iš kur valios tiek  gauti,kokioje pardėje būna pirkti?

1) į sveikatą, stengiausi mirksiukas.gif džiaugiuosi, kad jaukiai pasibuvot. 4u.gif
2) stovėsena netobula- ausis ir uodegą nevisai teisingai sustačiusi. Parodų karjeros baigtos ( Lietuvos jaunimo čempionės titulu apsiribojom, toliau nebesivaržėm, nes neveisėme jos), tai nebemuštruoju jos, stovi laisvai kaip jai norisi. biggrin.gif
3) Chef2 Food House. Jakšto 7.
4) drinks_cheers.gif pilnai sutinku.
Atsakyti
Nu kokie begėdžai, nepriima cūciko pagulėti biggrin.gif

Čija kaip gražiai mėlynam fone atrodo wub.gif Porcija šauni, o jei dar tokiopat dydžio porcijų, kitokio maisto, alkanas neišeisi drinks_cheers.gif

Aha, mažiau ryti... sūnus mamos dienos progai vaflių prikepė, nu kaip nesuėsi kokių 3 karsta.gif
Atsakyti
Čija mėlynam fone thumbup.gif labai patiko nuotrauka wub.gif
Ainu tai vargas su tais dvikojais doh.gif
Maisto porcijos kavinėje smagios biggrin.gif
Moliukas su draugeliu įsitaisęs irgo sutvėrimų nepriima biggrin.gif
Busy trijulės susirinkimas thumbup.gif
Busy - šaunuolis sūnus biggrin.gif ir Aist sūnus šaunuolis - vafliai ir pusryčiai į lovą geri dalykai yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 gegužės 2016 - 19:18
Sveikos (tikiuosi, kad sveikos) 4u.gif

Aš tai sėdžiu neramiai- ryt Sandra bandys imti kačiokus iš narvo ir lašinti/tepti akytes. BET jei mama juos atstums, ką tada daryt, mamką staigiai reiks sterilizuot ir kažkur paleisti, o kačiokus maitinti rankiniu būdu. Žodžiu prašau laikykit kas ką galit, kad tik katė neatstumtų kačiukų, o tai nežinosiu ką daryt.

O apie savaitgalį nelabai turiu gero ką pasakyti, labai daug neigiamų emocijų, plius neaiškūs pilvo skausmai, kur dar niekad neskaudėdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 gegužės 2016 - 19:52
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 01, 20:47)
BET jei mama juos atstums, ką tada daryt

Šponkuti, nors kiek žiūrėk savo sveikatos. Tokia jauna, visas gyvenimas prieš akis, o taip save galuoji . Na, vaikutį reik kažką daryti... Neatstums ta katė kačiukų, juk ne pirma diena gyvena pas Sandrą, maitina ją ir t.t. Jei katė nemyli tai iš kart palieka kačiukus. Tau visi skausmai nervinio pobūdžio, dabar per naktį suksi galvą, rytoj vėl blogai jausies.
Jei atstums tada ir galvosi ką daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 gegužės 2016 - 20:09
Magnun, va taip ir būna su tom dietom laugh.gif

Šponkiau, laikau špygas drinks_cheers.gif Kas tave vėl suerzino?

Ša... kalalienė mėga

user posted image
Atsakyti
Kalalienė baltom lapcėm bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 gegužės 2016 - 20:24
Šponkuti aš pilnai tikiu, kad katytė neatstums vaikiukų. Kas tau, mažute nutiko, labai gaila tavęs console.gif Jei netaktiškai paklausiau, tiesiog ignoruok mano klausimą.

Katra ten karalienė, ar ta su burbuliuotu chalatu hihihi.gif
Atsakyti