QUOTE(Night13 @ 2016 05 01, 22:30)
Och tu Bučki, Bučki.

Nu bet ar nors kiek tave ta kassavaitinė draugė atkačialina? Kaip pati jauti? Ar tikrai, jausmas, kad nueini, pasikalbi, ir kas iš to?
mano kassavaitinė sakė, kad kurso nepakanka mano reikalams čia minimumų minimumas susipažinti su savimi. ji gal uzakcentuoja savybes apie kurias as kalbu, uztvirtina ką ir taip zinau

ji labai labai mazai kalba. tik tokius 'taip sutinku, kad ...., manau kad tai ka sneki galetu buti tiesa,...atrodo kad taip ir yra". nesuprantu ka reiketu kalbeti 8 metus. vemciau ten nuo savo kalbu, nes jau dabar man tas pats per ta pati atrodo.
QUOTE(cremaster @ 2016 05 02, 03:27)
Bucki, ar negaletum nedirbti? bent kuri laika. kiek suprantu gyveni su diedu, tai tokioj situacijoj gal tau butu imanoma pabuti be darbo koki pusmeti. tuomet pasimatytu ar is esmes darbe esme.
ne, nes as noriu dirbti. ir esme ne darbe - esme manyje, mano poziuryje, reakcijose, situacijos vertinime. kitame darbe butu tas pats.
isejus is darbo save esciau kad nieko neveikiu, kad neuzdirbu, kad veltui laika leidziu, nerasciau kur save padeti. paskui sektu darbo paieskos - dar vienas kosmosas o po jo skaistykla - prisitaikymas prie naujo kolektyvo ir tiketina didesni nerimai nei cia, kur as bent jau aplinka pazistu. dar visi aplinkiniai gydytu galva.
man galvą reikia keisti. nu nieko rankos, akys protezuojamos, palauksiu as savo galvos
meja - bet esme tame kad turi kalbetis su zmogum kaip jis jauciasi ir pan - pagal tai didinama, mazinama dozes, keiciami vaistai, pritaikoma. del to butini vizitai bent kas tris menesius. nu kita vertus gal gerai kad tu ju isvis gaudavai. but reikeje vazineti butum nevaziavus ir negavus. matykime sviesiaja reikalo puse
night, sakei mirsti, nu tai linkiu greit prisikelt su aureole sventumo aplink galva. tau matau irgi galva nauja nepamaisytu

tureciau tai galeciau pasidalinti neporinem dienom.