Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Sprogsiu nuo nerimo,negaliu net gulet,nemoku paaiskint to jausmo.tik skausmo priepuolio man truko iki pilnos laimes
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 02, 00:25)
Sprogsiu nuo nerimo,negaliu net gulet,nemoku paaiskint to jausmo.tik skausmo priepuolio man truko iki pilnos laimes

Laikykis, moterie. Išgerk ratuką (tikiuosi turi su savim). O ryte būtinai informuok PATI, paklausyk SM bobučių šįkart.
Atsakyti
Idem, rasau, kad vis prigauciau esme (turbut per naiviai tikiuosi). tas maloniai nuteikia, kartai skaudziai, bet su potekste.

Bucki, ar negaletum nedirbti? bent kuri laika. kiek suprantu gyveni su diedu, tai tokioj situacijoj gal tau butu imanoma pabuti be darbo koki pusmeti. tuomet pasimatytu ar is esmes darbe esme.

nes jeigu butu lesu, kiek procentu zmoniu is vis eitu i darba arba veiktu kazkoki panasu darba? - vienetai. is kitos puses, gal atsirastu poreikis daryti kazka, kas is tiesu ne del pinigu veza. ilgainiui atsisijotu tie, kurie gali tik guleti ir esti, ir tie, kuriems to niekaip negana. ir cia, anot 7 pramusa mano marksizmas uzsislepes madingu liberalizmu. kartais beveik galiu patiketi, kad ji teisi. nors kai tai sako man buna nemalonu.
tuo momentu ji visada juokias.

Atsakyti
Sveikos, noreciau prisijungti.
Po ilgu kanciu, pasiryzau nueiti pas psichiatra.
Atsibodo nuolatinis nerimas, baimes, neissimiegojimas ir t.t.
Israse Fluanxol 1mg, po 1/4 x3 kart dienoje
nakciai quetiapinum 20mg po 1/4
ir xanax , nors as ji ir seniau gerdavau kasdien, ir dar dabar negaliu be jo verysad.gif
po savaites vartojimo fluanxol -bloga kazkaip, akyse ir galvoje spaudima jauciu doh.gif
nuo quetiapino akiu ryte negaliu praplesti doh.gif
dabar pas psichus tik menesio gale....
ar kuri vartojote tokius vaistus, pasidalinkite patirtimi ax.gif
Atsakyti
Mano draugei nuo fluoanxolio 2 savaites spaude galva, o po to praejo tie salutiniai ir viskas gerai. Pakentek pora savaiciu, dabar tau reiskiasi salutiniai poveikiai, po to praeis, nebent tau visai netinka sie vaistai, buna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 05 02, 10:27)
Mano draugei nuo fluoanxolio 2 savaites spaude galva, o po to praejo tie salutiniai ir viskas gerai. Pakentek pora savaiciu, dabar tau reiskiasi salutiniai poveikiai, po to praeis, nebent tau visai netinka sie vaistai, buna ir taip.

tai vat man ir mama sake, kaip ir jus 4u.gif
bandysiu kenteti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 04 30, 00:30)
Jei nepadeda ad,tai nemanau kad pades papildai...
Psichoterapeutas nėra psichiatras.
QUOTE(Night13 @ 2016 04 30, 19:31)
Aš jau nebesistebiu nei ilgamečiu AD gėrimu, nei psichoterapijom kad ir dešimtmečiais.
Gyvenimas, matyt, jau toks.
Man kartais kyla klausimai, ar žmogus iki galo suvokia psichoterapeuto darbą ir paskirtį (gal išties daugiau laukia stumtelėjimo iš šono nei pats daro), o gal kaip asmuo jam šitas visiškai netinka (jeigu buvo lankytasi tik pas vieną). g.gif , ar AD išties buvo pritaikyti tie, ar taip ir nesurado tinkamų...
QUOTE(Night13 @ 2016 05 01, 22:04)
Bučki, gal tau tiktų dirbt "ant savęs"?  unsure.gif
Aš manau, kad man tiktų, tik neturiu fantazijos kokioj srity. Ta, kurioje dirbu, netinka moteriai.
Nu čia dabar, kas tau taip sakė? Ko moteris neturi, ką turi vyras, reikalingo šiai sričiai?

*
Savaitgalį buvau budistiniame atsiskyrime. 2 dienos meditacijų, mantrų giedojimo, gausybė nusilenkimų, darbo ir mažai, bet beprotiškai skanaus maisto biggrin.gif Grįžau su visu skaudančiu kūnu ir pragiedotu balsu. Dar nežinau, ar padarė kokį poveikį.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 02, 11:26)
Psichoterapeutas nėra psichiatras.

Visad maniau,kad tai vienas ir tas pats...

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 02, 19:54)
Visad maniau,kad tai vienas ir tas pats...

Vaikščiojai pas psichiatrą ir nežinojai?
Atsakyti
sveikos, jei kam reikia tai turiu Fluanxol 1 mg. 34 tabletes. galiojimas iki 2017 08
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 02 gegužės 2016 - 19:05
QUOTE(photoframe @ 2016 05 02, 10:50)
tai vat man ir mama sake, kaip ir jus 4u.gif
bandysiu kenteti 4u.gif

Žinok, man kaip tik iš pradžių nieko šitas vaistas buvo (keletą k. esu pradėjus ir nutraukus juos gert), o kaip tik ilgainiui negerumai pasireikšdavo. Bet aš kaip užsikirtus plokštelė pasikartosiu, kadangi ir pati nemažai visokių tų vaistų ragavus, ir apie kitus kiek skaičius ar girdėjus, - skirtingai vaistai žmonėms reiškiasi, tai vargiai verta klaust, kaip ten kitiems, nes vis tiek tau gali būt ir taip, ir kitaip, ir trečiaip. Net tas pat vaistas, pvz., mane skirtingais periodais veikia nevienodai.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 02, 12:26)

Nu čia dabar, kas tau taip sakė? Ko moteris neturi, ką turi vyras, reikalingo šiai sričiai?

Gi žinai kuo užsiimu. Vien popieriais užsiimt neverta, nes n vyrų, dirbančių sau, ne tik popierius pripiešt, o viską geba įgyvendint.
Arba turėčiau užsiimt platesne sritim, bet tas platumas mane domina tik mėgėjiškai. Praktiškai išeičiau iš proto, jei visą tai reikėtų su klientais derint, kaip rimtą darbą. Brrr. Net negavary.

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 02, 20:02)
Vaikščiojai pas psichiatrą ir nežinojai?

Juk Mėja nevaikščiojo pas tą psichiatrą, "turėjo" gi vieną gydytoją visiems galams. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 02, 21:44)
Gi žinai kuo užsiimu. Vien popieriais užsiimt neverta, nes n vyrų, dirbančių sau, ne tik popierius pripiešt, o viską geba įgyvendint.
Arba turėčiau užsiimt platesne sritim, bet tas platumas mane domina tik mėgėjiškai. Praktiškai išeičiau iš proto, jei visą tai reikėtų su klientais derint, kaip rimtą darbą. Brrr. Net negavary.
Juk Mėja nevaikščiojo pas tą psichiatrą, "turėjo" gi vieną gydytoją visiems galams.  doh.gif

nu jo, ne prie popieriu padaryt butu sudetinga, bet ir ne kiekvvienas vyras ta moka toli grazu. reiktu tau koki dieda auksaranki uzkadrint, jis darytu, o tu prie popieriu ir pinigu smile.gif smile.gif

tai kaip meja gaudavo ad, jeigu nejo pas psichiatra ne karto? g.gif unsure.gif
Atsakyti