QUOTE(verksne @ 2016 05 01, 22:03)
Night,oi koks zinomas jausmas.Matai,supranti,zinai,bet nejauti.Eini ,sypsaisi,bendrauji su zmonemis,o dusioj tuscia.
Nors negaliu labai dejuot,kazkaip lyg ir lengvesne galva darosi.Gal del o,kad visa savaitgali pilni namai zmoniu buvo,o ir pati visokiu lakstymu turejau,kazkiek prasviesejo.Idomu kaip bus ryte.
Na aš irgi ne blogiausiam patirtame taške dabar. Bet paskutiniu metu atkrytis nemenkas. Man tai atrodo objektyvios priežastys. Nors ir suprantu, kad perdėtai reaguoju (gal). Ačiū Dievui, kad žmonės, su kuriais lyg ir privalu man bendraut, geri, tolerantiški. Geresnių nei negalėčiau tikėtis. Čia jau buvau bepradedanti daryt tragediją dėl pamestos piniginės, va. Paskui galvoju, tfu. Ar visai durna. Ten plasmasės - odos - popieriaus gabalai. Aišku, jei būtų buvę grynuolių, būčiau labiau rovusis plaukus, nes aš materialistė, kaip reikiant.
Bet tai darbe sako, labiau pergyveni, kad darbe as negerai, o ne kad tau kas atsitiks. Net tokia savigaila užėjo. Bet, sakau, nu, žinokit, kai atsakomybė tik prieš save, ir kai prieš n žmonių, skirtumas yra.
QUOTE(bučkis @ 2016 05 01, 22:09)
man niekas netiktu ? n i e k a s

man zmones patinka. stebiu ziuriu analizuoju geriuosi baisiuosi. man ir dideli susiburimai patinka. nepatinka tik popsiniai tokie susiburimai.
Och tu Bučki, Bučki.

Nu bet ar nors kiek tave ta kassavaitinė draugė atkačialina? Kaip pati jauti? Ar tikrai, jausmas, kad nueini, pasikalbi, ir kas iš to?
Skamba sunkiai tavo dainos.
Papildyta:
Žmonės man gal irgi patinka. Ypač, kai susipažįstu ir randu kuo žavėtis. Ir susibūrimai patinka. Gerai jaučiuos minioj, kai esu viena, aplink nieko nepažįstu, nereik niekur skubėt, galiu eit ir kažką matyt. Tik kad reti tie išėjimai, nes išėjimui turiu jaustis ramiau, kitaip bus kančia. Buvo sudažnėję, bet dabar vėl nesinori.