Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

didele tikimybe kad pakeitus darba bus tas pats. nes esme ne darbas o mano reakcijos, poziuris, jausmas, isivaizdavimai. kitame butu panasiai o kir dar pritapimas prie naujo kolektyvo, palinkos, situaciju. As iskelciau sau didelius lukescius, save vertinciau, pati sau nepatikciau ir pergyvenciau.
kraujo daviau ir as pries kelias dienas. irgi su ta pacia mintim. kad nauda bus. esu donoriaujanti senokai bet ne visada galiubduot del nukrentancio hemoglobino. o stebukle per nervu nevalgymo laikotarpi jis uzkilo i aukstumas ir as buvau TINKAMA biggrin.gif
sakuras maciau per lietinga diena, ejau del to kad arti buvaubnu ir kazkaip.....o masovkes mane nervuoja. atstumia
meja-kaip? grizai?
Idem-5 metai mazai? 5 su....metai. buciau anksciau kreipusis butu daugiau biggrin.gif as tiesiog kazkokiu stebuklingu budu turiu imti kitaip galvoti.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 01, 21:57)
Man sakuros lb grazu.
Apsivemsiu is nervu.artimiausias skrydis po3 d.nu zodziu... verysad.gif kaip galima taip susimaut

O tai kur užstrigai iki skrydžio, kad nespėjai, kaip čia atsitiko. unsure.gif Su darbu susisiekei, ar rytoj?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 01, 21:57)
Man sakuros lb grazu.
Apsivemsiu is nervu.artimiausias skrydis po3 d.nu zodziu... verysad.gif kaip galima taip susimaut

tai negrizai...nu buna. darbe apiformins atostogas. jeibturi kir gyvent tai pasiblaskysi dienomis papildomai apziuresi
Atsakyti
Night,oi koks zinomas jausmas.Matai,supranti,zinai,bet nejauti.Eini ,sypsaisi,bendrauji su zmonemis,o dusioj tuscia.
Nors negaliu labai dejuot,kazkaip lyg ir lengvesne galva darosi.Gal del o,kad visa savaitgali pilni namai zmoniu buvo,o ir pati visokiu lakstymu turejau,kazkiek prasviesejo.Idomu kaip bus ryte.
Atsakyti
Bučki, gal tau tiktų dirbt "ant savęs"? unsure.gif
Aš manau, kad man tiktų, tik neturiu fantazijos kokioj srity. Ta, kurioje dirbu, netinka moteriai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 01, 22:04)
Bučki, gal tau tiktų dirbt "ant savęs"?  unsure.gif
Aš manau, kad man tiktų, tik neturiu fantazijos kokioj srity. Ta, kurioje dirbu, netinka moteriai.

man niekas netiktu ? n i e k a s biggrin.gif
man zmones patinka. stebiu ziuriu analizuoju geriuosi baisiuosi. man ir dideli susiburimai patinka. nepatinka tik popsiniai tokie susiburimai.
Atsakyti
QUOTE(verksne @ 2016 05 01, 22:03)
Night,oi koks zinomas jausmas.Matai,supranti,zinai,bet nejauti.Eini ,sypsaisi,bendrauji su zmonemis,o dusioj tuscia.
Nors negaliu labai dejuot,kazkaip lyg ir lengvesne galva darosi.Gal del o,kad visa savaitgali pilni namai zmoniu buvo,o ir pati visokiu lakstymu turejau,kazkiek prasviesejo.Idomu kaip bus ryte.

Na aš irgi ne blogiausiam patirtame taške dabar. Bet paskutiniu metu atkrytis nemenkas. Man tai atrodo objektyvios priežastys. Nors ir suprantu, kad perdėtai reaguoju (gal). Ačiū Dievui, kad žmonės, su kuriais lyg ir privalu man bendraut, geri, tolerantiški. Geresnių nei negalėčiau tikėtis. Čia jau buvau bepradedanti daryt tragediją dėl pamestos piniginės, va. Paskui galvoju, tfu. Ar visai durna. Ten plasmasės - odos - popieriaus gabalai. Aišku, jei būtų buvę grynuolių, būčiau labiau rovusis plaukus, nes aš materialistė, kaip reikiant.
Bet tai darbe sako, labiau pergyveni, kad darbe as negerai, o ne kad tau kas atsitiks. Net tokia savigaila užėjo. Bet, sakau, nu, žinokit, kai atsakomybė tik prieš save, ir kai prieš n žmonių, skirtumas yra.

QUOTE(bučkis @ 2016 05 01, 22:09)
man niekas netiktu ? n i e k a s biggrin.gif
man zmones patinka. stebiu ziuriu analizuoju geriuosi baisiuosi. man ir dideli susiburimai patinka. nepatinka tik popsiniai tokie susiburimai.

Och tu Bučki, Bučki. doh.gif sad.gif Nu bet ar nors kiek tave ta kassavaitinė draugė atkačialina? Kaip pati jauti? Ar tikrai, jausmas, kad nueini, pasikalbi, ir kas iš to?
Skamba sunkiai tavo dainos.
Papildyta:
Žmonės man gal irgi patinka. Ypač, kai susipažįstu ir randu kuo žavėtis. Ir susibūrimai patinka. Gerai jaučiuos minioj, kai esu viena, aplink nieko nepažįstu, nereik niekur skubėt, galiu eit ir kažką matyt. Tik kad reti tie išėjimai, nes išėjimui turiu jaustis ramiau, kitaip bus kančia. Buvo sudažnėję, bet dabar vėl nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 01, 21:01)
O tai kur užstrigai iki skrydžio, kad nespėjai, kaip čia atsitiko.  unsure.gif Su darbu susisiekei, ar rytoj?

Pavelavau i viena traukini,bet kad veluoju i lektuva supratau tik oro uoste prie vartu.net nezinau kaip nutiko viskas.
Atostogu tai turiu,priklauso jau.darbe tik bendradarbe zino kas nutiko,tai pasnekes su vadovu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 01, 23:07)
Pavelavau i viena traukini,bet kad veluoju i lektuva supratau tik oro uoste prie vartu.net nezinau kaip nutiko viskas.
Atostogu tai turiu,priklauso jau.darbe tik bendradarbe zino kas nutiko,tai pasnekes su vadovu.

Atsipalaidavai per daug. smile.gif Tiesą sakant, dėl tavęs nenustebau, kad taip nutiko. blush2.gif Bet gal nesureaguos kažkaip labai negerai - būtinai paskambink tam vadovui ir pasakyk pati, o ne bendradarbė. O tai žinai, jei nuotaikos žmogus, kad pravaikštų neapiformintų. Juk atostogoms reikia tartis iš anksto, o ne pastatyt prieš faktą, "aš dabar atostogausiu, nes taip sugalvojau". Bent aš paprašyčiau, kad atostogų sąskaita tos kelios dienos būtų.
O šiaip tikiu, kad viskas bus ok su tuo tavo darbu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 05 01, 22:19)
Atsipalaidavai per daug. smile.gif Tiesą sakant, dėl tavęs nenustebau, kad taip nutiko.  blush2.gif Bet gal nesureaguos kažkaip labai negerai - būtinai paskambink tam vadovui ir pasakyk pati, o ne bendradarbė. O tai žinai, jei nuotaikos žmogus, kad pravaikštų neapiformintų. Juk atostogoms reikia tartis iš anksto, o ne pastatyt prieš faktą, "aš dabar atostogausiu, nes taip sugalvojau". Bent aš paprašyčiau, kad atostogų sąskaita tos kelios dienos būtų.
O šiaip tikiu, kad viskas bus ok su tuo tavo darbu. smile.gif

Nu man cia pirmas k kai taip nutinka,visada pries keliones anksciau laiko bunu vietoj,bet siandien nezinau kaip cia buvo.
Esme ,kad isvaziavau nepasipildzius telefo saskaitos,plius skambinant moku ir as ir tas kam skambinu.jei man skambina-taip pat.tokia tele2 politika...guodziuos ,kad vadovas tikrai normalus ir supras
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 01, 23:25)
Nu man cia pirmas k kai taip nutinka,visada pries keliones anksciau laiko bunu vietoj,bet siandien nezinau kaip cia buvo.
Esme ,kad isvaziavau nepasipildzius telefo saskaitos,plius skambinant moku ir as ir tas kam skambinu.jei man skambina-taip pat.tokia tele2 politika...guodziuos ,kad vadovas tikrai normalus ir supras

Ne todėl nenustebau, bet nekreipk dėmesio. Tikiu, kad supras, galop, tavas darbas ne toks, kad kitas negalėtų padaryt.
Paskambint/parašyt emailą ar bent sms informuot teoriškai juk būtina tau pačiai, o ne trečiam asmeniui. Prie ko mokesčiai, juk rastum būdą, kaip pačiai informuot, jei norėtum. Bet gal pas jus normalu kitaip (pas mus nenormalu, todėl ir sakau).
Laikau kumščius, ryt, jei viskas ok, atsipalaiduosi. Nu ką. Juk ne tragedija. Kas blogiausia nutiks? Iš darbo išmest gali, bet tai juk nelabai tikėtina?

B L E M B A. Kažkokios keistenybės negeros aplink.
Pasveikinot mamytes?

Atsakyti
meja- BUTINAI pati paskambink. nesvarbu kad kainuoja. gi ne karve. bus ramu aisku ir padoru.
Atsakyti