Visa savsitgali praleidau namie,isskyrus vakar kelias val.maniau issigulesiu,pailsesiu ,igausiu energijos...ahaaaa,net pailsejus nesijauciu.
Pavydziu toms, kuros kaifuoja nuo iseiginiu ir nieko neveikimo.
A gyvos?
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 10, 15:21)
A gyvos?
nelabai

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 10, 18:14)
O Dieve...brrrr.nenuvarytu manes nieks tu 5 kilu

QUOTE(meja82meja @ 2016 05 10, 22:30)
ne 5, o dabar paziurejau, kad 12 nuejau

aisku pavargau ir as per karsti, trulike kaip luzau, seile nutyso

Tik pasigyriau ir vos nenuburbejau zemyn... Pirmadienis buvo kazkokia katastrofa emocine ir fizine prasme, maniau isprotesiu, nualpsiu, kazkas tikrai bus. Bet as isgyvenau. Vaziuojam toliau...
QUOTE(deraramos @ 2016 05 10, 23:49)
Tik pasigyriau ir vos nenuburbejau zemyn... Pirmadienis buvo kazkokia katastrofa emocine ir fizine prasme, maniau isprotesiu, nualpsiu, kazkas tikrai bus. Bet as isgyvenau. Vaziuojam toliau...
Gal 1 diena tokia... Paskutiniai 2 žodžiai tavo skamba viltingai. Gi blogų dienų visiems būna, o turintiems polinkį į stresų nepernešimą nesunku nupult.
Man darbe jau visai negerai viskas daros... Nors ne tik man lyg ir, visai įmonei toks nesėkmingas ilgas ruožas. Nuo kai kurių dalykų išvis emocinis uraganas. Dieve mano... Kada visa tai baigsis....
Aš, žiūriu, būna žmonės laukia savaitgalių, būna nepatinka ką ten reik daryt, būna atlyginimas, būna dar kažkas, bei jie arba patys su laiku tą pakeičia, arba tiesiog baigias nesėkmių ruožas ir laikos tuose darbuose neblogai. Nu man per visą laiką kiek dirbu, visada stresai. Mano akim jie nėra nemotyvuoti.
Kas aš per padaras, kad visad taip..

Žinau, išeitis būtų keisti sritį. Bet aš tokia be fantazijos, kad net atsidarius profesijų sąrašą nematau nieko, kas maždaug liptų ir kam, galbūt, nors kokių gebėjimų turiu.
Ir nežinau ką daryt. Tikrai nežinau. Tenoriu mirt.
QUOTE(Idem @ 2016 05 06, 15:33)
Kokios priesaikos?
O tu dabar su šeima gyveni?
Ruošiuosi darytis korekciją lazeriu, gal kuri darėtės?
O tu dabar su šeima gyveni?
Ruošiuosi darytis korekciją lazeriu, gal kuri darėtės?
Esu pazadejus per atostogas nesikarti.
Juokingas pazadas.
Su seimos nariais bendrauju.
Akiu nesu operavus.
Deraramos lyg kazka ciuopiamo pasake, bet po to issakyta abejone labiau lenkia link problemos neigimo.
Daznai pagalvoju, kad jokiu ligu cia ner. Tiesiog toks charakteris ir kad kazka keisti reik is naujo gimti. Kadangi tai neivyks, tiesiog susitaikyti su esamu.
Savipisa didziaja dalim tampa hobiu.
Tokiems reikalams esant virs 35m reik skirt 5-10m terapijos. Bet kas tures tiek kantrybes. Todel toliau laistom savipisos darzeli asarelem, vemalais ir ju purslais.
Jauciuosi numb. Slangos atpisa neblogai.
As esu be faziu. Ir be stuburo. Ir su persvieciama skura. Ir dar vis apsizioplinu. Kada man bus dzin... Gal cia tik iliuzija, bet man atrodo, kad teisingai viska darau. Tik paskui pamatau kad kazkas nesigavo. Blyn. Kada as taip visko nesureiksminsiu... Baisiai svarbi persona su baisiai svarbiom pareigom. Bet kas galetu man i akis pasijuokt. Iliuzijos. Pati sau trukdau gyvent.
Siand nusistaciau ,jog man "vezys"kad visad toki nuovargi jauciu.is to nuovargio net miegot negaliu,viska skauda
QUOTE(meja82meja @ 2016 05 11, 22:38)
Siand nusistaciau ,jog man "vezys"kad visad toki nuovargi jauciu.is to nuovargio net miegot negaliu,viska skauda
gydytojai bandei nupasakoti savo savijauta?