Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2016 05 11, 21:47)
gydytojai bandei nupasakoti savo savijauta?

Nebuvau dar.kt savaitei esu uzsiregistravus.
Atsakyti
Sveikos,

Kazkas buvot paminejusios kapstymasi po zeme kaip antidepresanta. TAIP! Nerealus dalykas. Nesenai atradau. Koks kaifas, kai tavo rankomis pazodintas kazkoks mazas pizdukas isauga i nerealiai grazia gele, ar prieskoni, ar vaisiu, darzove smile.gif Anksciau net pagalvot nebuciau galejus apie tai.. o dabar kaifuoju kokia galinga yra zeme ir kokius stebuklus gali is jos isgauti.. smile.gif
Atsakyti
Man geriau...Niekam nesakykit. Viskas trapu, nestabilu.Bet beveik savaitę be nerimo arba su nedideliu išsikapstant be raminamų yra rojus. Na tikrai, nieko daugiau nereikia, tik to. O gyvenau trejus metus su nedidelėm pertraukom su stipriu nerimu ir PA. Antrą mėn geriu vaistus nuo rėmens, išėdė skrandy žaizdeles. 4 dienos nėra rėmens, rojus vėl! Ačiū, Dieve!
Atsakyti
O man sian gerai, mano gimtadienis sveciai, draugai, sampe liejasi. liuks:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 05 13, 01:23)
O man sian gerai, mano gimtadienis  sveciai, draugai, sampe liejasi. liuks:)

Sveikinu! Aš ir greit metais paprotingėsiu. Visad sakiau ir sakysiu, kad gražiausias metas gimti- gegužė tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bestygė @ 2016 05 12, 20:04)
Man geriau...Niekam nesakykit. Viskas trapu, nestabilu.Bet beveik savaitę be nerimo arba su nedideliu išsikapstant be raminamų yra rojus. Na tikrai, nieko daugiau nereikia, tik to. O gyvenau trejus metus su nedidelėm pertraukom su stipriu nerimu ir PA. Antrą mėn geriu vaistus nuo rėmens, išėdė skrandy žaizdeles. 4 dienos nėra rėmens, rojus vėl! Ačiū, Dieve!

Aš ir džiaugiuos, kad kažkas panašaus į krapus išdygo lovelyje, tik baigia sukepti balkone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 05 13, 02:23)
O man sian gerai, mano gimtadienis  sveciai, draugai, sampe liejasi. liuks:)

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu,Nidulia 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites:)
Atsakyti
...

Liūdesys geriau už nerimą....

Ilgiuos, ir skauda.
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2016 05 13, 20:30)
...

Liūdesys geriau už nerimą....

Ilgiuos, ir skauda.

Tikrai taip.
Aš irgi ilgiuos kai kurių žmonių. Tiek gyvų, tiek mirusių.

Nidulia, pavėluotai sveikinu. Linkiu daug gerų linkėjimų.

Nu ką. Poliklinikoj jau suvaidinau oskaro vertą isterinę sceną. Darbe irgi. Galvoju, kur čia dabar tęst šitą visą pasirodymų turą. Reik būtinai pasidaryt bilietus iš anksto. Nėr čia ko chaliavai tokius pasirodymus rodyt. Viskas kainuoja. O algą nuskaičiavo. Tai aš piktas ir liūdnas. Piktas ant savęs.
Išvis, nžn., kas čia man. Kaip paauglystėj būdavo isterijos, dar toli iki to, bet daros kažkas pan. Jau 2 diedai pasakė, kad aš arši.
Ir iš tikro. Man bloga emocinė savijauta labai atimdavo ir fizines jėgas. O dabar atrodo, kad tas pyktis su tokia jėga, kad galėčiau tiek save, tiek kitus užmušt ir taip labai neprognozuojamai. Labai greit netenku kantrybės. Nors šiaip aš ramus išoriškai dvikojis. Bet db čia kažkas daros...
Aišku, panašu, kad ne depresinis priepuolis, bet nerimo sutrikimo labiau. Tai todėl ir jėgos turiu.
Atsakyti
Night, aciuks, laikykis, mergyt:)
Night, as tave skaitau ir nesuprantu, ar tau tikrai taip sudova, ar tavo skausmo slenkstis labai zemas. Brt gaila tave skaitant, kad tau taip sudina viskas. Labai linkiu, kad tau viskas taptu sviesiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 13 gegužės 2016 - 22:35
QUOTE(Nidulia @ 2016 05 13, 23:31)
Night, aciuks, laikykis, mergyt:)
Night, as tave skaitau ir nesuprantu, ar tau tikrai taip sudova, ar tavo skausmo slenkstis labai zemas. Brt gaila tave skaitant, kad tau taip sudina viskas. Labai linkiu, kad tau viskas taptu sviesiau:)

*ūdinai tai tikrai. Einu iš proto, mano galva, visai adekvačiai. Tik šita stadija ir man kažkokia labai jau keista. Neturiu patirties tokioje, bet geru čia nekvepia.
Kad skausmo slenkstis žemas irgi tiesa. Įkai kuriuos dalykus reaguoju lyg ir adekvačiai, bet paūmintai, daug ugningiau, nei man būdinga.
Atsakyti