Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

Stengiames gerti tik sultis ir jokiu gazuotu gerimu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif tokių gerimų neperkam
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 08 05, 20:00)
Juokingas postas,manau gyvenimas vistiek pakoreguos ka kita.Limonado nuperkam ir patys atsigeriam,ypac vasara.

Nieko juokingo nematau..pilnai pritariu tam postui..musu gyvenime ir taip vien chemija..tai kol galim bent vaikus saugokim nuo viso sito slamsto...
Nedaviau savo vaikui limonado ir neduosiu kol tai bus imanoma..ir pati nesizaviu tokiais dalykais..
mes su mazium geriam sultys, arbatas zoleliu ir vandenuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stellute @ 2008 08 12, 16:10)
Nieko juokingo nematau..pilnai pritariu tam postui..musu gyvenime ir taip vien chemija..tai kol galim bent vaikus saugokim nuo viso sito slamsto...
Nedaviau savo vaikui limonado ir neduosiu kol tai bus imanoma..ir pati nesizaviu tokiais dalykais..
mes su mazium geriam sultys, arbatas zoleliu ir vandenuka thumbup.gif

Tai ir zavekis tuo postu doh.gif .prie ko cia mano postas cituojamas.As irgi nesizaviu oru kuriuo dabar kvepuojam ,bet juk nebeksiu gyventi i miska.O koks skirtumas kada to limonado paragaus,dvieju metu ar penkiu,nuo ko nori ji apsaugoti,tai tik limonadas blink.gif
p.s.dar nelabai aisku koki ten vandenuka geriat,koki ispilsto ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 12 rugpjūčio 2008 - 14:33
as labai pries cocacolas ir spritus. pati dariau toki mini tyrima. vaiko pienini dantuka nakciai pamerkiau i cola. ka manot? ryte jo neradau!!! pabandykit, vargu ar dar pirksit siuos gerimus!!!
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 06 11, 14:48)
lotuliukas.gif ir nesakyk , kad tiki tokiom nesamonem lotuliukas.gif oi naivumas nors garsiai buk gera nesakyk... gal butelis bleecho pigiau kainuos nei bonka sprite  lotuliukas.gif ir galesi sveist ka nori nesukdama galvos , kad galbut pinigus i bala ismetei...

Aš irgi netikėjau... mirksiukas.gif tai pabandžiau... mirksiukas.gif Ir ką gi - IŠŠVEIČIA... Ir tikrai neblogai... Aišku, kaip valiklio naudot nesirengiu (jų išvis esu linkus naudoti), bet... išvadoms pasidaryti tinka. mirksiukas.gif
Po tokio eksperimento paskaičius, kad cola nupurškus augalus amarai dingo, jau buvau linkus patikėt...Bet išbandžiau... Ar reikia sakyti, kad suveikė? mirksiukas.gif
Atsakyti
Neperku niekada siu gerimu schmoll.gif
Cola tinka idealiai nuvalyti zidinio kapsules stikla...cia dar vienas pavyzdys,kad netinka skrandziui blink.gif
Atsakyti
nu ir siaubas verysad.gif gerai kad as ju niekada ir nepirkau verysad.gif aciu jums merginos uz informacija
Atsakyti
na maniškė dar labai maža- tai neduodu.
pati nusiperku nebent dėl kofeino- bet ir tai- tik tada kai kavos aparatas nedirba. Jau man geriau iš aparato kava nei kokakola.
Atsakyti
Yra ragavusi. Nepiktnaudžiaujam.
Atsakyti
o aš perku, ir vaikams leidžiu gerti. Nes manau, kad uždraustas vaisius saldus. O ragaujant jau galima vaikams ir papasakot, kuo blogai tokie gėrimai. Skanu, bet gadina dantukus, kaip saldainiai, tortas ir t.t. Juk gavęs arbatpinigių, vaikas tikrai nusipirks taip tėvų draustos ir išreklamuotos kolos.
Atsakyti
Negeriu pati ir tikrai dukrai neduosiu schmoll.gif
Atsakyti