Mano vaikai nors ir mėgsta cocacola ir kitus gazuotus gėrimus, bet žino, kad jie nesveika (to mokau aš ir per pampkas mokytija), tai tikrai jais nepiktanaudžiauja. Iš limonadų leidžiu pirkti TICHE negazuotą, pasaldintą su cukrumi. Aišku kai kada nusiperka ir cocos. Beje ar pati cocacola taip gerai viską valo, ar angliarūgštė?
O su Sprite ar kitais gazuotais limonadais ne tas pars būtų?

Esu labai kategoriska siuo klausimu. Mazojii dar neragavo. Vyresneliams neperkam. Nebent paragauja ne namuose.
QUOTE(TOCAMI @ 2008 11 19, 01:20)
retkarčiais leisti atsigerti, nes kai pradės eit į mokyklą tai tik limonadus ir gers.
Arba ne, nes mano vaikam taip neatsitiko.

Butu mano valia- niekada neduociau.
Bet vyras pats megsta ir vaikams duoda, as stengiuosi regulioti kad ko reciau.
Bet vyras pats megsta ir vaikams duoda, as stengiuosi regulioti kad ko reciau.
visi angsciau ar veliau ju paragaus...kas nepamegs-negers,o kas pamegs ir gers...nesuziuresi gi kas zingsni ka geria ir ka daro...as nekalbu apie mazus vaikus

pakolkas mes negeriam ir jis negauna
jei tik nuo manes priklausytu niekados neduociau

Maniske knopke kartais paragauja gazuotu gerimu,bet labai retai,ir tai kokios giros ar mineralinio vandens...giros nevengiu duoti atsigerti(tai buna na retai i menesi gal pora kartu,bet jos kazkaip nedraudziu jei ir atsigeria)o vat mineralinio daznai uzsinori jei buna butelis pastatytas ant stalo matomoj vietoj,dazniausiai tai viska kas nenaudinga vaikui dedam taip ,kad nematytu,bet nevisada iseina,ar taip pasitaiko kad pamato
na tai ir atsigeria koki puse puoduko vandenuko gazuoto,bet taipogo retai,dazniausiai geria sultis ar arbatas....

Maniske jau pirmoke ir dziaugiuosi, kad ji nemegsta gazuotu gerimu...
mes patys negeriam tų limonadų,visada namie yra vandenuko geriamo ir sulčių
Tai ir parduotuvėj vaikai praeina pro limonadus,nė nepažiūrėję.
Giros kartais namie būna,bet vaikai nelabai ją mėgsta
Arbata,sultis,vandenukas,na dar kakava kartais,arba kompotas,kai mama išverda
. VIsi mūsų gėrimai

Giros kartais namie būna,bet vaikai nelabai ją mėgsta