Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

Mano vaikai nors ir mėgsta cocacola ir kitus gazuotus gėrimus, bet žino, kad jie nesveika (to mokau aš ir per pampkas mokytija), tai tikrai jais nepiktanaudžiauja. Iš limonadų leidžiu pirkti TICHE negazuotą, pasaldintą su cukrumi. Aišku kai kada nusiperka ir cocos. Beje ar pati cocacola taip gerai viską valo, ar angliarūgštė? g.gif O su Sprite ar kitais gazuotais limonadais ne tas pars būtų?
Atsakyti
Esu labai kategoriska siuo klausimu. Mazojii dar neragavo. Vyresneliams neperkam. Nebent paragauja ne namuose.
Atsakyti
o mes kartais atsigeriam tai didysis pamates taip pat papraso bet seip didelio poreikio neteikia ir parduotuveje paates tikrai nepuola jis isirenka geriau kubus play thumbup.gif thumbup.gif gal sakysit irgi negerai nu bet kas seis laikais gerai pats nezinai ka suvalgai ar isgeri
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 11 19, 01:20)
retkarčiais leisti atsigerti, nes kai pradės eit į mokyklą tai tik limonadus ir gers.

Arba ne, nes mano vaikam taip neatsitiko. wink.gif Beje, pati dukrą jau penktoj klasėj mokiau gerti sprite/fantą, nes ne kartą buvo išjuokta bendraamžių, kai per šventes likdavo visai negėrusi, nes be burbuliukinių jokių gėrimų nebūdavo. doh.gif Beje, taip ir nepamėgo, bet jei nėr kur dėtis, atsigeria truputuką.
Atsakyti
Aš tai prieš tokius gėrimus kiekvieną dieną.Bet retkarčiais išgerti manau nieko tokio tongue.gif
Atsakyti
as grieztai neduodu jokiu saldintu gazuotu gerimu nei vienam savo vaikui , o turiu 3 . manau , kad naudos jokios tik zala .
Atsakyti
Butu mano valia- niekada neduociau.
Bet vyras pats megsta ir vaikams duoda, as stengiuosi regulioti kad ko reciau.
Atsakyti
visi angsciau ar veliau ju paragaus...kas nepamegs-negers,o kas pamegs ir gers...nesuziuresi gi kas zingsni ka geria ir ka daro...as nekalbu apie mazus vaikus smile.gif
Atsakyti
pakolkas mes negeriam ir jis negauna smile.gif jei tik nuo manes priklausytu niekados neduociau
Atsakyti
Maniske knopke kartais paragauja gazuotu gerimu,bet labai retai,ir tai kokios giros ar mineralinio vandens...giros nevengiu duoti atsigerti(tai buna na retai i menesi gal pora kartu,bet jos kazkaip nedraudziu jei ir atsigeria)o vat mineralinio daznai uzsinori jei buna butelis pastatytas ant stalo matomoj vietoj,dazniausiai tai viska kas nenaudinga vaikui dedam taip ,kad nematytu,bet nevisada iseina,ar taip pasitaiko kad pamato lotuliukas.gif na tai ir atsigeria koki puse puoduko vandenuko gazuoto,bet taipogo retai,dazniausiai geria sultis ar arbatas....
Atsakyti
Maniske jau pirmoke ir dziaugiuosi, kad ji nemegsta gazuotu gerimu...
Atsakyti
mes patys negeriam tų limonadų,visada namie yra vandenuko geriamo ir sulčių g.gif Tai ir parduotuvėj vaikai praeina pro limonadus,nė nepažiūrėję.
Giros kartais namie būna,bet vaikai nelabai ją mėgsta smile.gif Arbata,sultis,vandenukas,na dar kakava kartais,arba kompotas,kai mama išverda blush2.gif . VIsi mūsų gėrimai smile.gif
Atsakyti