Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

QUOTE(naitas @ 2008 09 30, 14:29)
o aš perku, ir vaikams leidžiu gerti. Nes manau, kad uždraustas vaisius saldus. O ragaujant jau galima vaikams ir papasakot, kuo blogai tokie gėrimai. Skanu, bet gadina dantukus, kaip saldainiai, tortas ir t.t. Juk gavęs arbatpinigių, vaikas tikrai nusipirks taip tėvų draustos ir išreklamuotos kolos.

Labai teisinga darai. As savo mergytei irgi pora kartu nupirkau ir po isgerimo is karto liepiau dantis, taip sakant, viena i kita pabruzuot ir patrint, pakandziot. Dukrai siaubingai nepatiko, nes emalis buvo apsitrynes ir "siurkstu" buvo burnoj. O tada paaiskinau, kodel ir nuo ko taip yra, tai dabar net per prievarta tokiu gerimu neisiulyciau.
Atsakyti
O man kolkas gerai, netenkia pirkti jokių limonadų ar sulčių pakeliuose. Mažylė geria tik vandenį, net arbatą retai įsiūlau, na darželyje išgeria kažkiek. Ji tiesiog nemegsta gazuotų gėrimų kaip ir aš. Vat tik nežinai kaip su sūnum bus, jei atsigims į tėtį, tai turbūt ir limonadus mėgs. Ką, teks retkarčiais pirkti. Šiaip geriau kompotus verdu ir juos geriam.
Atsakyti
Neperku ir nepirksiu savo vaikams tokių gėrimų. Geriau nupirkti sulčių, ir skanu ir sveikiau, jeigu natūralios tai netgi labai sveika. smile.gif Žinoma, yra ragavusi svečiuose, bet namuose pas mus jų niekad nebūna, taigi ir poreikio nėra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 03 spalio 2008 - 17:06
Mes stengsimės kiek galima ilgiau irgi neduoti saldžių gazuotų gėrimų g.gif Patys taip pat jų negeriame schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
nei pati geriu nei kitam perku smile.gif
Atsakyti
Kadangi esu juvelyrė, tai coca cola naudoju dildėms nuvalyti, nuo rūdžių ir t.t. Jei maniškės mergaitės užsimanys, galėsiu tokį vaizdelį joms parodyti, įdomu ar labai susivilios tokiu gėrimu lotuliukas.gif Tik gaila, kad vyras mėsta, jo tokie vaizdai negasdina, et... g.gif
Atsakyti
maniskis taip pat dar per mazas tokiems gerimams...ko gauna retkarciais,tai gurksniuka mineralinio su ispausta citrina ir psio smile.gif taip pat stengsiuos kuo ilgiau neduoti tokiu gerimu...

QUOTE(gatopreto @ 2008 09 14, 10:13)
Aš irgi netikėjau...  mirksiukas.gif  tai pabandžiau...  mirksiukas.gif  Ir ką gi - IŠŠVEIČIA... Ir tikrai neblogai... Aišku, kaip valiklio naudot nesirengiu (jų išvis esu linkus naudoti), bet... išvadoms pasidaryti tinka.  mirksiukas.gif
Po tokio eksperimento paskaičius, kad cola nupurškus augalus amarai dingo, jau buvau linkus patikėt...Bet išbandžiau... Ar reikia sakyti, kad suveikė?  mirksiukas.gif

niu gerai , nepatingesiu nusipirkti buteliuka ir isbandyti tongue.gif dekui uz info 4u.gif nes tikrai sunku patiketi ...
Atsakyti
Mano sunus negeria visiskai gazuotu gerimu, ir tuo labiau coca ar sprite. Labai dziaugiuosi del to. 4u.gif Nereikejo jokiu draudimu, kazkada paragavo ir nusprende, kad neskanu jam ax.gif
Atsakyti
Esu pries, bet didziojo negaliu nuo to apsaugoti.....
Atsakyti
QUOTE(verte @ 2006 10 02, 12:34)
Manau, kad įdomi infi (www.medik.lt): Norvegijoje ištyrus 5000 paauglių nustatyta, kad vartojantys daugiau saldžių nealkoholinių gėrimų paaugliai dažniau turi hiperaktyvumo bei kitų psichinės sveikatos problemų. Berniukai ir mergaitės, kurie nepakankamai papusryčiauja ir pietauja, dažniau vartoja minėtus gėrimus. Nustatyta tiesioginė hiperaktyvumo priklausomybė nuo karbonizuotų (gazuotų) gėrimų vartojimo- kuo daugiau jų vartojama, tuo didesnis hiperaktyvumo laipsnis. Per daug saldžių gėrimų geria 10 proc. berniukų ir 2 proc. mergaičių." Galite paskaityti ir daugiau www.medik.lt
Gal kas turite ir kitokios info?

Nežiau,mano vyresnioji tai tik coca ir tepliumdavo,bet jokių hyper aktyvumo požymių nė su žiburiu neįžvelgiau. Net gydytoja buvo patarus būtent ją gerti, kadangi turėjome tulžies pūslės diskineziją.
O mažasis juos mėgsta, bet dabar prisiskaitę visokios info neduodame jokių limonadų ir sulčių iš tetrapakų.
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2008 11 14, 16:01)
Nežiau,mano vyresnioji tai tik coca ir tepliumdavo,bet jokių hyper aktyvumo požymių nė su žiburiu neįžvelgiau. Net gydytoja buvo patarus būtent ją gerti, kadangi turėjome tulžies pūslės diskineziją.
O mažasis juos mėgsta, bet dabar prisiskaitę visokios info neduodame jokių limonadų ir sulčių iš tetrapakų.

Coca cola gyvuoja jau apie simta metu ir jei butu tokia nuodinga musu organizmamas turbut jau butu uzdraude ja vartoti.O teigimas apie Coca colos zala ar tik nera antireklama,nes ja geria visas pasaulis.
Atsakyti
nėra sveika gaziukas, bet geriau vaikui iš to nepadaryti vendetos ir laikytis aukso vidurio. retkarčiais leisti atsigerti, nes kai pradės eit į mokyklą tai tik limonadus ir gers. tokia atvirkštinė reakcija įvyko su mano draugės vaiku. neleido valgyt čipsų, tai dabar mokykloj pietums tik čipsus ir perka. nežino kaip su nutukimu ir tuo potraukiu kovot. eis tartis, kad leistų pietus visam mėnesiui išpirkt ir vaikų pinigų nebeduos/
Atsakyti