Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

Kartais nuperkam, žinau kad negalima, bet...
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 08 12, 14:30)
Tai ir zavekis tuo postu  doh.gif .prie ko cia mano postas cituojamas.As irgi nesizaviu oru kuriuo dabar kvepuojam ,bet juk nebeksiu gyventi  i miska.O koks skirtumas kada to limonado paragaus,dvieju metu ar penkiu,nuo ko nori ji apsaugoti,tai tik limonadas blink.gif
p.s.dar nelabai aisku koki ten vandenuka geriat,koki ispilsto ir kaip...

Tikrai idomus poziuris biggrin.gif As poliklinikoje maciau kaip mama vaikui apie 7-8menesius i buteliuka pile limonado is aparato, kazkoks oranzinis wub.gif
Gal jus cia buvot? lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiui jau tuoj trys metukui bet jis dar nera ragaves nei kolos nei spraito ar kokios fantos smile.gif
Atsakyti
AS gazuotu gerimu aplamai neduodu vaikams. geriau isverdu kompoto, arba naminiu pasterizuotu sulciu ax.gif
Atsakyti
Neduodu, kai užaugs spės visokio brudo prisiragauti ax.gif
Atsakyti
Mes irgi neduodame, kadangi patys negeriam, tai ir problemų nekyla, vasarą geriau geriamas vanduo ar mineralinis, o žiemą - arbatos, dar galima iš naminių uogų gaivą padaryti ar kompotą išvirti
Atsakyti
Aš manau saikingai galima ax.gif Tokių kolų, pepsių namuose nebūna, bet va Sprite ar 7Up mėgstam. Nors sūnutis dabar pats pradėjo vandenuką gert, kuo aš labai džiaugiuosi, bet va arbatų jokių neįsiūlau verysad.gif
Atsakyti
Mano didysis jau virs sesiu metu. Bet koks dziaugsmas teveliams, kad jokiu gazuotu, jokiu spalvotu gerimu nemegsta, net neisiulysi. Nu neskanu jam ir tiek. Aisku, mes nuo mazens taip mokinom-kad jei gazuotas tipo fui kaip neskanu, galva purtydavom. Seneliam buvo uzdrausta kolu-spraitu-fantu namuose pas save siulyt maziui. Ir dabar jokiu problemu thumbup.gif
Geria tik paprastas sultis, kompotus, negazuota vandenuka, arbatas..
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 23, 15:06)
Mano didysis jau virs sesiu metu. Bet koks dziaugsmas teveliams, kad jokiu gazuotu, jokiu spalvotu gerimu nemegsta, net neisiulysi. Nu neskanu jam ir tiek. Aisku, mes nuo mazens taip mokinom-kad jei gazuotas tipo fui kaip neskanu, galva purtydavom. Seneliam buvo uzdrausta kolu-spraitu-fantu namuose pas save siulyt maziui. Ir dabar jokiu problemu  thumbup.gif

Tai saunuoliai. Musu vyresnelis tai labai megsta, bet stengiames, kad namie nebutu tokiu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 01 23, 15:06)
Mano didysis jau virs sesiu metu. Bet koks dziaugsmas teveliams, kad jokiu gazuotu, jokiu spalvotu gerimu nemegsta, net neisiulysi. Nu neskanu jam ir tiek. Aisku, mes nuo mazens taip mokinom-kad jei gazuotas tipo fui kaip neskanu, galva purtydavom. Seneliam buvo uzdrausta kolu-spraitu-fantu namuose pas save siulyt maziui. Ir dabar jokiu problemu  thumbup.gif

jei paprastas mineralinis gazuotas, tai nepakenks , nes organizme yra CO2. visai kita kalba dėl spalvotu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2009 01 28, 01:28)
jei paprastas mineralinis gazuotas, tai nepakenks , nes organizme yra CO2. visai kita kalba dėl spalvotu  schmoll.gif

Bet ir nepadės gazuotas mineralinis smile.gif Tai jau jei įmanoma negerti - geriau ir negerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 28, 16:49)
Bet ir nepadės gazuotas mineralinis smile.gif Tai jau jei įmanoma negerti - geriau ir negerti smile.gif

esmė tame, ką norėjau pasakyt, kad esant situaciajai, jei atsigers gazuoto vandens kartais, nieko neatsitiks. o asmeniškai mūsų šeimą gazuotų nevartoja
Atsakyti