Aisku, geriau neduoti jokiu kolu ir spraitu, bet kad jie vaikus , kaip magnetai traukia... Atrodo, nieko ten ipatingo, bet sitie gerimai vaikams pirmoj vietoj... Bet perkam nebent per sventes
Aisku, geriau neduoti jokiu kolu ir spraitu, bet kad jie vaikus , kaip magnetai traukia...
Atrodo, nieko ten ipatingo, bet sitie gerimai vaikams pirmoj vietoj...
Bet perkam nebent per sventes
Aisku, geriau neduoti jokiu kolu ir spraitu, bet kad jie vaikus , kaip magnetai traukia...
Atrodo, nieko ten ipatingo, bet sitie gerimai vaikams pirmoj vietoj...
Bet perkam nebent per sventes
atrodo jums kad nieko ten iprasto coloje tai tikrai yra priklausomybe sukelianciu medziagu ir vaikai pripranta
pries kelis metus ir mes su vyru megdavome ir karta susimasciau kad tas gerimas mane traukia as jo noriu dar ir dar
as niekada savo vaikinui siu gerimu neperku, nors kai bunam sveciuose ir jei ju yra, tai kaip magnetas rimtai, bet kai neleidziu jis supranta ir pats sako, ten daug prideta blogybiu
Maniškis kažkada matė laidą, kaip su cocacola variklį plovė ir nuplovė net blizgėjo. Nuo tada negeria. Aš pati nemėgstu gazuotų, todėl namuose niekada nebūna. Aišku, kartais vaikui norisi, tai perka sprite. O šiaip, mokinu sultis pirktis ir žiūriu jau daugiau prie sulčių parduotuvėj stovi, nei prie limonadų.
C'est la vie - How does it end? They usually meet someone they think is fantastic, who hardly ever is, and they move on...
Esu labai pries siuos gerimus - pati ju negeriu ir savo vaikuciams neduosiu Aisku, kazkaip reikes paaiskint, kad pagundos nekiltu jiems paaugus pirktis ir gert juos
Ir as pries visus gazuotus gerimus, namuose ju nevartojame, bet kaip apsaugoti vaika nuo ju? Pazistama aukle pasakojo, kad net i darzeli vaikai tempia kolas, spraitus ir cipsus, o kai tevams pasako, kad negalima i darzeli atsinesti tokio maisto, tai atsauna, kad vaikams patinka ir jie valgis bei gers ka nores.
Oi daug mamu pazystu kurios duoda vaikam kola,maniskiai ju ir per sventes nemato,sprite tai duodu,negirdejau apie jy ka blogo,o kola tai baisu,vaikai kaip narkotiku uzgere duodasi,kaip pasiute,jiem tas kofeinas energija sukelia nuraminti sunku juos,rasau kad maciau tokiu vaiku kaip isgeria kola kas darosi,o tevai eina pas gydidojus vaistu,tipo mano vaikas himopatinis........Ir dar.Mano kaimynes dukrytei dantukai visi sugedo,baisus,jai 7metai,tai gyditoja pasake kad nuo saltu arbatu is pokeliu,o nuo obuoliu sulciu pasidaro rudi,sunku nuvalyt.