Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

Taip vaziuoju su vaiku, jam sokiu konkursas šiauliuose . Tai 150 km ryt reik mynt ir dar is ankstaus ryto ir vienai, vyras lieka namie. Nes ryt vakare pas mus visi draugai atvyksta ziuret eurovizija... tai va nezinau kaip spesiu dar pasiruost ir ytariu kad konfliktas bus su vyru nes issikuopiau namus snd kad ryt tik maistas butu tai rasiu jovala nes palieku su maziuku doh.gif

Gabi man tas bokstas tik nepatinka... ciuju laukia netiketumas ir nemalonus sad.gif

Aciu trauksiu ir pati dar veliau.

Brja Irony pagaliau ir tavo kortos padarytos cool.gif tik tamsiu vienu nepadariau... nezinau bet jas spaudziant uzstrigo aparate lapai tada meistrelis sutvarke, atspaudus pjaunant nupjoviau blogai. Spaudziau vel failas sumete viena linija blogai... spaudziau vel ir pjaudama suverciau 1 lapa blogai ir vel nupjoviau belekaip doh.gif as sakau gal tau ju nereik lotuliukas.gif kazkokia mistika ! Tai va meciau ir galvoju snd ju nespausiu 😉

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 13, 22:03)

kazkokia mistika ! Tai va meciau ir galvoju snd  ju nespausiu 😉

Nereik, bala ju nemate mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 13, 20:03)
Taip vaziuoju su vaiku, jam sokiu konkursas šiauliuose . Tai 150 km ryt reik mynt ir dar is ankstaus ryto ir vienai, vyras lieka namie. Nes ryt vakare pas mus visi draugai atvyksta ziuret eurovizija... tai va nezinau kaip spesiu dar pasiruost ir ytariu kad konfliktas bus su vyru nes issikuopiau namus snd kad ryt tik maistas butu tai rasiu jovala nes palieku su maziuku  doh.gif

Gabi man tas bokstas tik nepatinka... ciuju laukia netiketumas ir nemalonus sad.gif 

Aciu trauksiu ir pati dar veliau.

Brja Irony pagaliau ir tavo kortos padarytos  cool.gif  tik tamsiu vienu nepadariau... nezinau bet jas spaudziant uzstrigo aparate lapai tada meistrelis sutvarke, atspaudus pjaunant nupjoviau blogai. Spaudziau vel failas sumete viena linija blogai... spaudziau vel ir pjaudama suverciau 1 lapa blogai ir vel nupjoviau belekaip  doh.gif  as sakau gal tau ju nereik  lotuliukas.gif  kazkokia mistika ! Tai va meciau ir galvoju snd  ju nespausiu 😉

Siandien jau noro neturiu traukt, ryt paziuresiu kaip seksis sokti
Ar rado jau Mijai partneri?
Pas mane tas pats namie buna kai lieka tevas lieka su vaikais, viskas viename sumaisyta
Vajezau tavo vietoj tai tikrai netureciau jegu ruost vakareli chebrai, lai tau jau paruosia kol grysi 😀😉

Atsakyti
Irony, kokias kortas spausdinaisi?
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 13, 23:30)
Irony, kokias kortas spausdinaisi?

Atsakiau AZ 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu.

Tikrai vaziavom su dideliu upu, nes turejom galimybe gaut reitingo tasku... del to ir trenkiaus 150 km... nes rezultatai vaiku geri. Deja turbut bokstas ta ir reiske kad likom 5 nuo galo sad.gif sudu sudas doh.gif tiek suparino sad.gif

Lekiam atgal i Kauna wink.gif tikiuos musu Lamai seksis geriau vakare 😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 14, 12:45)
Prisiduodu.

Tikrai vaziavom su dideliu upu, nes turejom galimybe gaut reitingo tasku... del to ir trenkiaus 150 km... nes rezultatai vaiku geri. Deja turbut bokstas ta ir reiske kad likom 5 nuo galo sad.gif sudu sudas  doh.gif  tiek suparino sad.gif

Nenusimink, kita karta gal geriau pasiseks mirksiukas.gif
Siaip neteisingai klausima uzdavei, manau. Klausei apie pacia kelione, tai ir koncentracija ant jos labiau ejo nei ant keliones tikslo. Reikejo gal tiesiogiai ir klausti, kaip ten seksis. Bet, matyt, pasamoningai pati os tiesu nenorejai is anksto to zinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 14, 10:45)
Prisiduodu.

Tikrai vaziavom su dideliu upu, nes turejom galimybe gaut reitingo tasku... del to ir trenkiaus 150 km... nes rezultatai vaiku geri. Deja turbut bokstas ta ir reiske kad likom 5 nuo galo sad.gif sudu sudas  doh.gif  tiek suparino sad.gif

Uzbegai ivykiams uz akiu, nespejau nei kortu issitraukt, kur jau cia man spet, vaiko nesugebu apkirpt per valanda 😀Vaiksto pusiau kirptas nesileidzia visiskai
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 14, 13:58)
Nenusimink, kita karta gal geriau pasiseks mirksiukas.gif
Siaip neteisingai klausima uzdavei, manau. Klausei apie pacia kelione, tai ir koncentracija ant jos labiau ejo nei ant keliones tikslo. Reikejo gal tiesiogiai ir klausti, kaip ten seksis. Bet, matyt, pasamoningai pati os tiesu nenorejai is anksto to zinoti biggrin.gif

Butent nenorejau zinot nes buvau tikra kad nuskinsim laurus sad.gif o cia pyst tokia staigmenele... abydna nes tiek sukisu pinigu ir buciau i siaulius tik km nemynus sad.gif o kelione lyg 7r ok. Pirmyn -atgal... be dideliu staigmenu bet va po konkurso nuotaikos ziaurios... nes man tiesiog pinigu gaila... nesiku as jais ir šakem nevartau kad pelyt nepradetu, kainuoja mum tie sokiai daug bet vaiko sportas ... kaip va 70 e i ora paleidi tai abydna.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 14, 16:42)
Butent nenorejau zinot nes buvau tikra kad nuskinsim laurus sad.gif o cia pyst tokia staigmenele... abydna nes tiek sukisu pinigu ir buciau i siaulius tik km nemynus sad.gif  o kelione lyg 7r ok. Pirmyn -atgal... be dideliu staigmenu bet va po konkurso nuotaikos ziaurios...  nes man tiesiog pinigu gaila... nesiku as jais ir šakem nevartau kad pelyt nepradetu, kainuoja mum tie sokiai daug bet vaiko sportas ... kaip va 70 e i ora paleidi tai abydna.

Nesiparink taip baisiai, ne i ora paleisti pinigai o investuoti i ateity, dar ilgas it sunkus kelias laukia iki lauru, bet jei jau pradejot tai it teskit visa tai, ateity svesim pergales 😉😍🍾
Atsakyti
labas visoms. turiu as tokia problemele. kuri man kelia siaubinga baime bet kuriuo atveju, taigi nesu objektyvi. Reiskias situacija, kur as turiu nueit i valdiskus namus ir pasiaiskinti ar kokio ten b is manes nores. blogo as nieko nepadariau, isskyrus per naivuma ir durna galva, pasitikejau istaiga, kuri maziausiai to verta. dabar issitraukiau kortas dviem variantam kaip galiu pasielgti. dviem kaladem biggrin.gif

1. Jeigu viska ignoruoju, nes blogo nieko nepadariau, tai kaip pasekmes man krenta likimo ratas apv, karieta apv, saikingumas. (Cia rusiskos magiskos).

Bokstas, tauriu karalius apv ir pent tuzas apv. (cia Gilded). pent tuzas aiskus, as tokiu atveju turesiu finansini nuostoli, nebent kas nors dar ka iziures.

2. Jeigu neisivaizduoju kokiu budu susiimu ir nueinu ten ir mane ten isp ka nori ta daro, tai pasekmes tokios:
tauriu dama apv, kvailys apv, lazdu riteris (rusiskos magiskos);

Atsiskyrelis apv, kardu tuzas apv, loversai apv (Gilded).

Bendrai patarime kaip elgtis - 10 tauriu rusisku ir Jega is Gilded.

Taip viskas priestaringa, tiesiog varo is proto. Gal kuri nors iziures cia ka nors aiskiau? As BIJAU. visko. Gal dar kokia korta istraukit. Ant ignoro, arba ejimo ten susiemus uz nezinau ko.
ai. taigi visi lyg bjaurovizija ziuri siuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 14 gegužės 2016 - 20:49
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 14, 14:23)
labas visoms. turiu as tokia problemele. kuri man kelia siaubinga baime bet kuriuo atveju, taigi nesu objektyvi. Reiskias situacija, kur as turiu nueit i valdiskus namus ir pasiaiskinti ar kokio ten b is manes nores. blogo as nieko nepadariau, isskyrus per naivuma ir durna galva, pasitikejau istaiga, kuri maziausiai to verta. dabar issitraukiau kortas dviem variantam kaip galiu pasielgti. dviem kaladem biggrin.gif

1. Jeigu viska ignoruoju, nes blogo nieko nepadariau, tai kaip pasekmes man krenta likimo ratas apv, karieta apv, saikingumas. (Cia rusiskos magiskos).

Bokstas, tauriu karalius apv ir pent tuzas apv. (cia Gilded). pent tuzas aiskus, as tokiu atveju turesiu finansini nuostoli, nebent kas nors dar ka iziures.

2. Jeigu neisivaizduoju kokiu budu susiimu ir nueinu ten ir mane ten isp  ka nori ta daro, tai pasekmes tokios:
tauriu dama apv, kvailys apv, lazdu riteris (rusiskos magiskos);

Atsiskyrelis apv, kardu tuzas apv, loversai apv (Gilded).

Bendrai patarime kaip elgtis - 10 tauriu rusisku ir Jega is Gilded.

Taip viskas priestaringa, tiesiog varo is proto. Gal kuri nors iziures cia ka nors aiskiau? As BIJAU. visko. Gal dar kokia korta istraukit. Ant ignoro, arba ejimo ten susiemus uz nezinau ko.
ai. taigi visi lyg bjaurovizija ziuri siuo metu.

man bjaurovizijos nelabai uzkrauna, tai bandysiu tau padelioti. nes su tom apv kortom nieko nesupratau.. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti