labas visoms. turiu as tokia problemele. kuri man kelia siaubinga baime bet kuriuo atveju, taigi nesu objektyvi. Reiskias situacija, kur as turiu nueit i valdiskus namus ir pasiaiskinti ar kokio ten b is manes nores. blogo as nieko nepadariau, isskyrus per naivuma ir durna galva, pasitikejau istaiga, kuri maziausiai to verta. dabar issitraukiau kortas dviem variantam kaip galiu pasielgti. dviem kaladem

1. Jeigu viska ignoruoju, nes blogo nieko nepadariau, tai kaip pasekmes man krenta likimo ratas apv, karieta apv, saikingumas. (Cia rusiskos magiskos).
Bokstas, tauriu karalius apv ir pent tuzas apv. (cia Gilded). pent tuzas aiskus, as tokiu atveju turesiu finansini nuostoli, nebent kas nors dar ka iziures.
2. Jeigu neisivaizduoju kokiu budu susiimu ir nueinu ten ir mane ten isp ka nori ta daro, tai pasekmes tokios:
tauriu dama apv, kvailys apv, lazdu riteris (rusiskos magiskos);
Atsiskyrelis apv, kardu tuzas apv, loversai apv (Gilded).
Bendrai patarime kaip elgtis - 10 tauriu rusisku ir Jega is Gilded.
Taip viskas priestaringa, tiesiog varo is proto. Gal kuri nors iziures cia ka nors aiskiau? As BIJAU. visko. Gal dar kokia korta istraukit. Ant ignoro, arba ejimo ten susiemus uz nezinau ko.
ai. taigi visi lyg bjaurovizija ziuri siuo metu.