QUOTE(Irony @ 2016 05 12, 18:16)
Misku aviete, ir kitos, man jau gera pusmeti jei ne daugiau darbo klausimais nuolat krenta 2 taures. Skirtingiem zmonem, ne tik man paciai. Ka siuo atveju man ji nori pasakyti? 

Jeigu įkyriai ir dažnai vaidenasi, reiškia liepia atkreipti dėmesį į tai, kad darbo/karjeros srityje tampa labai svarbi partnerystė, tiesioginiai ir netiesioginiai mainai. Gali liepti žmogui/žmonėms (priklausomai nuo konkrečios situacijos) atsisakyti individualizmo, išmokti bendradarbiauti, dirbti ne vienam, taipogi gali kalbėti apie tai, kad darbas geriau eitųsi, jeigu būtų dalijamasi krūviais. Palankus MA ieškantiems verslo partnerio. Ši korta nekalba tiesiogiai apie darbo pasiūlymą, greičiau nurodo kryptį, kad tiktų veikla, kurioje mažiau individualizmo arba ten, kur vyrauja dviejų žmonių bendravimas (pvz psichologas-klientas, slaugė-pacientas, auklė-vaikas). Darbo plotmėje dvi taurės yra diplomatijos, partnerystės kortos. Tokie būtų raktiniai žodžiai. Su romantika čia nereikėtų rišti, nes kaip žinia tos pačios kortos, skirtinguose klausimuose, turi ir skirtingas reikšmes