Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(Irony @ 2016 05 12, 18:16)
Misku aviete, ir kitos, man jau gera pusmeti jei ne daugiau darbo klausimais nuolat krenta 2 taures. Skirtingiem zmonem, ne tik man paciai. Ka siuo atveju man ji nori pasakyti? biggrin.gif

Jeigu įkyriai ir dažnai vaidenasi, reiškia liepia atkreipti dėmesį į tai, kad darbo/karjeros srityje tampa labai svarbi partnerystė, tiesioginiai ir netiesioginiai mainai. Gali liepti žmogui/žmonėms (priklausomai nuo konkrečios situacijos) atsisakyti individualizmo, išmokti bendradarbiauti, dirbti ne vienam, taipogi gali kalbėti apie tai, kad darbas geriau eitųsi, jeigu būtų dalijamasi krūviais. Palankus MA ieškantiems verslo partnerio. Ši korta nekalba tiesiogiai apie darbo pasiūlymą, greičiau nurodo kryptį, kad tiktų veikla, kurioje mažiau individualizmo arba ten, kur vyrauja dviejų žmonių bendravimas (pvz psichologas-klientas, slaugė-pacientas, auklė-vaikas). Darbo plotmėje dvi taurės yra diplomatijos, partnerystės kortos. Tokie būtų raktiniai žodžiai. Su romantika čia nereikėtų rišti, nes kaip žinia tos pačios kortos, skirtinguose klausimuose, turi ir skirtingas reikšmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 12 gegužės 2016 - 17:38
Dekui 4u.gif pats darbo pobudis nera visai individualistinis. Greiciau jau didele komandos dalis yra glaudziai susijusi ir dirbanti del bendro tikslo, net jei daugelis darbu ir paskirstomi individualiai.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 10, 21:40)
Aš pabandžiau ištraukti 3 kortas iš Manara kaladės, ji labai gerai atsako į santykių klausimus.
Santykių pagrindas - 3 oras apv, praeitis - VIII teisingumas apv, ateitis - 4 žemė apv.
Jūsų santykius veikia praeitis, kažkokia skaudi patirtis, tik nežinau, kuris ją atsinešėte. Sakyčiau žmigus buvo įskaudintas ansktesniuose santykiuose, ar dėl to, kad pateko į meilės trikampį, ar kažkaip jo nusistatytos taisyklės ir tiesos buvo sugriautos. Kol žmogus su savimi tas nuoskaudas tampysis, tol jam nepavyks tvirtų santykių užmegzti. Ateitis galima kartu tik tokiu atveju, jei vienas visiškai paklus kito diktuojamoms taisyklėms. Kažkuris iš jūsų turi savo tiesą, ar įsivaizdavimą, kokie santykiai turi būti idelūs, ir to negali paleisti. Tokie santykiai gali būti arba labai geri, jei abiem tinka taisyklės, arba visiškas krachas, jei nuomonės skiriasi. Vidurio čia nėra.

Amariliai, ar yra nors kiek tiesos? ax.gif

Dekui. Konfliktas jau issisprende. Nuoskaudu is praeities turim abu ir tose paciose vietose. Todel karts nuo karto susikomplikuoja, nes pas viena alfa principai, pas kita - padidintas jautrumas. Cia labai tiksliai pasakei. Tai nera romantiniai santykiai, anaiptol, antraip seniai jie butu nutruke. Cia ilgalaikis rysys, kuris ne ant romantinio pagrindo stovi, greiciau tevo - dukters/ mokytojo ir mokines reikalai. Siek tiek nusileidimo yra is mano puses, t.y. taip buvo ilgai, per ilgai as buvau nusileidusi zemiau plintuso, cia klaida. Dabar einam i kompromisus atvirumo pagrindu ir pamazele randasi daugiau tolerancijos, taisykles modifikuojamos, nes abi puses suinteresuotos bendrauti. Pokst budavo daznokai, cia kaip tarp seimos nariu. Beje, prisitaikau vis tiek as, nors ir einam i kompromisus. Nes as jam kai vaikas, del amziaus, patirties, etc. Jis man autoritetas, savaime iseina taip, kad jis yra auksciau. Visokiomis prasmemis. Tai vidurys paieskomas ir kol kas visai neblogai sekasi, noriu taip ir toliau. As taigi neturiu principingumo santykiuose, kurie man yra svarbus. Be abejo, lipimas ant galvos neturi buti toleruojamas, tai butent sita vieta akcentavau po sio konflikto issisprendimo, o ten nera ozys, kuris tik tiesiai pries save mato, tai mastantis zmogus, su ne vienu vingiu galvoj. Anyway, tai nera mano lygmens zmogus, todel as turiu, privalau akiu nekabint is pagarbos amziui, patirciai ir t.t. Tai elementarus padorumas. Siaip tiesa sakai, tik atmesk romantiniu santykiu atspalvi ir matysi aiskiai. Tiesa. Dekoju.

Beje, neturiu Manara kalades, nesuprantu kortu pavadinimu, tik numanau, ka ten turi minty wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 12 gegužės 2016 - 21:24
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 12, 22:23)
Beje, neturiu Manara kalades, nesuprantu kortu pavadinimu, tik numanau, ka ten turi minty wink.gif

Manara kaladė - erotinės kortos, pagooglink. Jų vaizdelis gal ne visoms dievobaimingoms moteiškėms tinka, bet kai įsigilinį į kortos nešamą informaciją, supranti,kaip tiksliai paveikslėlis perduoda informaciją. Ši kaladė laikoma moteriška, vyrams burti naudojama Casanova. Šitos kaladės neturiu, tai nieko pasakyti negaliu. Nors kas turi, sakė, kad labai gerai su ja dirbti.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 12, 22:01)
Manara kaladė - erotinės kortos, pagooglink. Jų vaizdelis gal ne visoms dievobaimingoms moteiškėms tinka, bet kai įsigilinį į kortos nešamą informaciją, supranti,kaip tiksliai paveikslėlis perduoda informaciją. Ši kaladė laikoma moteriška, vyrams burti naudojama Casanova. Šitos kaladės neturiu, tai nieko pasakyti negaliu. Nors kas turi, sakė, kad labai gerai su ja dirbti.

as zinau ta kalade, esu maciusi. iki dievobaimingumo man kai iki Plutono. man ji nekalba, jos nejauciu, todel ir neturiu. nors manau, ji gali pritempt prie romantiniu santykiu. o cia matai, visai ne tokie. nu neesme. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2016 05 12, 16:01)

o Dekamerono kalade bandei? pagal gaudenzi?.. ten ziauresne nei Manara.. biggrin.gif bet tinka tik pozoms paziureti.. blush2.gif
Atsakyti
Issitraukiau, kaip man seksis pokalbis del darbo, kuris dabar jau nukeltas i pirmadieni, nedarbo diena pas mus.
lazdu karaliene / apv 10 lazdu / 10 pentakliu / 2 taures / imperatore

Vat, vel 2 taures! biggrin.gif
manau neblogai viskas seksis, bet pabijosiu per dideliu atsakomybiu ir per didelio kruvio. Arba direktoriui pasirodys, kad man to bus per daug. I gala tokios seimynines kortos sukrito, as manau, kad nepaisant to, jog pats pokalbis praeis gerai, rezultate darbo negausiu ir liksiu toliau buti seimoje. Dejau su New Vision, tai Imperatores kortoj vaizduojama imperatore su dviem vaikais zaidzianciais. Jie zaidzia uz jos nugaros, o pati imperatore zvelgia i kita puse, i kalnus ir tolius. Manau teks laukti kitu galimybiu ir dar pasedet su vaikais (as, beje, pati du vaikus turiu)

Prisiminiau, kazkada pacioj pradzioj traukiau su sita kalade klausimui, ka mano vaikai veikia ir istraukiau kaip tik sita korta smile.gif taip ir buvo, as sedejau ant sofos, o sale zaide mano vaikai ant zemes. Graziai ir ramiai, su arkliukais atrodo, nors kortoj gulbe pavaizduota. Tai vat, cia is tu tiesiogiai kalbejusiu pavyzdziu, buvau net pamirsus, dabar kaip tik prisiminiau
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 12, 17:37)
Jeigu įkyriai ir dažnai vaidenasi, reiškia liepia atkreipti dėmesį į tai, kad darbo/karjeros srityje tampa labai svarbi partnerystė, tiesioginiai ir netiesioginiai mainai. Gali liepti žmogui/žmonėms (priklausomai nuo konkrečios situacijos) atsisakyti individualizmo, išmokti bendradarbiauti, dirbti ne vienam, taipogi gali kalbėti apie tai, kad darbas geriau eitųsi, jeigu būtų dalijamasi krūviais. Palankus MA ieškantiems verslo partnerio. Ši korta nekalba tiesiogiai apie darbo pasiūlymą, greičiau nurodo kryptį, kad tiktų veikla, kurioje mažiau individualizmo arba ten, kur vyrauja dviejų žmonių bendravimas (pvz psichologas-klientas, slaugė-pacientas, auklė-vaikas). Darbo plotmėje dvi taurės yra diplomatijos, partnerystės kortos. Tokie būtų raktiniai žodžiai. Su romantika čia nereikėtų rišti, nes kaip žinia tos pačios kortos, skirtinguose klausimuose, turi ir skirtingas reikšmes smile.gif

Man si korta yra parodziusi, jog kas leicia darbinius klausimus reikia labai klausyti ir paisyti savo partnerio nuomones , bei patarimu, kuris namuose salia taves sedi smile.gif Bet ne tik klausyti, bet ir darbe tuos patarimus pritaikyti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 12, 17:00)
Sveikos smile.gif

Ar Donatas pateks į finalą: mirtis, dešimt kardų, devynios taurės

Devynios taurės nelabai patikimos. Greičiausiai, jos rodo per daug vilčių ir truputėlį per didelį užsisvaigimą. Nors šiaip ar taip, tikiuosiu geriausio. Smagiau būtų, jei patektų smile.gif

Paziurejus tavo kortas buciau sakius, tikrai nepateks... Bet visur literaturoje kiek teko skaityti rasoma, kad iskritus 9 Taures i klausima ,,Ar,, daznai atsakymas bus teigiamas... bigsmile.gif

Man asmeniskai 9 taures nnelabai patinka.

O siaip as manau, tavo kortos ir Mirtis / 10kardu parode, pacia situacija, kad jis pateko visiskai atsitiktinai ,, ant sharos,, buitiskai isreiskus... Nes pasiziurejus jo varzovus tai jie buvo laaaaaaaaabai stiprus
Atsakyti
Laba.

Gal galit man kuri ismest kortas. Veliau ir pati istrauksiu bet kad neturiu po ranka kortu.

Kaip seksis ryt man kelione?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 13, 10:05)
Laba.

Gal galit man kuri ismest kortas. Veliau ir pati istrauksiu bet kad neturiu po ranka kortu.

ziurejau su Marseliu.

2 lazdos, Bokstas, Sventikas. patarimas 9 lazdos.

manau, kad keliones planai zlugs. gali buti, jog kelyje suges masina arba padarysite avarija.. doh.gif galbut nerasite tai, ko ieskojote. o jus gal pas ka nors i svecius vaziuojat? gali buti, jog teks rinktis is dvieju variantu. galbut du marsrutus turesite ir svarstysite, kuriuo geriau vaziuoti? manau jums prireiks kazkieno pagalbos kelioneje arba vaziuojate pas koki giminaiti i uzmiesti ir pan. g.gif patarimas jums sako gerai susiplanuoti kelione ir pasiruosti netiketoms situacijoms. tureti atsargini plana, pasisaugoti.
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 05 13, 07:04)
Issitraukiau, kaip man seksis pokalbis del darbo, kuris dabar jau nukeltas i pirmadieni, nedarbo diena pas mus.
lazdu karaliene / apv 10 lazdu / 10 pentakliu / 2 taures / imperatore

Marselis. kaip seksis pokalbis del darbo?

10 kardu, 10 lazdu, lazdu karaliene, monetu karaliene, Imperatorius.

simboliskai gerai kortos susideliojo. dvi karalienes sedi ir ziuri viena i kita. Imperatorius irgi ziuri i lazdu karaliene. o uz lazdu karalienes nugaros stovi 10 kardu ir 10 lazdu.. biggrin.gif
zodziu mano nuomone, tu darbo atsisakysi pati. nes karaliene istieusi moneta tau (lazdu karalienei) kaip ir siulo ta darba, bet ant tavo peciu guli kardai su lazdom. tau tikriausiai bus ir fiziskai ir moraliskai per sunku ten dirbti. laukia didziulis kruvis, kurio galbut nesugebesi patempti. arba tiesiog pervargsi ir "atsoks fantazija", jeigu taip galima issireiksti. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Kaip Montvydui seksis Eurovizijos finale?

2 taures, 5 kardai, 10 tauriu.

manau labai gerai pasirodys. jeigu sudeti visus skaicius, tai prognozuojama vieta gaunasi 17. ax.gif kiek ten vietu is viso? 24 lygtais?
Atsakyti
Dekui, Gabi 4u.gif Siaip siuo metu esu pasiryzusi sunkiai dirbti biggrin.gif Bet ziuresim, galbut as pati suvoksiu, kad neturiu patirties tokiame darbe ir nesugebesiu, tuomet busiu sazininga su darbdaviu.

Kaip seksis Donatui finale?
8 taures / apv 5 kardai / 9 lazdos
Manau sunkiai. Jis padarys viska, ka gali, paklos visus savo kozirius taip sakant, bet, manau, ir pats nesitiki nieko laimeti. Pas mane 9 lazdu kortoje meska pas ta zmogeli su lazdomis ateina, tai vat pries kazka jis pats jauciasi silpnas ir negalintis nugaleti.
Kazkaip man pesimistiskai ant jo krenta, ir pusfinaly sukrito taip, tarsi nepateks biggrin.gif

Nors manau del vietos traukti nereiketu, na, bet pabandziau. Mintyse taip ir turejau, kad trauksiu tris kortas ir sumuosiu skaiciukus, jei dvaras - ignoruosiu.
apv magas / likimo ratas / apv 8 taures
Sumuojant bendrai, 19 turetu buti. Bet mintyse nenusistaciau, ar tiesias, ar ir apverstas sumuosiu, tai jei imant tik tiesias, tuomet 10 vieta

Kaip Ritandrai seksis rytoj kelione?
tauriu karaliene / imperatore / apv 7 kardai (2 pentakliai / zynys) / apv kardu tuzas / apv pentakliu karalius
Sakyciau keiones pradzia labai grazi turetu buti, su vaikais kazkur vyksti? bet veliau bus manyciau kazkokiu pasvarstymu, bandymu palaviruoti ir cia apsisprendimas gali buti priimtas toks, koks atrodo teisingiausias, bet veliau taip nepasirodys. Man ir i konflikta su vyru panasu, kad visa tai issirutulioti gali.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 13, 17:05)
Laba.

Lazdu 2, bokstas, imperatorius kaip interpretuot nezinau pamastymai: tolima kelione gal net i pajuri,ber tokia tikimasi kad bus gera,bet kazkokios kliutys,bet gale tokia kaip ir ramybe,vyriskas sprendimas.
Atsakyti