QUOTE(matrica_2 @ 2016 05 13, 14:59)
Man si korta yra parodziusi, jog kas leicia darbinius klausimus reikia labai klausyti ir paisyti savo partnerio nuomones , bei patarimu, kuris namuose salia taves sedi

Bet ne tik klausyti, bet ir darbe tuos patarimus pritaikyti
Matrica - taip! Kadangi mano ir mano vyro profesijos tam tikra prasme persipynusios, pries si pokalbi jis man keleta mini paskaiteliu pravede apie naujus ir uzmirstus dalykus, tas tikrai praverte, nes pokalbio metu buvo klausimas apie tai, su kuo man neteko dirbti, bet vat mano vyras apie tai papasakojau ir as paminejau protinga programa, kad teko matyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 13, 18:35)
Marselis. kaip seksis pokalbis del darbo?
10 kardu, 10 lazdu, lazdu karaliene, monetu karaliene, Imperatorius.
simboliskai gerai kortos susideliojo. dvi karalienes sedi ir ziuri viena i kita. Imperatorius irgi ziuri i lazdu karaliene. o uz lazdu karalienes nugaros stovi 10 kardu ir 10 lazdu..
zodziu mano nuomone, tu darbo atsisakysi pati. nes karaliene istieusi moneta tau (lazdu karalienei) kaip ir siulo ta darba, bet ant tavo peciu guli kardai su lazdom. tau tikriausiai bus ir fiziskai ir moraliskai per sunku ten dirbti. laukia didziulis kruvis, kurio galbut nesugebesi patempti. arba tiesiog pervargsi ir "atsoks fantazija", jeigu taip galima issireiksti.

Gabi, aciu. Pokalbis jau praejo. Viskas kaip ir gerai, bet tradiciskai reikia laukti dar treciosios salies (kliento) atsakymo ir galbut dar vieno pokalbio. Sitam direktoriui kaip ir patikau, kaip ir viskas gerai

Taigi, eilini karta esu viena koja izengusi, liko tik antra koja ikelt

Tik tiek, kad pradziai pasiule 2 men kontrakta ir jei siame projekte pasirodau gerai, tuomet jau nuolatine sutarti

Toks kaip bandomasis, tik ne laikotarpis, o projektas
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess