Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 14, 20:59)
man bjaurovizijos nelabai uzkrauna, tai bandysiu tau padelioti. nes su tom apv kortom nieko nesupratau.. biggrin.gif  4u.gif

tai patikek, kaip as nesuprantu, akiose tamsu doh.gif buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 14, 21:23)
labas visoms. turiu as tokia problemele. kuri man kelia siaubinga baime bet kuriuo atveju, taigi nesu objektyvi. Reiskias situacija, kur as turiu nueit i valdiskus namus ir pasiaiskinti ar kokio ten b is manes nores. blogo as nieko nepadariau, isskyrus per naivuma ir durna galva, pasitikejau istaiga, kuri maziausiai to verta. dabar issitraukiau kortas dviem variantam kaip galiu pasielgti. dviem kaladem biggrin.gif

Sudominai ir mane savo dėlione g.gif Dėliojau Lenormand kortas.
Jei nueisi į valdiškus namus:
Raktas, žuvys, medis - rasi savo problemos sprendimo raktą ir sėkingai viską sutvarkysi.

Jei neisi ir viską paliksi savieigai:
lapė, kryžius, gandras - melas, bausmė už apgaulę ir nauji išbandymai, permainos į blogą.

Sakyčiau aiški žinutė, kad nuėjusi dar galėsi kažką išsiaiškinti ir jei tai susiję su pinigais, tai jų gausi, ar bent neprarasi. Jei neisi, tai dar labiau nukėntėsi, nei jau nukentėjai.
Atsakyti
mano eurovizija jau veikia! bandysiu delioti, Amariliai.
Atsakyti
Amariliai,

Deviant Moon.
Jeigu eisi:

Pasaulis, XX Nuosprendis, monetu karaliene.

manau, kad jeigu eisi, tai tau bus tik i gera. viskas nusvis naujomis spalvomis ir po to apsilankymo tu busi truputi pasikeitusi ir i viska paziuresi nauju kampu. galbut atrasi, tai ko anksciau nezinojai arba sena tiesa tik dar karta pasitvirtins (prikelsi ja is naujo). na ir imsiesi iniciatyvos kazka keisti, daryti kitaip. galbut kazko atsisakysi.

Jeigu neisi:

tauriu riteris, monetu riteris, monetu pazas.

kazkoks vyriskis saugos tave, bus tau paslaugus ir labai nores padeti. galbut jis tave pakonsultuos ir tu kazka ismoksi is jo. sulauksi demesio is jo arba tau artimu zmoniu. jie darys tau itaka, bandys padeti.

patarimas - lazdu pazas, tauriu karalius

manau paklausyk vyriskio patarimo, ka jis tau sako, ir taip daryk. smile.gif nes gali likti ant ledo. smile.gif cia lazdu pazas pavaizduotas su kojukais slidinejantis ant ledo.
Atsakyti
dekui merginos. kazkokiu budu vadinas ten reik nueit. yra trecia salis, kuri nezinau tiksliai ar gali, bet manau, imanoma, kad man padetu, tarkim eitu kartu ar pan. ko tiketis sitoj situacijoj is trecios salies (dar viena istaiga, su kuria as ne konflikte visai).

man nekalba kortos. tauriu riteris apv, 5 pent apv, teismas apv. cia i klausima ko tiketis is treciu asmenu.

yra vyriskis, ka tik kalbejau, palaiko moraliskai.
Atsakyti
nu nesvarbu, pasikonsultavau ne su kortom, su zmonem. generuoju pozityva ir ramybe savo gyvenime ommmmmmm...

atgal i lova. isvien kosmarai nakti, labai labai retai taip buna. aisku persibijojau ir uzmigau su Blavatskaja audio ijungta, matyt jos pasakojimai irgi prisidejo biggrin.gif sita gi, bjaurovizijos fone as irgi kica ziuresiu, tai Mentalistas! a kuo as prastesne kico megeja?

Ritandra, Tu giwa? Neissigandai to, ka Tau nusiunciau? Tikiuosi ne...
5 lazdos mano dienos korta. tai su kuo cia aiskintis reiks sventa diena? niekam rago nekelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 15, 10:03)

Ritandra, Tu giwa? Neissigandai to, ka Tau nusiunciau? Tikiuosi ne...

Gyva biski... bet ne nuo to ka siuntei (maciau bet nemaciau tuo paciu) o nuo to kad islakiau 6 sampo tryse vakar.... atsikeliau ryte galva plysta... vaistu po ranka tik vaikiska apap turejau kur pilt ant lieziuvio... o braskiniai... o saldus... jopsikmat doh.gif vyras dar 2 sampes taures atnese - prasviesejo... cool.gif jauciu ne nuo vaistu... tokia gumine vaikstau, zidini kuriu tipo sekmadienis... vakar buvo vakarelis kur buna draugai siuncia filmuota medziaga, tu su jais juokies bet mintyse galvoji eina na... lotuliukas.gif
Na prisilakiau zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 05 15, 08:03)

5 lazdos mano dienos korta. tai su kuo cia aiskintis reiks sventa diena? niekam rago nekelsiu.

ai ne as aiskinausi, bet klausiausi tokiu dalyku. kas cia dar tokio... vakare buvau subalamutinta blogaja prasme, bandziau ten atstovet savo poziuri, bet ai... taip ir pasireiske turbut.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2016 05 13, 14:59)
Man si korta yra parodziusi, jog kas leicia darbinius klausimus reikia labai klausyti ir paisyti savo partnerio nuomones , bei patarimu, kuris namuose salia taves sedi smile.gif Bet ne tik klausyti, bet ir darbe tuos patarimus pritaikyti biggrin.gif 

Matrica - taip! Kadangi mano ir mano vyro profesijos tam tikra prasme persipynusios, pries si pokalbi jis man keleta mini paskaiteliu pravede apie naujus ir uzmirstus dalykus, tas tikrai praverte, nes pokalbio metu buvo klausimas apie tai, su kuo man neteko dirbti, bet vat mano vyras apie tai papasakojau ir as paminejau protinga programa, kad teko matyti biggrin.gif
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 13, 18:35)
Marselis. kaip seksis pokalbis del darbo?

10 kardu, 10 lazdu, lazdu karaliene, monetu karaliene, Imperatorius.

simboliskai gerai kortos susideliojo. dvi karalienes sedi ir ziuri viena i kita. Imperatorius irgi ziuri i lazdu karaliene. o uz lazdu karalienes nugaros stovi 10 kardu ir 10 lazdu.. biggrin.gif
zodziu mano nuomone, tu darbo atsisakysi pati. nes karaliene istieusi moneta tau (lazdu karalienei) kaip ir siulo ta darba, bet ant tavo peciu guli kardai su lazdom. tau tikriausiai bus ir fiziskai ir moraliskai per sunku ten dirbti. laukia didziulis kruvis, kurio galbut nesugebesi patempti. arba tiesiog pervargsi ir "atsoks fantazija", jeigu taip galima issireiksti.  biggrin.gif  4u.gif

Gabi, aciu. Pokalbis jau praejo. Viskas kaip ir gerai, bet tradiciskai reikia laukti dar treciosios salies (kliento) atsakymo ir galbut dar vieno pokalbio. Sitam direktoriui kaip ir patikau, kaip ir viskas gerai smile.gif Taigi, eilini karta esu viena koja izengusi, liko tik antra koja ikelt biggrin.gif Tik tiek, kad pradziai pasiule 2 men kontrakta ir jei siame projekte pasirodau gerai, tuomet jau nuolatine sutarti smile.gif Toks kaip bandomasis, tik ne laikotarpis, o projektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 16, 15:35)
Matrica - taip! Kadangi mano ir mano vyro profesijos tam tikra prasme persipynusios, pries si pokalbi jis man keleta mini paskaiteliu pravede apie naujus ir uzmirstus dalykus, tas tikrai praverte, nes pokalbio metu buvo klausimas apie tai, su kuo man neteko dirbti, bet vat mano vyras apie tai papasakojau ir as paminejau protinga programa, kad teko matyti biggrin.gif

Gabi, aciu. Pokalbis jau praejo. Viskas kaip ir gerai, bet tradiciskai reikia laukti dar treciosios salies (kliento) atsakymo ir galbut dar vieno pokalbio. Sitam direktoriui kaip ir patikau, kaip ir viskas gerai smile.gif Taigi, eilini karta esu viena koja izengusi, liko tik antra koja ikelt biggrin.gif Tik tiek, kad pradziai pasiule 2 men kontrakta ir jei siame projekte pasirodau gerai, tuomet jau nuolatine sutarti smile.gif Toks kaip bandomasis, tik ne laikotarpis, o projektas smile.gif

Geros naujienos, kaip sakoma gera pradzia puse darbo, tikekimes viskas bus ok 😉

Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 16, 15:52)
Geros naujienos, kaip sakoma gera pradzia puse darbo, tikekimes viskas bus ok 😉

Jus man zioplai pasakykit, nu niekur nerandu jokios info, ar galima is telefono i cia ikelt foto?
Atsakyti
gal paziurim del dingusios merginos?

http://www.alfa.lt/s...miausiu-versiju
Atsakyti
Kokie sansai kad Ugne atsiras
Tauriu 6
Greiciausiai tai savo noru ir sutikimu su kazkuo susitiko, naujos pazintys
Kas siuo metu su Ugne
Skeptru karalius
Vienoj vietoj radau aprasyma, kad tai gali but giminaitis ar artimas seimos draugas, geras patarejas, blogu ketinimu neturi
Atsakyti