Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

QUOTE(blykste38 @ 2016 05 18, 13:42)
fortunos ratas, kardu karalius, kardu 3 apv/  tauriu 6 iskrito bemaisant
visa tai sprendziasi dabar, netiketas sekmes pavarotas(tiksliau tu jo lauki bet nesitiki ),greiciausiai pokalbis vyks su vyru, ka besakytum kaip bekalbetum viskas spres jis, jis mato tik save ir jokiu konkurentu ar bandanciu jam priestaraut jis nepakes, matomai yra neblogu kandidatu ir be taves, pokalbiui turi pasiruost(pasidomet labiau, nors manau kad ir taip zinai apir kompanija) ko gero konkurentai turi daugiau experience nei tu, o tu gal daugiau ziniu turi , manau teks pasisteng ir idoryt kad tu esi verta to daro

sekmes kaip bebutu 4u.gif

Aciu smile.gif Pokalbis tikrai su vyru. Ir taip, dabar jau jo atsakymas tures itaka, ar gausiu darba, ar ne, nes paskutinis etapas. Savaime suprantama, as nieko nezinau apie tai, kas vyksta viso to proceso viduje. Tik tiek, kad mano darbo sutartis butu su vienu zmogumi, o is to zmogaus mano darbo jega "perpirktu" ta imone, kurios atstovas ryt mane kalbins. Vakar kalbejau su pirmuoju zmogumi, jis sake, kad jo imone jau yra antrosios imones klientas ir tas vyras, su kuriuo ryt kalbesiu, pasitiki jo zodziu bei pasirinkimu, tad man belieka uztikrintai savimi pasirodyti ir nesusivaryti smile.gif Aisku, cia tik zodziai, ir as is tiesu nezinau, kiek juose tiesos smile.gif

QUOTE(Ritandra @ 2016 05 18, 15:35)
Merginos MAN MONTUOJA VIRTUVE  notworthy.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  ploja.gif  ploja.gif  59.gif

Sedziu ir kaifuoju! Pasigirsiu jopsikmat idesiu foto!! Nuo spalio!!! SPALIO laukta  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Sveikinu, pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 18, 11:13)
Merginos, ryt ryte turiu telefonini pokalbi del darbo, paskutinis etapas. Gal norit ir galit kuri paziuret, kaip seksis?

Man iskrito taip pentakliu riteris / kardu karaliene / apv 6 lazdos / apv 5 lazdos / apv zyne
Atrodo, kad susivarysiu del nepakankamo pasitikejimo savim ir nepakankamu ziniu

Kaip seksis irony pokalbis?

Tauriu tuzas (apv) / lazdu karalius (apv) / bokstas...

Manau kad nieko gero, nesuzavesi to pokalbio, is kortu sakyciau vytukas bus ir pasiputes ir jau nusistates... toks vaizdas kad suvartys tave lygioj vietoj sad.gif

Nu tikrai sudinos kortos! Tikiuos as neteisi.

Viskas griztu i eteri. Toki darba turejau ir dar kompas darbe stringa kazko tai ramiai taip ir tunojau wink.gif

Atsakyti
Ritandra, dekui mirksiukas.gif
Kaip bebutu, as neprapulsiu, jau siaip ar taip kai ka gavau is visu situ pokalbiu smile.gif Taigi viskas gerai, net jei ir negausiu darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 18, 08:41)
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif liux, nu bet ir prapuolus neblogai,turejai jau senai issipagiriot po eurovizijos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 18, 20:18)

Dabar laistau virtuve vel dingsiu savaitei wink.gif ciukinsiuos 😂😂😂 alc.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 18, 13:57)
Dabar laistau virtuve vel dingsiu savaitei wink.gif ciukinsiuos 😂😂😂  alc.gif  alc.gif

as savo vyrus atostogauti i LT isleidau, tai galim kartu svesti! lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 18, 22:13)
as savo vyrus atostogauti i LT isleidau, tai galim kartu svesti!  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif kur man atskrist 😃
zinai, kaip tu lt busi as tave kvieciu pasiaust 😂😂
Papildyta:
Nufotkinciau panikes ta savo dziaugsma 😉 bet... nu bonka ant stalo, desros gabalas metos, cipsu pokas... gedos tik prisidaryciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ryt sutvarkysiu ir pokstelsiu 😂 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 18, 15:43)
thumbup.gif  kur man atskrist 😃
zinai, kaip tu lt busi as tave kvieciu pasiaust 😂😂
Papildyta:
Nufotkinciau panikes ta savo dziaugsma 😉 bet... nu bonka ant stalo, desros gabalas metos, cipsu pokas... gedos tik prisidaryciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ryt sutvarkysiu ir pokstelsiu 😂  thumbup.gif

tai butinai! tik as LT busiu 2017m. ar islauksi.. lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 18, 21:13)
tai butinai! tik as LT busiu 2017m. ar islauksi..  lotuliukas.gif  4u.gif

As is vis i lt bijau skrist, kai pabunu kad ir savaite tokia nostalgija apima, isvarau su asarom ,nu gal kada grysim ir mes visam
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 18, 23:15)
As is vis i lt bijau skrist, kai pabunu kad ir savaite tokia nostalgija apima, isvarau su asarom ,nu gal kada grysim ir mes visam

Grįžkit, merginos, labai mažai čia mūsų liko neišvažiavusių ir norinčių ką nors pakeisti į gerą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 18, 13:42)
fortunos ratas, kardu karalius, kardu 3 apv/  tauriu 6 iskrito bemaisant
visa tai sprendziasi dabar, netiketas sekmes pavarotas(tiksliau tu jo lauki bet nesitiki ),greiciausiai pokalbis vyks su vyru, ka besakytum kaip bekalbetum viskas spres jis, jis mato tik save ir jokiu konkurentu ar bandanciu jam priestaraut jis nepakes, matomai yra neblogu kandidatu ir be taves, pokalbiui turi pasiruost(pasidomet labiau, nors manau kad ir taip zinai apir kompanija) ko gero konkurentai turi daugiau experience nei tu, o tu gal daugiau ziniu turi , manau teks pasisteng ir idoryt kad tu esi verta to daro

sekmes kaip bebutu 4u.gif

QUOTE(Ritandra @ 2016 05 18, 15:51)
Kaip seksis irony pokalbis?

Tauriu tuzas (apv) / lazdu karalius (apv) / bokstas...

Manau kad nieko gero, nesuzavesi to pokalbio, is kortu sakyciau vytukas bus ir pasiputes ir jau nusistates... toks vaizdas kad suvartys tave lygioj vietoj sad.gif

Nu tikrai sudinos kortos! Tikiuos as neteisi.
Viskas griztu i eteri. Toki darba turejau ir dar kompas darbe stringa kazko tai ramiai taip ir tunojau wink.gif

Merginos, zinokit visai gerai tas pokalbis praejo thumbup.gif Tik tiek, kad visai ne taip, kaip tikejausi. Man buvo pasakyta, kad pokalbis bus su vienu vyru ir jis nores patikrinti mano zinias su viena programa. Tas man is karto kele itarima, kaip ta gali padaryti telefonu, o ne realia praktine uzduotimi, na, bet pagalvojau klausines teoriniu klausimu smile.gif O buvo viskas taip, kad nieko apie tai is esmes neklausinejo. taigi, visu pirma, mane kamantinejo du, o ne vienas zmogus lotuliukas.gif Antra, klausinejo labiau bendrinius klausimus apie mano patirti, ka dariau pries tai buvusiam darbe, kaip atsiradau sitoje specialybeje, ka su specialybe susijusio veikiau per visu tu metu pertrauka, ka daryciau per pirma savaite darbe, jei gauciau si darba ir pan klausimai. Nesusivariau, nes per daug didelio jaudulio nebuvo biggrin.gif Plius papasakojo apie pati darba. Nepatiko man vieta is tiesu, kur reikes dirbti, ne pats greiciausias susisiekimas ir po keliu savaiciu ta vieta dar pasikeistu. Plius, pasikeitus vietai neuzteks vien anglu kalbos, reiks vietines - tas buvo staigmena, nes man buvo pasakyta, kad reik butent anglu kalbos. Tai vat, daug staigmenu ir netiketumu islindo per si pokalbi ir ne viskas man taip jau puikiai tinka smile.gif Bet, kadangi kalba eina apie 2 men projekta pradziai, tai jei gauciau darba, vistik ko gero surizikuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 05 19, 07:04)
Merginos, zinokit visai gerai tas pokalbis praejo thumbup.gif Tik tiek, kad visai ne taip, kaip tikejausi. Man buvo pasakyta, kad pokalbis bus su vienu vyru ir jis nores patikrinti mano zinias su viena programa. Tas man is karto kele itarima, kaip ta gali padaryti telefonu, o ne realia praktine uzduotimi, na, bet pagalvojau klausines teoriniu klausimu smile.gif O buvo viskas taip, kad nieko apie tai is esmes neklausinejo. taigi, visu pirma, mane kamantinejo du, o ne vienas zmogus  lotuliukas.gif Antra, klausinejo labiau bendrinius klausimus apie mano patirti, ka dariau pries tai buvusiam darbe, kaip atsiradau sitoje specialybeje, ka su specialybe susijusio veikiau per visu tu metu pertrauka, ka daryciau per pirma savaite darbe, jei gauciau si darba ir pan klausimai. Nesusivariau, nes per daug didelio jaudulio nebuvo biggrin.gif  Plius papasakojo apie pati darba. Nepatiko man vieta is tiesu, kur reikes dirbti, ne pats greiciausias susisiekimas ir po keliu savaiciu ta vieta dar pasikeistu. Plius, pasikeitus vietai neuzteks vien anglu kalbos, reiks vietines - tas buvo staigmena, nes man buvo pasakyta, kad reik butent anglu kalbos. Tai vat, daug staigmenu ir netiketumu islindo per si pokalbi ir ne viskas man taip jau puikiai tinka smile.gif Bet, kadangi kalba eina apie 2 men projekta pradziai, tai jei gauciau darba, vistik ko gero surizikuociau smile.gif

nu va, viskas liuks, Irony! thumbup.gif tikekimes, kad gausi savo issvajota darba! drinks_cheers.gif

gal ka nors pasipraktikuojam? jeigu kas nors nori buitiniu klausimu, tai galit pasipraktikuoti "ka as siandien padariau? koki darba atlikau? kur buvau? smile.gif

Atsakyti