Įkraunama...
Įkraunama...

Taro 26 tema

Sveikos visos 4u.gif

nebeturiu kada prisėsti prie kortų - darbas, vaikai, daržai, nebėra kada paimti kortų į rankas, nors kartas nu karto pasiilgstu ir prisimenu savo kortytes. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 05 19, 16:32)
nu va, viskas liuks, Irony!  thumbup.gif tikekimes, kad gausi savo issvajota darba!  drinks_cheers.gif
gal ka nors pasipraktikuojam? jeigu kas nors nori buitiniu klausimu, tai galit pasipraktikuoti "ka as siandien padariau? koki darba atlikau? kur buvau? smile.gif

Norėjau pasipraktikuoti ar bekalba su manim kortos, tai bandau su praktikos klausimu. Kokį darbą atlikai vakar ?
Bokštas (apv), X Taurių (apv), X Lazdų

Manyčiau kažką darei, keitei šeimos labui. Šis darbas galbūt nėra tau kasdienis ir įprastas, netgi reikalaujantis daug pastangų ir atsakomybės. Kas tai galėtų būti tiskliai negaliu įvardinti. g.gif
Atsakyti
Hello, kur dinge visos😉
As kaip visada su klausimais, zodziu ruosiuosi pas ekstrasense ir galvoju kaip klausimus uzduot , o gal ji be klausimu pasakos kazka, pas tokia nesu buvus niekad, aisku turiu kalna klausimu bet tiesiog smalsumas veda pas ja,
Jei norit galit paziuret kaip seksis pas ja, ar tikrai zmogus turiu tuos gabumus 😉
Atsakyti
Sveikos ,

Meciau kortas klausimui: ar padarys zmogus x mum paslauga,isigijant viena daikta?

2 lazdos(apv) / disku karalius (apv) / disku 10

Pati manyciau kad padarys, aplamai dvi lazdos pas mane pavaizduotos vyras ir motetis, tai sakyciau kad cia mes su vyru del sito reikalo diskutuojantys, apversta tai kad nuomones issiskiria reik ar ne wink.gif (nes as noriu to daikto o vyras dvejoja) 😉 disku karalius man vis krenta mano vyru, tai vistik su tuo zmogum kalbet ir derint turi jis nors nelabai nori (tai gali rodyt ir apversta kirta) o desimt disku manau kad viskas bus ok. Seima laiminga 😂

Zodziu gavau baldus tai kita chuinia keliu seimoj 😃😃😃

As zinokit supuosi savo kasike, geriu kokteiliuka 🍸🍸🍸 saile raudonina zandus, vyras zole pjauna, vaikai pietu miega 😃 kas gali but tobuliau ??? Ai dar pirtele vakarui kurenas 😎 tobulas sestadienis!!!
Papildyta:
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 21, 15:01)
Hello, kur dinge visos😉
As kaip visada su klausimais, zodziu ruosiuosi pas ekstrasense ir galvoju kaip klausimus uzduot , o gal ji be klausimu pasakos kazka, pas tokia nesu buvus niekad, aisku turiu kalna klausimu bet tiesiog smalsumas veda pas ja,
Jei norit galit paziuret kaip seksis pas ja, ar tikrai zmogus turiu tuos gabumus 😉

Ir kas tau cia per norai?? Kokia ekstrasense? Bet googlas meta tokia ar kokia is pogrindzio "su rekomendacijom" wink.gif
Eini is idomumo ar turi bedu? Nes tokiu zmoniu iesko ne is idomumo siaip... ka tu tikies suzinot? Ateiti???
Atsakyti
Sveikos merginos, gal jums pravers, vis krisdavo man deriniuose spektrų 8 su Taurių 9, vis galvojau dėl to, kad tai poros bendravimas daugiau sms nei susitikimais, o dabar tiesa išaiškėjo, kad vyrukas nori tiesiog internetinės meilės, kuri taip paplitusi Amerikoje ir sunku patikėt, bet jau kvepia ir pas mus, tai va koks aiškus buvo derinukas kortų, tiesiog kažkaip sunku patikėti.

Dar Kvailys vis lydėdavo, kuris rodė pradžią naujų santykių, dabar tuose santykiuose lydinti korta Teisingumas, santykiai po to, kai buvo pasakyta, kad kaip ir aišku, kad vyrukas nori tik internetinio santykio, lengvai pašlijo, atšalo ir pradėjo lydėti korta Teisingumas, aš manau, kad jis sprendžia, renkasi, analizuoja šiuos santykius, ar jam verta toliau juos turėti, bet kaip keista man tokie santykiai, ir dar iš vyro pusės...hmmm. Gal kuri pridurtų apie šią kortą kažką...

traukta ar nori pratęsti santykius krito Žynys, Taurių 2, Diskų karalienė, Spektrų karalienė, Teisingumas (kaip visada). Manau, jis nori turėti palaikyti santykius su dviem moterim arba turėti santykius su Diskų karaliene, o dėl Spektrų karalienės šiuo metu dvejoja, svrasto?

Žvaigždė taip pat lydi šiuose santykiuose, kuri rodo nerealią meilę, neapčiuopamą, daugiau svajonę???

Ritandra, laukiam foto virtuvės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 21, 12:04)
Sveikos ,

Meciau kortas klausimui: ar padarys zmogus x mum paslauga,isigijant viena daikta?

2 lazdos(apv) / disku karalius (apv) / disku 10

Pati manyciau kad padarys, aplamai dvi lazdos pas mane pavaizduotos vyras ir motetis, tai sakyciau kad cia mes su vyru del sito reikalo diskutuojantys, apversta tai kad nuomones issiskiria reik ar ne wink.gif (nes as noriu to daikto o vyras dvejoja) 😉 disku karalius man vis krenta mano vyru, tai vistik su tuo zmogum kalbet ir derint turi jis nors nelabai nori (tai gali rodyt ir apversta kirta) o desimt disku manau kad viskas bus ok. Seima laiminga 😂

Zodziu gavau baldus tai kita chuinia keliu seimoj 😃😃😃

As zinokit supuosi savo kasike, geriu kokteiliuka 🍸🍸🍸 saile raudonina zandus, vyras zole pjauna, vaikai pietu miega 😃 kas gali but tobuliau ??? Ai dar pirtele vakarui kurenas 😎 tobulas sestadienis!!!
Papildyta:
Ir kas tau cia per norai?? Kokia ekstrasense? Bet googlas meta tokia ar kokia is pogrindzio "su rekomendacijom" wink.gif 
Eini is idomumo ar turi bedu? Nes tokiu zmoniu iesko ne is idomumo siaip... ka tu tikies suzinot? Ateiti???

Aga su rekomendacijom, apsale sake isejo is jos, aisku kad su reikalu man vis ramybes verslo klausimais neduoda galva sukasi, vyrui galva barskinu be reikalo 😉
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 05 21, 15:11)
Aga su rekomendacijom, apsale sake isejo is jos, aisku kad su reikalu man vis ramybes verslo klausimais neduoda galva sukasi, vyrui galva barskinu be reikalo 😉

Na nezinau kokia mano nuomone tuo klausimu. Del verslo gal tavo vietoj pasikonsultuociau su tam tikru spec. Yra gi tokiu, kurie teikia paslaugas tokias. Siaip neeeik bijot verslo, gal as taip kalbu nes mes su vyru visada sau dirbom. Nu praknisau su kavine, ok. Anos ten nuostolis - laikas tik. Jei nori grandiozinio jau starto imi pinigu paskola, uzstatai turta, mamos ir vaiku inksrus tada jau reik galvoj smegenu turet. Bet jei del savo veiklos, tai visada bus geriau nei uz alga... vien tas laisves pojutis man atperka! I valdiska darba visada spesi, buvo ir man cia dabar zajobas uzejes ale eit dirbt, bet daugiau is to kad ivertint save, kad kiti ivertintu. Bet... atsipekejau laiku 😃 nes velgi, jei sirdi noras ir galimybes yra tam pradet ir tau virbulem pamojavus sakys neee oi neee tu ka? Numosi ranka leisdama itakot kokiai babcei? O jei atvirksciai? Ji sakys varyk , tu darysi ir nepasiseks, praknisi pinigus, vyras paliks... ka ji tau pasakys? Kad blogai ja supratai.

Na tik noriu pasakyt kad istikro kam to reikia?? Ko eiti?
As pati isvaiksciojus daug bet kaip pamastai tai tikrai neverta, na gal kad ejau is idomumo...
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 21, 12:08)
Sveikos merginos, gal jums pravers, vis krisdavo man deriniuose spektrų 8 su Taurių 9, vis galvojau dėl to, kad tai poros bendravimas daugiau sms nei susitikimais, o dabar tiesa išaiškėjo, kad vyrukas nori tiesiog internetinės meilės, kuri taip paplitusi Amerikoje ir sunku patikėt, bet jau kvepia ir pas mus, tai va koks aiškus buvo derinukas kortų, tiesiog kažkaip sunku patikėti.

Dar Kvailys vis lydėdavo, kuris rodė pradžią naujų santykių, dabar tuose santykiuose lydinti korta Teisingumas, santykiai po to, kai buvo pasakyta, kad kaip ir aišku, kad vyrukas nori tik internetinio santykio, lengvai pašlijo, atšalo ir pradėjo lydėti korta Teisingumas, aš manau, kad jis sprendžia, renkasi, analizuoja šiuos santykius, ar jam verta toliau juos turėti, bet kaip keista man tokie santykiai, ir dar iš vyro pusės...hmmm. Gal kuri pridurtų apie šią kortą kažką...

traukta ar nori pratęsti santykius krito Žynys, Taurių 2, Diskų karalienė, Spektrų karalienė, Teisingumas (kaip visada). Manau, jis nori turėti palaikyti santykius su dviem moterim arba turėti santykius su Diskų karaliene, o dėl Spektrų karalienės šiuo metu dvejoja, svrasto?

Žvaigždė taip pat lydi šiuose santykiuose, kuri rodo nerealią meilę, neapčiuopamą, daugiau svajonę???

Ritandra, laukiam foto virtuvės mirksiukas.gif

Kvailys man tai toks tustybe, jam keliai visi atviri be jokiu apribojimu, grazus pasitikintis , jam nereik jokiu isipareigojimu todel ir siulo meile internetu, gal dabar ir madoj ant bangos bet siuo klausimu as pabusiu senamadiska 😉
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 05 21, 12:41)

Na tik noriu pasakyt kad istikro kam to reikia?? Ko eiti?
As pati isvaiksciojus daug bet kaip pamastai tai tikrai neverta, na gal kad ejau is idomumo...

Is idomumo ir as noriu nueit, faktas kad galvot reik savo galva, siaip idomu pasidare gal kas buvo pas ekstrasensa koki ,vat paskui jums papasakosiu kaip ji ten dirba ka pasakoja, jei leis bandysiu irasyt pokalbi
Atsakyti
Singerita, stai toki darba atlikau: nuejau i banka ir sutvarkiau finansinius reikalus. susimokejau uz mokslus ir papildomai nusiemiau grynu pinigu nuo saskaitos. tai padaryti buvo gana sunku, nes reikejo eiti peskom apie 2km, su vaiku ant ranku (tiksliau nesynej). ir reikejo lipti i didziuli kalna, kas reikalavo daug pastangu. smile.gif

man valdiskas darbas patinka tik tuo, kad atejai-atidirbai- isejai ir uzmirsai. o kai savo turi, tai vajetau kiek reikalu reikia sutvarkyti. angliskai yra tokia fraze 'you sleep with it'. tai reiskia, kad is darbo neiseini niekada. jis visada tavo galvoj, ir visada kazka del jo reikia daryti. tvarkyti visokius reikalus, popierius ir t.t. jau turi didziule atsakomybe, turi rimtai viska valdyti. o tas ziauriai vargina. gerai, tik tiek, kad ateini kada nori, niekas ant galvos nesedi.. ir nereikia gyventi nuo algos iki algos.. smile.gif

jeigu reikia kokiu klausimu paziureti, sakykit, padeliosiu kortas.. (skirta besimokancioms, ne konsultacijai).
Atsakyti
GabiVia52, o gal galite man išmesti tuo pačiu klausimu, kokių santykių nori vyras, ar tik internetinių? būčiau dėkinga, po kelių ir Jums galėsiu išmesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 21, 08:50)
GabiVia52, o gal galite man išmesti tuo pačiu klausimu, kokių santykių nori vyras, ar tik internetinių? būčiau dėkinga, po kelių ir Jums galėsiu išmesti 4u.gif

kokiu santykiu nori vyras? Deviant Moon.

lazdu tuzas, Teismas VIII, 9 monetos, 2 kardai, 7 monetos, 3 taures.

visumoj, mano nuomone, jis nori paprastu santykiu. jis tikrai nenori kazkokiu rimtu isipareigojimu, giliu meiliu, romantikos ar pan. sitam vyrukui jusu bendravimas yra tiesiog pramoga, linksmybes. nieko rimto. tikriausiai ir jis pats dar nera apsisprendes ka is tikruju noretu su jumis daryti ir kaip draugauti. manau, kad jam patinka buti lyderiu, dominuoti santykiuose, priimineti sprendimus jusu abieju labui. tikriausiai jis nori islikti nepriklausomas ir toliau gyventi vienas, megautis savo viengungyste. man atrodo, kad sitie santykiai labiau panasus i vienos nakties nuotyki.

patarimas - 9 kardai, Kvailys.

kortos pataria nepamesti galvos, issivaduoti is baimiu ir streso. neziureti i sia draugyste rimtai, tiesiog pramogauti, be dideliu isipareigojimu.

kaip jau minejai, siuo klausimu krenta Kvailys ir Teismas. kaip matome, man taip pat iskrito sios kortos. kortos tomis dviem kortomis nori pasakyti, kad sie santykiai nesites ilgai, kad cia tik trumpas susizavejimas, pramoga. o del Kvailio reiksmes atskirai, meiles santykiuose, tai jis man reiskia tiesiog saldzialiezuvavima, draugyste del pramogos, daugiau zaidima negu kazkokius rimtus santykius. as manau, kad jis tik zaidzia su tavimi. ir kai nusibosi, jis kita lelyte susiras. 4u.gif
Atsakyti
blykste38, o kokia Jūsų nuomonė apie kortą Teisingumas? ypač šiame derinyje Žynys, Taurių 2, Diskų karalienė, Spektrų karalienė, Teisingumas. Klausimas dėl santykių perspektyvos 4u.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif GabiVia52, wauuuu, labai taikliai apibūdinote situaciją, skaičiau išsižiojusi, aišku nelabai miela tai girdėti, bet situacija tikrai tokia. Dėl Viengungystės taikliai aprašėte, visada dar krisdavo Atsiskyrėlis jo būsenai apibūdinti. Ačiū už patarimų kortas ištrauktas 4u.gif 4u.gif kaip smagu, kad taip galite perskaityti derinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeilė @ 2016 05 21, 10:24)
blykste38, o kokia Jūsų nuomonė apie kortą Teisingumas? ypač šiame derinyje Žynys, Taurių 2, Diskų karalienė, Spektrų karalienė, Teisingumas. Klausimas dėl santykių perspektyvos 4u.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif GabiVia52, wauuuu, labai taikliai apibūdinote situaciją, skaičiau išsižiojusi, aišku nelabai miela tai girdėti, bet situacija tikrai tokia. Dėl Viengungystės taikliai aprašėte, visada dar krisdavo Atsiskyrėlis jo būsenai apibūdinti. Ačiū už patarimų kortas ištrauktas 4u.gif  4u.gif  kaip smagu, kad taip galite perskaityti derinius  4u.gif

as tokia jau esu kortu srity - 'the bad ass' - sakau, tai kaip kortos rodo, nevynioju i vata. gal ir nemalonu, bet tiesa.. biggrin.gif

dar norejau pataisyti: ne spektru, bet skeptru. smile.gif
Atsakyti