QUOTE(Getter @ 2006 07 24, 01:05)
Kažkaip vieną vakarą pagalvojau...Kuom bus užaugęs mano sūnus ?
Ogi - neturiu "žalio" supratimo
Jis nerealiai mėgsta dėlioti dėliones - puzzles. Sudeda net 160 detalių...kas jo amžiuje dar būtų ankstoka.... Ar tai ką nors reiškia???
Kažkas man pasakojo, kaip maža mergaitė (kažkieno dukra) žaisdama kieme kviesdavo visus praeivius atsigerti kavos su pyragėliais (tėvai net pykdavo ir baimindavosi dėl tokio jos elgesio)...pasirodo užaugusi ta mergaitė (moteris) atidarė savo kavinę
Man būtų labai įdomu sužinoti ką jus manot apie savo vaikų ateitį? Ar galit bent įsivaizduot kuom jie bus užaugę? Jei galit, iš ko tai sprendžiat?
Ar yra tokių tėvų/mamų kurie bando vaiko ateitį bent kažkiek planuoti....?
Aš pvz. labai norėčiau, kad mano sūnus grotu smuiku...ir žinau, kad tikrai bandysiu jį tam palenkt (pirštus ilgus turi, klausą neblogą, o ir tėvas (biologinis) smuikininkas). Sakau bandysiu, jei jis nenorės neversiu
Taigi, pasidalinkit savo spėjimais, viltimis ir abejonėmis
Na as pati buvusi smuikininke, bet ne, gal sakysiu kad tiesiog baigiau muzikos mokykloj smuiko klase, nes tikrai nesu smuikininke. Labai nemegau groti, ejau nes mama verte. Nors klausytis smuiku gyvai man patinka.
Siaip mes su vyru abu muzikalus, ir sunus matau gerai girdi, labai puikiai pataiko i natas, nenusidainuoja zodziu. Nezinau, ziuresiu, jei jis nores muzikuoti tai gales eiti, bet nezinau ar to noreciau..
O dabar pastebejau, kad jam labai patinka visokie planai ir zemelapiai. Jis ir pats braizo planus (jam 5eri beje), pvz musu buto plana nupaiso labai gerai, arba nuo namu iki parduotuves planas, su visais namais, gatvem. Pakabinau ant sienos dideli pasaulio zemelapi tai daznai jis ten nagrineja ir klausineja kur kas.