QUOTE(Sigutte @ 2006 07 24, 09:42)

na yra daug bronzantų ir jie įvairios spalvos yra

tai kad dabar visai nera reikalo bronzuotis, reik sauleje pabut

QUOTE(alias @ 2006 07 24, 12:50)
jo, oras tai geras. bet pries vestuves visai nera laiko gulet papludimy
as tai nusprendziau pora kartu nubegt i soliariuma, siaip tai nesu jau labai balta, bet noreciau buti rudesne
manau kokiu triju katru pakaks.

kokį 15 kartų prieš vestuves buvau po 10-12 min. soliariume, 3-4 prie jūros, dar ir savaiminio įdegio kremu tepiaus....

QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 13:10)
kokį 15 kartų prieš vestuves buvau po 10-12 min. soliariume, 3-4 prie jūros, dar ir savaiminio įdegio kremu tepiaus....
jau galvojau, kad daugiau nebeįdegsiu, bet va po vestuvių įdegiau taip, kaip reikia - Ispanijoj
išvada: į povestuvinę kelionę reikia važiuot prieš vestuves

koki savaiminio idegio krema naudojai?
QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 13:10)
jau galvojau, kad daugiau nebeįdegsiu, bet va po vestuvių įdegiau taip, kaip reikia - Ispanijoj
išvada: į povestuvinę kelionę reikia važiuot prieš vestuves

ir ta pati galvojau

QUOTE(Nerytė @ 2006 07 24, 16:25)
koki savaiminio idegio krema naudojai?
DELIA

QUOTE(helena @ 2006 07 24, 17:10)
ir ta pati galvojau
povestuvinej pailsejau, idegiau, ir dar 5 kg priaugau ( cia man tikra svente
) tai vat kai taip atrodai, reikia "zenytis"!

tai va kad i darba reikia eit, nera laiko degintis... Elij'a tu man atrodo is siauliu... tai patark kur Siauliuose eiti del nupurskimo (gyvenu Vilniui tai niekur Siauliuose nebesigaudau), ar reikia is anksto ten nueiti ar tik diena pries vestuves nueiti, tegul nupurskia ir viskas.. ?
kazko labai nedrasu man pirma karta... bijau kad nebebus kur detis jei baisiai atrodysiu
kazko labai nedrasu man pirma karta... bijau kad nebebus kur detis jei baisiai atrodysiu
SOS merginos kaip panaikinti petnešėles nuo maudimuko, jau praradau viltį