Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

sena tema
Atsakyti
g.gif io kai nusibronzuoji koks odos atspalvis gaunas?? Ar panasus i soliariumo ar grazesnis.. Man tai soliariuminis toks oranzinis unsure.gif nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 07 24, 09:42)
g.gif  io kai nusibronzuoji koks odos atspalvis gaunas?? Ar panasus i soliariumo ar grazesnis.. Man tai soliariuminis toks oranzinis unsure.gif nelabai  g.gif

na yra daug bronzantų ir jie įvairios spalvos yra wink.gif oranžiniai labiau tropinis įdegis, tik bijau sumeluoti. wink.gif pati naudojausi ir buvau labai patenkinta drinks_cheers.gif pasikonsultuok su soliariumo darbuotojomis, jos pataria tinkamai
Atsakyti
tai kad dabar visai nera reikalo bronzuotis, reik sauleje pabut biggrin.gif
Atsakyti
jo, oras tai geras. bet pries vestuves visai nera laiko gulet papludimy verysad.gif as tai nusprendziau pora kartu nubegt i soliariuma, siaip tai nesu jau labai balta, bet noreciau buti rudesne g.gif manau kokiu triju katru pakaks.
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2006 07 24, 12:50)
jo, oras tai geras. bet pries vestuves visai nera laiko gulet papludimy verysad.gif as tai nusprendziau pora kartu nubegt i soliariuma, siaip tai nesu jau labai balta, bet noreciau buti rudesne g.gif manau kokiu triju katru pakaks.

kokį 15 kartų prieš vestuves buvau po 10-12 min. soliariume, 3-4 prie jūros, dar ir savaiminio įdegio kremu tepiaus.... doh.gif jau galvojau, kad daugiau nebeįdegsiu, bet va po vestuvių įdegiau taip, kaip reikia - Ispanijoj lotuliukas.gif išvada: į povestuvinę kelionę reikia važiuot prieš vestuves
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 13:10)
kokį 15 kartų prieš vestuves buvau po 10-12 min. soliariume, 3-4 prie jūros, dar ir savaiminio įdegio kremu tepiaus.... doh.gif jau galvojau, kad daugiau nebeįdegsiu, bet va po vestuvių įdegiau taip, kaip reikia - Ispanijoj  lotuliukas.gif išvada: į povestuvinę kelionę reikia važiuot prieš vestuves

koki savaiminio idegio krema naudojai?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 24, 13:10)
kokį 15 kartų prieš vestuves buvau po 10-12 min. soliariume, 3-4 prie jūros, dar ir savaiminio įdegio kremu tepiaus.... doh.gif jau galvojau, kad daugiau nebeįdegsiu, bet va po vestuvių įdegiau taip, kaip reikia - Ispanijoj  lotuliukas.gif išvada: į povestuvinę kelionę reikia važiuot prieš vestuves

ir ta pati galvojau drinks_cheers.gif povestuvinej pailsejau, idegiau, ir dar 5 kg priaugau ( cia man tikra svente thumbup.gif ) tai vat kai taip atrodai, reikia "zenytis"!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 07 24, 16:25)
koki savaiminio idegio krema naudojai?

DELIA rolleyes.gif

QUOTE(helena @ 2006 07 24, 17:10)
ir ta pati galvojau  drinks_cheers.gif  povestuvinej pailsejau, idegiau,  ir dar 5 kg priaugau ( cia man tikra svente thumbup.gif ) tai vat kai taip atrodai, reikia "zenytis"!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif VA VA tongue.gif aš taip pat... na gal ne 5 kg, bet man atrodė, kad bus kokie 5 biggrin.gif
Atsakyti
as pries vestuves buvau nusipirkus abonementa i soliariuma, dar kremuka psiemiau, kad lygiai idegt. ir tikrai uzteko, oda buvo lygi ir idegus.
Atsakyti
tai va kad i darba reikia eit, nera laiko degintis... Elij'a tu man atrodo is siauliu... tai patark kur Siauliuose eiti del nupurskimo (gyvenu Vilniui tai niekur Siauliuose nebesigaudau), ar reikia is anksto ten nueiti ar tik diena pries vestuves nueiti, tegul nupurskia ir viskas.. ?
kazko labai nedrasu man pirma karta... bijau kad nebebus kur detis jei baisiai atrodysiu
Atsakyti
SOS merginos kaip panaikinti petnešėles nuo maudimuko, jau praradau viltį cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti