Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(tundra @ 2006 08 04, 21:22)
toms, ka domina purskiamo idegio kainos - bent jau Kaune 40 lituku kainuoja. Kai pagalvoji, truputi brangoka... bet uztat nei kiek nekenkia odai ax.gif  blush2.gif

A čia už tuos 40 litukų visą kūną nupurškia..? Nes kiek teko girdėti... jei nori pvz. tik kokio veido.. ar kojų.. tai tiek kainuoja.. o jei jau viso kūno.. tai brangiau.. unsure.gif
Ir kur už tuos 40 lt čia purškia, a ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 05, 16:14)
A čia už tuos 40 litukų visą kūną nupurškia..? Nes kiek teko girdėti... jei nori pvz. tik kokio veido.. ar kojų.. tai tiek kainuoja.. o jei jau viso kūno.. tai brangiau..  unsure.gif
Ir kur už tuos 40 lt čia purškia, a ?  ax.gif

Taip, drauge, kainuoja 40 litu bigsmile.gif 4u.gif viso kuno..purskia savanoriuose.smile.gif Jei domina, parasyk man sms, duosiu tel.numeri, kuriuo reikia pasiskambinti. smile.gif

Atsakyti
nors, nemanau Dikse, kad tu ten eisi... biggrin.gif Juk ir taip idegus normaliai.. tongue.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 08 04, 16:35)
bet ir tos baltaodes nori buti grazios...man tai pvz jau taip igrysus ta balta oda,kad nebegaliu...kam gyventi jai negali megautis malonumais....??  vacation4.gif

tai niekas joms nedraudzia buti grazioms mirksiukas.gif gal tik priemones reikia kitokias rinktis, nei tamsaodems mirksiukas.gif as kalbejau apie soliariuma kasdien - to tai tikrai negalima, nei toms, nei toms. Pavaiksciok i soliariuma pora menesiu ir tu busi ruda, bet su normaliais tarpais tarp seansu ir ne po 15 minuciu kaskart. Tada ir grazi busi ir saves nezalosi. O jeigu dvieju menesiu neturi, tai yra kita iseitis - nusipurksti, atrodysi dar graziau nei pasideginusi du menesius. Tik aisku po savaites vel balta busi, bet...sveika biggrin.gif

QUOTE(Nerytė @ 2006 08 04, 18:08)
taigi gali megautis malonumais tik iki to malonumo (iki rezultato kokio nori) reikia daugiau laiko baltaodems, nei tamsesnio gymio merginoms.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tundra @ 2006 08 04, 22:22)
Nu po penkiu kartu kaip sokoladas tai tikrai nebus, tuo labiau, kad oda sviesi g.gif  sveikas idegis, neatrodys kaip visciukas ir tiek, o iki sokolado tai kokiu 10 kartu reiktu... unsure.gif jeigu reikia greito idegio, geriau jau nusipurksti, tik tiek, kad po nupurskimo tik dvi savaites grazi busi, o idegis ilgiau laikytusi. toms, ka domina purskiamo idegio kainos - bent jau Kaune 40 lituku kainuoja. Kai pagalvoji, truputi brangoka... bet uztat nei kiek nekenkia odai ax.gif  blush2.gif

priklauso dar ir kokius kremukus pasirinks, jei su bronzantais, patikėk bus ruda kaip šokoladas, aš iš pradžių bandžiau natūralų o dabar tamsų, tai šokoladinė vaikštau ir po kelių kartų mirksiukas.gif
Atsakyti
O as keliausiu ketvirtadieni nusipurksti , viso kuno nupurskimas kainuos 65lt.
Atsakyti
QUOTE(Almida @ 2006 08 08, 11:54)
O as keliausiu ketvirtadieni nusipurksti , viso kuno nupurskimas kainuos 65lt.

ir aš ketvirtadienį eisiu nusipurkšt biggrin.gif Tik aš Kaune.
O tu eis jau bandžiusi? Aš tai esu. Labai gražiai lygiai atrodo. tik labai svarbu super gerą kūno pylingą pasidaryti prieš procedūrą (ne iškart prieš, bet dieną prieš). smile.gif Ir kai nusipurški, naktį permiegi, o ryte atsikėlus su kempine gerai nusiplauni visą kūną-tada nusiplauna ta nereikalinga dažomoji medžiaga ir lieka tik gražus lygus įdegis. wub.gif O ir kaip vėliau jis man plovėsi po truputį-tai labai gražiai lygiai viskas...tikrai super daiktas tas purškimas bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 08 08, 16:32)
ir aš ketvirtadienį eisiu nusipurkšt biggrin.gif  Tik aš Kaune.
O tu eis jau bandžiusi? Aš tai esu. Labai gražiai lygiai atrodo. tik labai svarbu super gerą kūno pylingą pasidaryti prieš procedūrą (ne iškart prieš, bet dieną prieš). smile.gif Ir kai nusipurški, naktį permiegi, o ryte atsikėlus su kempine gerai nusiplauni visą kūną-tada nusiplauna ta nereikalinga dažomoji medžiaga ir lieka tik gražus lygus įdegis.  wub.gif  O ir kaip vėliau jis man plovėsi po truputį-tai labai gražiai lygiai viskas...tikrai super daiktas tas purškimas bigsmile.gif  rolleyes.gif

nu kaip fainai, atsirado kazkas kas dar bande purskiama idegi biggrin.gif nes as cia viena tokia purskiamo idegio agitatore ax.gif
as eisiu sekanti treciadieni purkstis, tiesa, labai sunervino, kad tos purskejos nera 4dieni, tik 3dieni, tai dabar pati nervinuosi, kad iiiidegis nenusiplautu iki 6dienio biggrin.gif nes praeita karta ejau 4dieni, tai 6dieni atrodziau puikiai, kaip tik pats idegio grazumas buvo wub.gif
Atsakyti
As vis nueinu i soliariuma ir dabar pastebejau, kad kazkaip nelygiai idegu, net nesuprantu kas cia darosi. Visada anksciau viskas gerai budavao, o dabar kazkaip lyg murzinai, ir pilinga darau. O kazin ar dabar man apsimoketu daryti purskima? Esu jau pakankamai idegusi
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 08 08, 20:58)
As vis nueinu i soliariuma ir dabar pastebejau, kad kazkaip nelygiai idegu, net nesuprantu kas cia darosi. Visada anksciau viskas gerai budavao, o dabar kazkaip lyg murzinai, ir pilinga darau. O kazin ar dabar man apsimoketu daryti purskima? Esu jau pakankamai idegusi

galiu parodyti kaip atrodziau antra vakara po purskimo, o cia tebuvo - "sviesus idegis", nes jie ten turi dar ir "tamsu idegi", tai gerai, kad as neissiprasiau, jog su "tamsiu" mane nupurkstu blink.gif nes ir taip labai tamsiai buvo biggrin.gif
va
Atsakyti
Merginos tai kur galima nusipurkst Vilniuj??? smile.gif
Atsakyti
Nail Bar'e, Europoje
Atsakyti