Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(pupa@ @ 2006 08 03, 09:12)
SOS merginos kaip panaikinti petnešėles nuo maudimuko, jau praradau viltį  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Pasidaryk kuno pilinga ir drozk i soliariuma mirksiukas.gif 4u.gif neidegusias vietas pasitepk idegio kremu ax.gif
Atsakyti
Merginos ar kuri bandete apipurskima? ar uztenka vieno karto? ar lygiai apipurskia? neapsisprendziu ar eiti, nes i soliariuma eiti negaliu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 03, 13:32)
Merginos ar kuri bandete apipurskima? ar uztenka vieno karto? ar lygiai apipurskia? neapsisprendziu ar eiti, nes i soliariuma eiti negaliu

sorry, panos, kad as vilniuj gyvenu, bet biski nesigaudau lotuliukas.gif kas tas nupurskimas? cia tipo kur per draugus daresi, kai Rosa kelis kartus nupurske? biggrin.gif ar ir Lietuvoj daro tokius cirkus???kur?kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
Patarkit Merginos ax.gif

Buvau soliariume, ir man sakė, kad galiu eiti kas antrą dieną degintis, pradėti nuo minimumo ir po truputį didinti laiką. (išeitų 5 kartai)
Na aš tą pirmą kartą apsilankiau, bet nepajutau jokio poveikio - nei oda paraudo, nei parudavo - absoliučiai nieko. Šiaip esu labai baltos odos, ir kiek šiemet tepabuvau pliaže, tai jau spėjau vėl išbalti.
O aš sugalvojau, dabar kiek dar turiu laiko, tai kasdien eiti į soliariumą po 10 min.
tai kaip manot merginos, ar nieko tokio, jei kasdien lankysiuos??? Ar ten vistik reikia daryti pertraukėles tarp apsilankymų??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 08 04, 07:30)
Patarkit Merginos  ax.gif

Buvau soliariume, ir man sakė, kad galiu eiti kas antrą dieną degintis, pradėti nuo minimumo ir po truputį didinti laiką. (išeitų 5 kartai)
Na aš tą pirmą kartą apsilankiau, bet nepajutau jokio poveikio - nei oda paraudo, nei parudavo - absoliučiai nieko. Šiaip esu labai baltos odos, ir kiek šiemet tepabuvau pliaže, tai jau spėjau vėl išbalti. 
O aš sugalvojau, dabar kiek dar turiu laiko, tai kasdien eiti į soliariumą po 10 min.
tai kaip manot merginos, ar nieko tokio, jei kasdien lankysiuos??? Ar ten vistik reikia daryti pertraukėles tarp apsilankymų???  g.gif

priklausomai, kaip oda tavo ar buvo maciusi saules ir nuo soliariumo lempu biggrin.gif siaip tai pirma karta gali eiti tik kokias 5 min, didelio efekto tikria po pirmao karto ir nebuna, o po to gali eiti 7 ir tada 10. patikek busi ruda kaip sokoladas biggrin.gif
Atsakyti

tai kaip manot merginos, ar nieko tokio, jei kasdien lankysiuos??? Ar ten vistik reikia daryti pertraukėles tarp apsilankymų???  g.gif

as manau jei esi labai labtos odos tai nelabai patarciau eiti kiekviena diena po 10 min. nes gali nusvilti oda ir tada pradesi lupti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 03, 14:32)

aisku kad uztenka vieno karto biggrin.gif po to karto busi juoda net biggrin.gif reikes keliu dienu kad susinormalizuotu idegis ir akis priprastu.
Nupurskia labai lygiai, del to gali nesijaudinti thumbup.gif

QUOTE(bouuu @ 2006 08 03, 16:22)
sorry, panos, kad as vilniuj gyvenu, bet biski nesigaudau lotuliukas.gif kas tas nupurskimas? cia tipo kur per draugus daresi, kai Rosa kelis kartus nupurske? biggrin.gif ar ir Lietuvoj daro tokius cirkus???kur?kiek kainuoja? g.gif

nu daro daro, tik ne taip kaip per draugus lotuliukas.gif LT ne aparatas purskia, o zmogus, labai kruopsciai, visa kuna nupurskia per pusvalandi.
Sita paslauga teikia Nail baras.

Nu baik tik sposus - kiekviena diena eiti i soliariuma apskritai negalima doh.gif , jau nekalbu apie baltaodes, kurioms isvis nepatartina soliariumintis. Beje as viena is baltaodziu, tai patariu laikytis atokiau nuo soliariumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 08 04, 16:10)
aisku kad uztenka vieno karto  biggrin.gif  po to karto busi juoda net  biggrin.gif  reikes keliu dienu kad susinormalizuotu idegis ir akis priprastu.
Nupurskia labai lygiai, del to gali nesijaudinti  thumbup.gif
nu daro daro, tik ne taip kaip per draugus  lotuliukas.gif  LT ne aparatas purskia, o zmogus, labai kruopsciai, visa kuna nupurskia per pusvalandi.
Sita paslauga teikia Nail baras.
Nu baik tik sposus - kiekviena diena eiti i soliariuma apskritai negalima  doh.gif , jau nekalbu apie baltaodes, kurioms isvis nepatartina soliariumintis. Beje as viena is baltaodziu, tai patariu laikytis atokiau nuo soliariumu  ax.gif

bet ir tos baltaodes nori buti grazios...man tai pvz jau taip igrysus ta balta oda,kad nebegaliu...kam gyventi jai negali megautis malonumais....?? vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 08 04, 16:35)
bet ir tos baltaodes nori buti grazios...man tai pvz jau taip igrysus ta balta oda,kad nebegaliu...kam gyventi jai negali megautis malonumais....??  vacation4.gif

taigi gali megautis malonumais tik iki to malonumo (iki rezultato kokio nori) reikia daugiau laiko baltaodems, nei tamsesnio gymio merginoms.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 04, 18:08)
taigi gali megautis malonumais tik iki to malonumo (iki rezultato kokio nori) reikia daugiau laiko baltaodems, nei tamsesnio gymio merginoms.

na nepasakyciau,nes as esu sviesios odos...man pakako 10 kartu po 10 min ir rezultatas toks kokio norejau,ruda... smile.gif na cia dar nuo kremo priklauso sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 08 04, 18:33)
na nepasakyciau,nes as esu sviesios odos...man pakako 10 kartu po 10 min ir rezultatas toks kokio norejau,ruda... smile.gif na cia dar nuo kremo priklauso sunglasses2.gif

turejau omenyje, kad didesnius tarpus tarp soliariumu reikia daryti, nes oda jautresne ir yra didesnis pavojus nudeginti oda
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 08 04, 08:00)
priklausomai, kaip oda tavo ar buvo maciusi saules ir nuo soliariumo lempu  biggrin.gif siaip tai pirma karta gali eiti tik kokias 5 min, didelio efekto tikria po pirmao karto ir nebuna, o po to gali eiti 7 ir tada 10. patikek busi ruda kaip sokoladas  biggrin.gif

Nu po penkiu kartu kaip sokoladas tai tikrai nebus, tuo labiau, kad oda sviesi g.gif sveikas idegis, neatrodys kaip visciukas ir tiek, o iki sokolado tai kokiu 10 kartu reiktu... unsure.gif jeigu reikia greito idegio, geriau jau nusipurksti, tik tiek, kad po nupurskimo tik dvi savaites grazi busi, o idegis ilgiau laikytusi. toms, ka domina purskiamo idegio kainos - bent jau Kaune 40 lituku kainuoja. Kai pagalvoji, truputi brangoka... bet uztat nei kiek nekenkia odai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tundra: 04 rugpjūčio 2006 - 21:26