Cia jau skonio reikalas, bet man labiausiai patiko Equador, Solisun Vokieciu gatveje ir La Bamba.
QUOTE(Juoduke` @ 2011 06 22, 16:03)
Cia jau skonio reikalas, bet man labiausiai patiko Equador, Solisun Vokieciu gatveje ir La Bamba.
apie solisun teigiamus atsiliepimus is daug ko girdejau

Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 22, 16:05)
o geriau stovimas ar gulimas? beje, gal kas akropoly lankotes solisun?
Siaip, jei lygiau idegti tai reiketu eit i stovima, nes gulimame buna, kad nepavyksta idegti pazastu srities ir pan. Tik tiek, kad guliamame patogiau, galima "parelaxuoti" 
Eidavau ir Akropolyje, dabar nezinau, kokia Vln akropoly soliariumo bukle, bet sakau, man labiausiai patikdavo centre, Vokieciu gatveje, ten gal lempas dazniau keisdavo ar ka, kad greiciau pavykdavo idegti.

Eidavau ir Akropolyje, dabar nezinau, kokia Vln akropoly soliariumo bukle, bet sakau, man labiausiai patikdavo centre, Vokieciu gatveje, ten gal lempas dazniau keisdavo ar ka, kad greiciau pavykdavo idegti.

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 15:26)
jei gerai galvoju, pradejus degintis soliariume pylingo daryti nerekomenduojama, nes idegis nusitrins? 

Jei ta pacia diena, is karto po soliariumo. Apskritai patariama, kad idegis neisbluktu taip greit, pirma diena, po deginimosi nesveisti odos.

Na žinau, kad net praustis kelias valandas po soliariumo negalima, nes tada gali nusiplauti. Ir prieš soliariumą kelias valandas irgi nesipraust, nes po prausimosi oda jautresnė
Man labai patinka Equador senamiesty, Rūdninkų g. Kažkada ėjau į solisun Ševčenkos g. , bet visiškai nepatiko , nes po dviejų mėnesių deginimosi vos vos tik įdegiau ...
Dėl stovimo ar sėdimo tai geriau karts nuo karto pamaišyti, aš visada einu į gulimą, bet jei būna užimta, tada į stovimą, ir įdegis kur reikia išsilygina

Dėl stovimo ar sėdimo tai geriau karts nuo karto pamaišyti, aš visada einu į gulimą, bet jei būna užimta, tada į stovimą, ir įdegis kur reikia išsilygina

QUOTE(mafijozė @ 2011 07 08, 18:47)
Na žinau, kad net praustis kelias valandas po soliariumo negalima, nes tada gali nusiplauti. Ir prieš soliariumą kelias valandas irgi nesipraust, nes po prausimosi oda jautresnė
Man labai patinka Equador senamiesty, Rūdninkų g. Kažkada ėjau į solisun Ševčenkos g. , bet visiškai nepatiko , nes po dviejų mėnesių deginimosi vos vos tik įdegiau ...

geriausia yra pamaisyti gulima su sedimu. pvz gulimame pazastys sunkiau deginti, o stovinciame toligiau idegis igaunamas. aisku guleti patogiau
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 08, 16:26)
as kai eidavau i soliariuma is vakaro pylinga kuno pasidarydavau kad nuimtu negyvas lasteles. taip issilaiko idegis ilgiau. tik nepatartina maudytis pries pat einant i soliariuma degintis. tada gali oda "nudegti". oda tuir buti siek tiek "riebaluota".
QUOTE(klementyna @ 2011 07 08, 20:27)
geriausia yra pamaisyti gulima su sedimu. pvz gulimame pazastys sunkiau deginti, o stovinciame toligiau idegis igaunamas. aisku guleti patogiau
Papildyta:
as kai eidavau i soliariuma is vakaro pylinga kuno pasidarydavau kad nuimtu negyvas lasteles. taip issilaiko idegis ilgiau. tik nepatartina maudytis pries pat einant i soliariuma degintis. tada gali oda "nudegti". oda tuir buti siek tiek "riebaluota".
Papildyta:
aciu jum uz patarimus

Sveikos merginos, permeciau tema, gal ir praziopsojau (jei taip tai atleiskit jei pasikartosiu) bet gal turite atsiliepimu apie purskiama idegi?
QUOTE(rena4iukas @ 2011 08 04, 14:18)
Sveikos merginos, permeciau tema, gal ir praziopsojau (jei taip tai atleiskit jei pasikartosiu) bet gal turite atsiliepimu apie purskiama idegi?
teko purkstis liepos menesi,pries vestuves,tai labai nusivyliau.purskiausi visa kuna taciau idegis matesi tik ant veido vos vos,ismesti pinigai,daugiau nieko.gal cia tik man taip atsitiko bet daugiau niekada nesipurksciau,jau geriau kelis kart nueiti i soliariuma...

nu va, o as dejau dideles viltis, man negalima nei ant saules but nei i soliariuma
o su kremu nemoku lygiai issitept
pamenu kazkada bandziau idegio serveteles tj taip issitepiau kad negalejau kelias dienas i gatve iseit