Jus man paaiskinkit , nes visus variantus permasciau- nu jei as virs dujines virykles pasikabinsiu( keist neimanoma jau ) 55 cm aukstyje- kas atsitiks su gartraukiu? Tipo liepsna nudegins, ar aukscio del patogumo truiks?
Nes pagal intyko istrukcijas buvo nurodyta min 53 cm( bet nepasakyta kokiai viryklei cia aukstis.Daba ispakavau instrukcijas- raso 60-65 cm virs dujines
QUOTE(kissa666 @ 2016 05 12, 08:54)
pas mus gartraukis 56 cm aukštyje, lygiai su visomis spintelėmis - jokio nepatogumo.
Aš galvoju, kad neveltui gartraukių instrukcijose yra nurodomi minimalūs atstumai. Reikia manyti, kad dėl saugumo visa tai. Esu linkusi laikytis tų patarimų, kam rizikuoti? Žinoma, daug kas tų instrukcijų net neskaito ir daro taip, kaip jiems atrodo geriausia ir paskui dar kitiems aiškina - o pas mus viskas gerai, nieko neatsitiko, puiku nuostabu. Nemanau, kad tai geras patarimas. Čia panašiai, kaip vairuoti automobilį išgėrus ir teigti, kad viskas ok, nė karto nesustabdė, avarijos nepadariau, atsargiai važinėju... Truputį panašiai...
Nereik cia stumt
As skaiciau pries perkant ir ziurejau brezinius
Nu bet gavosi kaip visad
QUOTE(pajūrys @ 2016 05 12, 09:31)
Nereik cia stumt
As skaiciau pries perkant ir ziurejau brezinius 
Nestumiu aš ant Jūsų
QUOTE(pajūrys @ 2016 05 12, 09:07)
Jus man paaiskinkit , nes visus variantus permasciau- nu jei as virs dujines virykles pasikabinsiu( keist neimanoma jau ) 55 cm aukstyje- kas atsitiks su gartraukiu? Tipo liepsna nudegins, ar aukscio del patogumo truiks?
Nes pagal intyko istrukcijas buvo nurodyta min 53 cm( bet nepasakyta kokiai viryklei cia aukstis.Daba ispakavau instrukcijas- raso 60-65 cm virs dujines 
Gali nukentėt trauka, dar gamintojai deklaruoja, kad aukščio reikalavimas yra ne tik dėl traukos, o ir dėl to, kad gartraukio riebalų filtre susikaupę riebalai neužsidegtų. Ant dujinės kaitlentės puodai visgi stovi aukščiau, nei ant elektrinės kaitlentės.
QUOTE(saulyteee @ 2016 05 12, 08:24)
toje vietoje kur gartraukis - daryti aukščiau
mes taip irgi darysim, nes esu neaukšta, tai jei visas spinteles daryt pagal gartraukį..tai jau prastai būtų
kaip pvz. http://i41.tinypic.com/sqjm8l.jpg
man taip negrazu kaip pvz. http://i41.tinypic.com/sqjm8l.jpg
QUOTE(Tanite @ 2016 05 12, 09:00)
Nėra būtinybės gartraukį kelti į 70-80 cm aukštį. Pagal rekomendacijas nuo elektrinės turi būti min 50,
QUOTE(laukine22 @ 2016 05 12, 09:17)
pas mus gartraukis 56 cm aukštyje, lygiai su visomis spintelėmis - jokio nepatogumo.
na tada puiku, darysiu su visom spintelem
QUOTE(kissa666 @ 2016 05 12, 11:47)
O jau išsirinkote gartraukį? Šiaip dėl šventos ramybės patarčiau pasitikslint instrukcijoje, bet nemanau, kad bus staigmenų.
QUOTE(Tanite @ 2016 05 12, 08:43)
Gali nukentėt trauka, dar gamintojai deklaruoja, kad aukščio reikalavimas yra ne tik dėl traukos, o ir dėl to, kad gartraukio riebalų filtre susikaupę riebalai neužsidegtų. Ant dujinės kaitlentės puodai visgi stovi aukščiau, nei ant elektrinės kaitlentės.
Jo sita pagalvojau, da mintis kilo del nepatogumo- nes jei labai auksta puoda statyt, pvz.kiaulems pasert virala kur verda- tai jis gali gartrauki netgi pasiekt- niek nepamaisysi
QUOTE(Tanite @ 2016 05 12, 11:58)
O jau išsirinkote gartraukį? Šiaip dėl šventos ramybės patarčiau pasitikslint instrukcijoje, bet nemanau, kad bus staigmenų.
dar neissirinke, mes dar tik sienas dazomes visur
QUOTE(kissa666 @ 2016 05 12, 12:48)
dar neissirinke, mes dar tik sienas dazomes visur
bet jau ziurinejuos, ieskausi... taio kaip bus gartraukis imontujamas, vyrui sakau kad jis rinktusi pagal jau ten galinguma ar dar ka, ten vistiek jau dizainas nesvarbus 
na gal taip atrodo, nes tų modelių gyva galybė
manau reikia skaityt instrukcijas, tikrai skiriasi gartraukių montavimo aukščiai nuo modelio, elektrinės ar dujinės viryklės... tikrai tas 10 cm skirtumas nesimatys per atstumą, kad ir nedidelį.
Mes įsidėjom visiškai paslėptą įmontuojamą gartraukį, tai jis vieno lygmens su spintelėmis, teisingiau kaip ir visi spintelių dugnai, tik durelės čiut pažemintos, tai neįtarsi išvis kur tas gartraukis
Mes įsidėjom visiškai paslėptą įmontuojamą gartraukį, tai jis vieno lygmens su spintelėmis, teisingiau kaip ir visi spintelių dugnai, tik durelės čiut pažemintos, tai neįtarsi išvis kur tas gartraukis