Radau gražių vizulkų. Padėsiu čia:
http://www.prodesign...skas-alsavimas/
QUOTE(Ducky @ 2016 05 10, 13:39)
mūsų dabartinėj virtuvėj suoliukas 1,4 m ilgio. su pakeliamu dangčiu. Dar ne iki galo viskas pabaigta virtuvėj bet jau matau jo praktiškumą nes ten tiek visko tilps
Išvažiuojantys stalčiai mums netiko, nes remtųsi į stalą ir radijatorių

Suolą kažkur užsakinėjote ar pirkote? Pasidalinkite, labai aktualu

QUOTE(coco5 @ 2016 05 10, 16:24)
kartu su virtuve darė, pagrindas kone kaip spintelė tik žemesnė

merginos, help
susidūrėm su gartraukio problema. Žodžiu siena ant kurios kabės gartraukis yra be spintelių, tik vienas gartraukis kaip akcentas. Mūsų panašiai atrodo. Pradėjom montuot ir pasirodo jos tas kaminas riboto aukščio, gaunasi kad lieka tarpas iki lubų. Maždaug kabo gartraukis, eina kaminas , baigiasi kaminas ir toliau kažkur 15cm tarpas iki lubų. Angą ventiliacinę lyg ir uždengia , bet nu gi ar man čia vienai atrodo kad negražu kai lieka tarpas, vyrui irgi atrodo kad nesamonė
Gartraukį ir taip jau kabinam 60cm aukštyje, o jei montuotume pagal turimą kaminą, gautųsi jis 73cm aukštyje, visai nieko netrauktų Nu žodžiu ar gražu jums kai gartraukis nedaeina iki lubų? ar visgi reik užsisakyt papildomą detalę prailginimui už beveik 70eur

Jei taip, kaip ant foto, tai man dar gražiau. Bet reik realiai matyt...
sveikutes,
klausimukas del baldu.
pirtyje planuojame maza virtuvikes kampa alia kaimo stiliaus, stalvirsis azuolinis, o durele nezinom. sakau kaimo stilius darom uzuolaidas alia nepatiko maniskiui
. kas tinka prie "KAIMO" ???
Vel baltai? bus mazas saldituviukas baltas tai gal baltai...
klausimukas del baldu.
pirtyje planuojame maza virtuvikes kampa alia kaimo stiliaus, stalvirsis azuolinis, o durele nezinom. sakau kaimo stilius darom uzuolaidas alia nepatiko maniskiui

QUOTE(Ducky*)
Gartraukį ir taip jau kabinam 60cm aukštyje, o jei montuotume pagal turimą kaminą, gautųsi jis 73cm aukštyje, visai nieko netrauktų
Man atrodo, kad 60cm aukštyje gartraukis yra per žemai. Kirk žinau, rekomenduojamas gartraukio kabinimo aukštis nuo kaitlentės yra 70-80cm, taip kad Jūsų 73cm aukštis yra pats tas aukso vuduriukas. Pasiskaitykit čia. Juo labiau, jei gartraukis vienas, be spintelių šalia, kam jį taip žemai nuleisti? Kad turėtumėte kur galvą trankyti beverdant sriubą?

Dar klausimas - ar yra pakabinamų spintelių ant kitos sienos? Ar jos iki lubų? Jei yra ir ne iki lubų, tai velniam tą gartaukį datempinėti iki lubų, jei ir nesiekdamas jų uždengia ventiliacijos angą?
QUOTE(Juodai @ 2016 05 12, 00:22)
Man atrodo, kad 60cm aukštyje gartraukis yra per žemai. Kirk žinau, rekomenduojamas gartraukio kabinimo aukštis nuo kaitlentės yra 70-80cm,
o ka daryti jeigu ji montuoji i spintele, o spinteles 60cm aukstyje?

QUOTE(kissa666 @ 2016 05 12, 07:54)
toje vietoje kur gartraukis - daryti aukščiau

kaip pvz. http://i41.tinypic.com/sqjm8l.jpg
QUOTE(Juodai @ 2016 05 12, 00:22)
QUOTE(Ducky*)
Gartraukį ir taip jau kabinam 60cm aukštyje, o jei montuotume pagal turimą kaminą, gautųsi jis 73cm aukštyje, visai nieko netrauktų
Man atrodo, kad 60cm aukštyje gartraukis yra per žemai. Kirk žinau, rekomenduojamas gartraukio kabinimo aukštis nuo kaitlentės yra 70-80cm, taip kad Jūsų 73cm aukštis yra pats tas aukso vuduriukas. Pasiskaitykit čia. Juo labiau, jei gartraukis vienas, be spintelių šalia, kam jį taip žemai nuleisti? Kad turėtumėte kur galvą trankyti beverdant sriubą?

Dar klausimas - ar yra pakabinamų spintelių ant kitos sienos? Ar jos iki lubų? Jei yra ir ne iki lubų, tai velniam tą gartaukį datempinėti iki lubų, jei ir nesiekdamas jų uždengia ventiliacijos angą?
ant kitos sienos spintelės iki lubų. Parašiau oficialiam atstovui tai nuramino mane kad būna nurodytas minimalus aukštis o maksimalus jau kaip patogiau. O visą paniką užvirė baldininkas pasakęs, kad gartraukis 70cm auštyje nieko netrauks

QUOTE(kissa666 @ 2016 05 12, 07:54)
Nėra būtinybės gartraukį kelti į 70-80 cm aukštį. Pagal rekomendacijas nuo elektrinės turi būti min 50, nuo dujinės min 65 cm. Reiktų žiūrėti konkretų modelį dėl visiško tikslumo, dabar pvz paėmiau kelių modelių Elica ir Gorenje instrukcijas. Tie aitvarai dar žemiau gali kabintis.
Dėl to kamino, reiktų pamatyt iš tikro, koks bendras vaizdas gaunasi. Ne visada estetiškai reikia to privedimo iki lubų.
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2016 05 12, 08:38)
ant kitos sienos spintelės iki lubų. Parašiau oficialiam atstovui tai nuramino mane kad būna nurodytas minimalus aukštis o maksimalus jau kaip patogiau. O visą paniką užvirė baldininkas pasakęs, kad gartraukis 70cm auštyje nieko netrauks

skirtumas tikrai nekris į akis. Jeigu kabintumėt taip tarp spintelių, tada taip, bet dabar jei sakot tuščia siena, tikrai nematyčiau tame bėdos.